Gå til innhold

Hvilken Anime/Manga holder du på med nå?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er det verdt å begynne på One Piece nå?

Det ser bra ut og jeg har litt lyst, men sist jeg prøvde så likte jeg ikke animasjonen i de første episodene. Kvalitetet (360p, fant ikke bedre så vidt jeg husker den gang, ikke prøvd siden) imponerte ikke spesielt heller.

Endret av Fred7555
Lenke til kommentar

Lurer på om jeg ville ha satt like stor pris på One Piece om jeg så serien for første gang i dag.. egentlig heller tvilsomt. Prøvde det med Dragon Ball Kai, men kjedet meg nesten ihjel. Det er ikke det at historien er dårlig, ei heller at jeg er kresen på animasjonene - men det er oppbygningene av episodene der det blir unnagjort så mye dødtid som i de skikkelig gamle filmene (tenk filmatiseringen av Sult). Så gale er det ikke, men likevel!

 

Men kanskje, bare kanskje jeg tar feil. Skal du prøve, så bør du dog virkelig prøve. Det vil si se ferdig Baratie Arc før du oppgir en mening, dvs. de første 29 episodene. :)

Lenke til kommentar

Er kjekt når man kjenner auraen til en gammel serie ved å høre på musikkens dens. Jeg begynte med The End of Triangle fra Macross Frontier-filmen og tenkte "Sa jeg virkelig at folk burde tenke seg om to ganger før de så denne filmen? Den var jo kjempebra!". Så hørte jeg Futuristic Imagination fra Eden of The East og tenkte "klassiker!". Tilslutt satte jeg på "A little pain" fra NANA og helt overveldet ble det til "pfft.. de andre var kun plukkstein i forhold.". laugh.gif

 

Savner en serie som sprenger alle grenser slik som NANA. Er likevel ikke helt på klagefot, siden jeg holder på med Steins;Gate som virker som en passende serie for meg. :)

Lenke til kommentar

Starta på One Piece for ikke så alt for lenge siden, og så fra 0 til 520 -- var ganske episk ja. :) Bedre enn de to andre shounen-animene jeg har sett, Naruto og Bleach (der jeg synes Naruto er best sikkert fordi jeg omtrent vokste opp med den :p).

 

Steins;Gate var faktisk veldig bra, men slet litt med å komme gjennom den før den begynte bli skikkelig spennende.

Endret av Zodihax
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg syntes første episode var bra jeg. Skal se mer snart. Må bare fullføre mitt Ef - A Tale of Memories maraton på 13 episoder. De som har sett serien vil sikkert si at det er ganske ironisk at jeg har glemt det meste fra den. Jeg så den for 5 år siden, og da var jeg kanskje litt vel ung for å oppfatte hele plottet. Når jeg ser den nå, synes jeg serien er utrolig vakker. Chihiro må jo ha den tristeste bakgrunnen jeg noensinne har hørt om.

Lenke til kommentar

ef - serien er fantastisk :)

Så den selv om igjen for ca. 1 måned siden (noen år siden jeg så den første gang), og må si at alt føltes mye bedre og tristere ut enn før.

 

Steins;Gate er også et bra valg. Synes alle episodene var gode, og spesielt etter hvert utover :thumbup:

Endret av Fred7555
Lenke til kommentar

Etter at det har blitt produsert så ufattelig mye søppel det siste året, har jeg vendt øynene laaaangt bak i tid. Helt til 1999 med den retro serien Kaikan Phrase. Jeg kan knapt beskrive den stemningen de klarte å levere i gamle dager kontra i dag. Kameravinklene, klippetakten, musikken, detaljnivået, lysbruken... alt er egentlig gjennomført på et mye bedre nivå. Historien trenger ikke å være allverden engang, fordi produsentene uansett gir inntrykk av at de setter all innsats i det som om det var deres livs viktigste verk.

 

Det er sikkert det jeg savner mest: ambisjonen om å lage noe bra, ikke noe populært.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Så vidt jeg har fått med meg er det ikke noen enkeltstående filmer dette året som ikke baserer seg på en serie. K-ON, Detective Conan, One Piece, Macross Frontier, Prince of Tennis og Black Lagoon er de jeg kommer på i farten. Neste år ser ut til å by på en del mer, med blant annet Berserk, Kizumonogatari og Neon Genesis Evangelion. :)

Lenke til kommentar

Herlighet. Jeg er svært sulten på nye episoder fra den kanten. Ett gjensyn med Guts er på lang vei velkomment. :)

 

Begynner å bli lenge siden jeg har sett anime nå, altså. Jeg klarer liksom ikke henge helt med på disse seriene som går over flere episoder, tho K-ON er rent elsk. Filmer fra i år sa du? :hmm: *lete* :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...