Jump to content

FullColor

Medlemmer
 • Content Count

  1365
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by FullColor

 1. Merkelig, tror ikke jeg forstar dette helt, popcorn time har ikke trengt noen fix for og fungere siden den saakalte nedlegelsen. Jeg provde bare ut en annen versjon av den med ett litt annet grensesnitt og den har fungert helt normalt.
 2. Ingen andre som har merket dette selv eller har noe informajson rundt det ?
 3. Okay, jeg skal holde dette nogelunde brief, og komme til pointet uten for mye bakgrunns info. Jeg er lei av daarlig monitor teknologi som ikke en gang kan vise skikkelig svart, slik som vi hadde allerede i barndomen i form av bilderors tv'er og monitorer. Derfor nar jeg jeg vurderer monitor sa selvfolgelig bryr jeg meg om og fa best mulig svart niva. Ogsa derfor jeg foretrekker TN panel over IPS med bedre farger, kun pagrunn av svart nivaet. Men...Sa kommer det da til div bruk deriblant film. Og det jeg ser er at svart i filmer, er ikke en gang i narheten av det svart nivaet skjermen er i stand til og vise !! Naa for og utrykke meg litt her, hvor in i steike sjukt og bakvend er dette tullet? Se bilde for ett eksempel. Det svarte er skermen min som viser den svarte Desktop bakgrunnen. Det "svarte" som opplagt ikke er svart, og som ikke en gang gjores saa svart som mulig er svart nivaaet som spilles av fra selve filmen. Jeg merker altid dette, n[r det er letterbox, da er de svarte letterbox strippene "svarte" mens det "svarte" i en helt svart/mork scene fra en film er morkt graatt! For en skam altsaa. Sa mitt spm til dere her paa forumet er, hvorfor i alle dager er det slik ? Og evt. hvilken gruppe idioter er ansvarelige for noe slikt ?
 4. Æh. Okay så nå skal windows 10 liksom få lov til og stjele private bildene til folk som standard, og det er liksom okay ?! For noe galskapens dritt. Folk må jo være dumme som bare går med på det. Da var det uaktuelt. Det hadde sikkert vært mer riktig å ha "som er koblet til tjenesten" på slutten der. Du må selv koble opp mobilen din til onedrive og aktivere bilde-backup for at bildene legges i skyen... Så det er bare å slappe av. Ah. Vel jeg håper du har rett i det, i så fall var jo det godt og høre. Da gjenstår det kanskje bare å få kjennskap til denne oppdaterings funksjonen, for hvis den tvinger brukeren til og restarte når det ikke nødvendighvis passer brukeren så blir det for dumt også. Mener faktisk og ha opplevd det allerede, lurer på om det var erfaringen min fra win8.
 5. Æh. Okay så nå skal windows 10 liksom få lov til og stjele private bildene til folk som standard, og det er liksom okay ?! For noe galskapens dritt. Folk må jo være dumme som bare går med på det. Da var det uaktuelt.
 6. Er del sånt fov stiller på, bare så synd få spill har muligheten til å stille det. AtW Seint svar fra meg her, men så dette nå. Bare for og nevne at det jeg snakker om er det som er virkelig saker, ikke FOV justeringer. Altså bare se for deg en 60" skjerm hvor ting ikke er blåst opp til gigantiske proposjoner, ei heller en funky FOV som gir 180-360 graders funky syn som en lcd trip. Jeg snakker om og kunne bare adde extra informasjon, på samme måte som vi forholder oss til den virkelige verden. Hvor større skjerm ikke bare trenger og bety større bilde, men større mengde informasjon. FOV derimot kan man still inn slik man vil det på en hvilken som helst skjerm størrelse i tillegg. Hvis du skjønner hva jeg siktet til nå, så var det det jeg mente. Det er rett og slett så mange kunstige begrensninger kontruert i dagens teknologi, og den begrensede tanke måten til folk flest, deriblant dem som utvikler teknologien kan man trygt anta.
 7. Holy yeah. Dette ser ut som det er årets spill ! Nå er det bare og håpe for tid, fred, og mulighet orz... Det hadde jeg vært glad for. Virker som en bedre versjon av Skyrim om jeg for lov til og si det uten at noen blir støtet av det Og så er det release date på.....MIN Bursdag haha. Er det for meg eller ? (bare ett problem, det samme som har plagiert i årevis...Vi trenger en skikkelig pc skjerm for svingende. Med skikkelige svart nivåer! Hva skal til for at vi får en 27" oled snart da...før release ugh.)
 8. Jeg skulle da helst hatt den extra side informasjonen paa sidene, i tillegg til extra hoyde info sa vel...i pose og sekk liksom hallo. Lite vits i aa spille pa en 60' for eks nar alt bare blases opp storre.
 9. Retarded som vanelig. De er enten for dumme til og lage noe som varer litt, eller så gjør de det vel med vilje.
 10. Litt OT, men gjøres ikke transistorene mindre nettopp av den grunn at det er færre elektroner som passerer, og dermed får man mindre varmeutvikling,... Var nettopp dette jeg også tenkte på. Virket counter-intuitive for meg.
 11. Jeg er som altids skuffet over at man maa bruke custom mods+win7 bare for aa faa av det fordomte hvite lyset overalt i explorer. Skulle tru at de kunne klare og legge til litt selv-kustomisering mer enn bare fargen paa taskbar innen naa men. Edit: hmm vet ikke om jeg har fått med meg dette men, når man kan kanskje vente at win10 blir sluppet ?
 12. Waow. Takk for heads up. Det var ikke lite heller maa jeg si. Maa nok si som Simen over at da blir det ikke noe testing av dette. Synd siden jeg begynte og glede meg litt for a se noe nytt.
 13. HGST rart at ikke det nevnes i artikkelen. Hadde vart greit siden jeg ikke en gang har hort om det for.
 14. Som vanelig latterlig. Ja ha filmer med potensielt helt bestialske vold og voldtekts scener og grafiske detaljer spilt av ekte levende og naturlighvis naturtro skuspillere, men ett spill med implisert seksuel voldtekt i et spill som ser ut som et 8-bit grafikks spill fra 80årene. DET MÅ SENSURERES, eller banlyses. Uglupe dumme australiere...sigh Lurer på hva dem syns om det kontroversielle 'Hate' spillet haha.
 15. Dette synes jeg til og med er for dårlig på gode TN paneler. Så er ikke i tvil over hva du sier et sekund. Det var blant annet en av grunnen til at jeg sendte Rog swift gaming skjermen jeg hadde i retur, som er en ganske heftig spill skjerm.
 16. Ja har tatt spiker forslaget til sinns allerede, så skal holde det til sinns.
 17. I see, det gir jo litt håp så langt. Ja forsåvidt, så kommer jeg på det er andre ting man kan gjøre med web kameraet som er like godt som og fjerne det e.g. kan fysisk dekkes til. Da er det egentlig bare mikrofonen igjen som gjelder gitt.
 18. Jeg tror at livet er verdt det. Ville bare si det i farten mens jeg stikker innom. Erfaringene er verdt vil jeg påstå, selv når du ikke har livet eller vinden i ryggen. Mange som tenker på og ende seg selv, og fakstisk prøver og gjøre det, får en realisjon hvissnok i siste øyeblikk noe ala; "hvorfor gjør jeg dette??? det var jo så mange andre ting jeg kunne ha gjort" Selv problemer folk har er ofte ikke slik at de kan enten leves med, eller overkommes, men som emosjonelle mennsekser, så har vi kanskje en tendens til og utagere over ren frustrasjon. Som gjør at fokuset vårt blir bare negativt. Unntaket er hvis du lider på noen måte. Altså ikke av frustrasjon eller andre thing som man kan forandre fokuset vekk fra uten å gå i det dype og det brede her. Noen ganger kan bare det og føle sommer solen eller se en blomst bevege seg i vinden være det som gjør livet verd det. Gjerne mens du sitter ute og nyter ett eller annet godt noe. Skal jeg være ærlig med deg, så skulle jeg selv nesten misunne deg bare for det alene.... Mye har med vårt perspektiv av ting, mer enn det har med den faktiske verden...mange ganger ihvertfal. Ser en del filmer selv, ehe. Eller gjorde, nå gjør jeg ikke det en gang.
 19. Jasså ja. Det er jo nesten litt kjipt og høre. Jeg ihvertfall synes det er greiest og bare 'set and forget'. Også bare etter 2 uker da gitt. Men jeg tipper forandringene er vel heller små håper jeg som trøst eller hva ? Slik at hvis du først har kalibrert en skjerm bare en gang etter at du fikk den, så kan man vel forvente at den ihvertfall vil holde seg bedre en factory defualt ? (som så vidt jeg har fått med meg fra forskjellige tester og videre er gjerne mer enn bare litt utenom det kalibrerte optimale) Til slutt, du vet ikke tilfeldighvis hvorfor det er sånn, hva some er grunnen til at skjermen ikke "holder" seg ?
 20. Alright, takk skal du ha. P.s. jeg mener og ha sett noen selgere på finn.no med brukte pc'er for salg som har ligget betydelig høyere i pris. Så jeg er bare litt nyskjerrig, er det noen måte og beregne slike priser på ? eller er det bare basert på erfaring og eller rimelig gjetning ? Ja jeg vil ihvertfall informere en evt kjøper skikkelig.
 21. Okay da stryker jeg 295, det kan være gi bort gave eller noe da hvis noen har glede av det. Mente du 7-800kr for bare kabinettet over eller ? K menes jo tusen så du vet. Jeg tenkte først du mente 7-8 tusen kr for hele pc'en, men nå tror jeg du må oppklare det for meg. Jeg trenger ikke ta noe for vannkjølingen, den kan liksom bli en bonus som bare følger med. Orker ikke styre med slikt lenger uansett selv. Du mente altså 1000-1500kr for hele pc'en da eller ?? Og hva hvis noe skulle gå galt og streike med pc'en etter en tid ? Det er bare den risken man tar når man kjøper eldre og brukte deler ?
×
×
 • Create New...