Jump to content

paraxsystemz

Medlemmer
 • Content Count

  201
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

27 :)

About paraxsystemz

 • Birthday 07/10/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

12867 profile views
 1. Dette er min status atm å jeg rakk å bestille før 15.
 2. Hver gang facebook messenger appen oppdateres så byttes varslingslyden til noe annet en den standard pling lyden. Sykt irriterende
 3. Jeg byttet ut min MX518 til en logitech g502 proteus spectrum pga plastikken begynte å gå i oppløsning ellers har den fungert i mange år uten problemer. Jeg hadde kjøpt denne istedenfor om den hadde vart til nå.
 4. Da får jeg prøve det, tok bare med noe med det samme jeg handlet maskinen.
 5. Jeg kjøpte en sodastream genesis her om dagen og ble overasket over at den ikke lager en prompelyd men en pshhh lyd istedet. Noen som kjenner seg igjen at man får en meget tørr følelse i munnen av lett sirupen? De med sukker funker fint men den lett versjonen hadde jeg den følelsen mesteparten av dagen.
 6. Med juledelen så renker jeg med at du mener vintersesongen ikke sant? Spillet har fire sesonger som varer 28 ingame dager, så du må spille deg igjennom vår, sommer, høst og tilslutt vinter
 7. Fikk det jeg kjøpte på elefun på 3 dager fornøyd med det.
 8. Rocket league er fint å spille sammen med venner.
 9. Flott at det endelig ble litt action men jeg syns det skulle vært avgjort i langsjakk siden det er den tittelen som står på spill.
 10. Det ble en Dji spark fly more combo på meg, ikke det beste avslaget men skulle ha den uansett. Det som var litt kjipt var at Proshop hadde den til 504 kr mindre da jeg sto opp men da var pakken allerede pakket og sendt så da gidder jeg ikke å stresse med å returnere pakken. Men sendte melding til Elefun for å høre om de prismatcher andre tilbud men har ikke hørt noe enda selv om de har åpent i dag.
 11. Hmm jeg hadde håpet på bedre tilbud på Dji spark fly more combo ser den var nede på 4395 kr den 7 november. Nå ligger den på 4999 kr som black friday tilbud.
 12. Jeg lurer på om de noen gang kommer til å fikse avspilling av video i en fane. Video fungerer fint (5-10 min) helt til man rører musen over videoen, da blir lyden skurrete å jeg må slå av og på castingen. Meget irriterende ellers så fungerer chromecast fint for min del.
 13. Får håpe at android versonen av Stardew Valley kommer snart da. Perfekt spill når det er mye dødtid på jobb
 14. Jeg brukte en ps3 kontroller før men syns det ble mye dilldall for å få det til og fungere, pluss at button layout i alle spill er xbox så blir litt forvirrende for meg å huske hvilken knapp som er hva. Men nå har jeg en xbox one controller som er plug and play, det eneste jeg kan pirke på er at man må kjøpe microsoft sin egen bluetooth dongle som jeg kan se. På ps3 kontrolleren brukte jeg bare en random dongle til 30 kr på ebay.
×
×
 • Create New...