Gå til innhold

Ranger sangen over deg!


boffeeen

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ahh takk for den. Det kan være slitsomt med nymoderne musikk av og til. Jeg har alltid hatt følsomme sider for musikk tilbake til 50 og 60 tallet spesielt. Den var helt ny for meg og veldig bra. 10/10.

 

Denne tror jeg hadde aldri oppdaget var det ikke for jeg hørte den på P3 i går kveld. Har fått helt dilla på den. Ikke min sjangre, men det stoppet meg ikke fra å spille den om igjen og om igjen mange ganger :)

 

http://www.youtube.com/watch?v=g5iN_yguajA

Lenke til kommentar

Zappa er kul, men ikke min favoritt fra han. 7/10

Det er egentlig ikke denne heller, men den er festlig, spesielt fordi den ble veldig pop i norge, engelsk ferdighetene var ikke gode nok på 80tallet til å få med seg at sangen er om voldtekt, S&M, pissing på hverandre og andre slike festlig ting.

 

http://www.youtube.com/watch?v=w8y0JLPQl94

Endret av Gunfreak
Lenke til kommentar

Voklalen er bare helt forjævelig. Du hører ikke hva som blir sunget, bortsett fra et skrik nå og da. Det hele blir bare slitsomt og kjedelig. Jeg har aldri forstått hvordan folk kan like slik musikk. Det høres ut som at det samme blir spillt omog om igjen. Det som redder sangen er det rolige partiet ganske tidlig i sangen, det likte jeg veldig godt.

 

2/10

 

http://www.youtube.com/watch?v=7ejsM0VF-Os

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...