Gå til innhold

Danmark har 300 asylsøkere pr måned, Norge 1500.


Anbefalte innlegg

Selv om at jeg ikke her 100% fan av innvandring, trenger Norge det. Fruktbarhetstallet i Norge er på 2.08, mens kvinner her til lands bare føder ca 1,9 barn.

 

Hvorfor trengs det en befolkningsøkning?

 

For å fylle arbeidsplassene som er ufylt, for at fler barn skal bli født, osv.. Sikkert tusen ting! Det er jo en grunn for at vi har innvandring, det er jo ikke bare for å være "snill" med innvandrerne.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Selv om at jeg ikke her 100% fan av innvandring, trenger Norge det. Fruktbarhetstallet i Norge er på 2.08, mens kvinner her til lands bare føder ca 1,9 barn.

 

Hvorfor trengs det en befolkningsøkning?

 

For å fylle arbeidsplassene som er ufylt, for at fler barn skal bli født, osv.. Sikkert tusen ting! Det er jo en grunn for at vi har innvandring, det er jo ikke bare for å være "snill" med innvandrerne.

 

Eller kanskje det ikke er så sikkert at det er tusen ting, og at det istedet bare er en myte? Fordi innvandreregnskapet går faktisk i minus når en ser på den innvandringen som folk flest diskuterer og er imot. Hvorfor skal en da importere mer arbeidskraft når det må enda flere hender til for å dekke opp behovet til disse?

 

Og som en annen her sa, hvorfor trenger vi befolkningsøkning? Hva når verden når 100mrd, 1000mrd? trenger vi flere mennesker da også? Hva med å tilpasse samfunnet slik at det blir bærekraftig på sikt uten befolkningsøkning istedet. Vi hadde klart oss meget godt uten innvandring, og enda bedre hvis vi hadde drevet en innvandringspolitkk basert på kunnskap fordi da kunne vi faktisk dratt nytte av alt det positive mange i verden kan bidra med for Norge. (For ja det finnes faktisk mennesker utenfor Midt-østen/andre problemland)

 

Kjelulf: Norge har aldri i historien gitt mer i hjelp til andre enn hva vi gjør idag. Og det at forfedrene har bygget opp et godt land med kunnskap og hardt arbeid gjør det til et enda bedre argument å ikke ødelegge det med uvitenhet om hvor negativ dagens innvandring er og vil bli for landet.

 

:)

Lenke til kommentar
Norge om 20 år, er nok ikke det samme landet som vi kjempet for.

 

Hvilket norge har du noen gang kjempet for da?

 

Hvor står det "jeg" hen i denne setningen? "Vi" er det norske folk! :-)

Hvordan defineres "norsk"? Jeg har slektninger fra USA på morssiden, regnes jeg mao ikke som helt norsk? Må du ha de rette genene? Reinspikka viking? Og hva har vi kjempet for som er så norskt? Oljeeventyret kan vi takke amerikanerne for (og kløktige politikere som har holdt pengene inn i landet).

 

Vi "kjempet" i krigen, ikke store innsatsen der du... Og vel, nå kjemper vi i Afghanistan, ikke for noe norskt der heller.

 

Kanskje hvis vi går tilbake til Battle of stamford bridge eller unionsbruddene... Ikke veit jeg, men tror nok ikke vi har vært stort til kjempere.

Lenke til kommentar

Har du lest noe om Norge i det hele tatt? wikipedia.com -> Norway

 

Vi har bygget opp et veldig flott land som scorer veldig høyt på de fleste verdensomfattende rankinger, men det er vel bare amerikanere eller andre sin skyld også det? Oljen? men hvorfor kommer folk til Norge for å lære om norsk oljeforvaltning/teknologi? Pga. amerikanerne det også?

 

Og hvorfor sa president Roosevelt "look to Norway" under WW2 hvis vi ikke gjorde "store innsatsen" der?

 

"I talen sa presidenten blant annet: «If there is anyone who still wonders why this war is being fought, let him look to Norway. If there is anyone who has any delusions that this war could have been averted, let him look to Norway; and if there is anyone who doubts the democratic will to win, again I say, let him look to Norway.»

 

Talen var en hyllest til den norsk sjømann og lille Norge, med sin store skipstonnasje som var astronomisk i forhold folketallet."

 

Vi kjemper ikke stort med våpen og blod lenger, men vi har vært smarte og bygget et utrolig flott land ved bruk av andre hjelpemidler.

 

Hvis du vil ha flere eksempler så kan jeg gi deg mange, men anbefaler at du leser deg opp litt først. Vi er ikke verdensmestere, det er ingen, men vi har gjort mye bra, spesielt i forhold til folketallet vårt.

 

Du har forøvrig helt rett i enn ting "ikke veit jeg".

 

:)

Endret av Jens72
Lenke til kommentar

Eg las litt på denne artikkelen i Aftenposten nett no, og eg blei mildt sagt forskrekka då eg så tala ein ble presentert for der; I første halvår av 2008 fikk 1250 innvilget asyl. I 2009 er tilsvarende tall rundt 2400

 

Eg har aldri vore så interessert i, eller opptatt av innvandringa til Noreg. Eg trudde kanskje det berre var omtrent litt mindre enn 100 stykkar som får innvilga asyl i Noreg kvart år. Men dette er jo heilt sinnsjukt.

Er det verkeleg sant?! Er det verkeleg så så mange som får innvilga asyl i Noreg kvart halvår? Det er jo grueleg!

Ærleg talt. Er ikkje dette Noreg? Skal det bu Nordmenn i Noreg, eller anna folk? Eg trudde eg las at staten innførte innvandringsstopp i 1975 ... Det sa i alle høve mi gamle historiebok. Og no fant eg ein annan artikkel:

 

 

Hovedårsaken til veksten i folketallet skyldes innvandring. Nettoinnvandring var på 40.000 personer i 2007 og utgjorde over 70 prosent av befolkningsveksten. Den største gruppa kom fra Polen, viser tall fra Statistisk sentralbyrå.

 

Ved inngangen til 2008 talte Norges befolkning talte 4,737 millioner mennesker.

 

Blant disse var 380.600 innvandrere og 79. 000 norskfødte med innvandrerforeldre. Til sammen utgjorde de to gruppene 9,7 prosent av Norges befolkning.

 

Polske statsborgere var den desidert største innvandrergruppa, etterfulgt av statsborgere fra Tyskland, Sverige, Litauen, Somalia, Filippinene, Russland og Thailand. Mens det tidligere var omtrent like mange menn og kvinner som innvandret til Norge, har menn vært sterkt overrepresentert de to siste årene.

 

I 2007 kom 10.000 flere menn enn kvinner til Norge, noe som skyldes den økende arbeidsinnvandringen. (ANB-NTB)

 

 

:eek: Korleis går det an å kalle dette innvandring? Dette er jo invasjon! Kva synas dere?

Endret av Norvegisk
Lenke til kommentar

Fordi det finnes så mange naive idioter uten snev av virkelighetsans, noe du blant annet kan se mange eksempler på på dette forumet. De aner ikke hvor mye disse asylantene koster Norge og vil koste i fremtiden med denne utviklingen. Men de er selvfølgelig også de første til å klage over velferdsordninger og at staten må være mer behjelpelig og at de rike må betale mer inn til "fellesskapet". De skjønner ikke at med denne utviklingen så må vi en gang i fremtiden stoppe all form for hjelp fordi vi ikke har økonomi til å kaste perler for svin lenger.

 

Og eneste argumentet de har er at vi må hjelpe andre, som om det hjelper andre at vi ødelegger et land og dets produksjon. Det er absolutt ikke å hjelpe andre å slenge en liten promille av de som trenger hjelp på trygd oppe i kalde Norge. Men som jeg sier i en annen tråd, disse er de sanne rasister fordi de ser ikke alle de andre i verden som faktisk trenger hjelp, men som også vil hjelpe andre, ikke bare utnytte idioter som rasistene er. Desverre er disse rasistene så lite belært at de ikke skjønner dette selv, fordi de har fått alt servert av andre sitt arbeid og kan demrmed sitte å øse ut med svada om naive historier om hvor fint alt vil bli om vi bare lukker øynene og lar det gå til.

 

Det skal bo nordmenn i Norge, ikke som hvite blonde nordmenn, men som nordmenn med en samlet kultur om hvordan vi vil fortsette å bygge dette fantastiske landet som blir beundret av mange rundt omkring i verden. Men dette skal selvfølgelig rasistene, som roper om raisme hver gang deres favorittetnisitet fra midtøsten/somalia, ødelegge fordi de vil kun ha enkelte personer fra enkelte land i verden hit. De tenker ikke på mangfoldet i verden og hvor mange som blri hindret i å komme til Norge fordi de ikke har samvittighet til å lyve om at de er homofile og spyle passet sitt ned i do. Disse rasistene forherliger kriminalitet og er de første til å betvile alt de etnisister som de liker best har gjort. De kan få linker severt fra media 5 ganger i en tråd uten å lese de igjennom og dermed framstå enda dumme i sine spørsmål. Disse rasistene dukker snart opp i denne tråden med de samme spørsmål og jeg skjemmes av å være medborger av de når jeg snakker med utenlandske venner. Jeg skjemmes av slike rasister fordi de ødelegger for så mange flotte mennesker rundt omkring i verden!

 

"I fjor kom det 14.431 asylsøkere til Norge. Til sammenligning kom det 2.410 asylsøkere til Danmark i fjor."

Slik går det når naive rasister skal forskjellsbehandle sine favorittetnisiteter slik at de skal få alle godene andre i verden så gjerne vil ta del i, men også hjelpe til med å gi tilbake. Dere kan gjerne prøve å forkalre hvorfor en har et så høyt forholdstall mellom Norge og Danmark? Og gjerne også hva som gjør andre nasjonaliteter som ikke får så mange asylinnvilgelser så mye mindre verdt i deres øyne fordi dere vil jo absolutt bare hjelpe hovedsaklig disse?

 

Jeg gjentar: Jeg skjemmes av slike rasister foran mine utenlandske bekjente fordi de ødelegger for så mange flotte mennesker rundt omkring i verden!

 

:)

Endret av Jens72
Lenke til kommentar

Lukkede asylmottak bør absolutt vurderes. Det bør være absolutt mulig å gi asylsøkere verdige og humane forhold i lukkede mottak. I tillegg vil lukkede mottak også minimere risikoen for "asylsnyltere", da det vil være mindre sjangs for at de som ikke trenger asyl får det.

Lenke til kommentar

Hvem tror du satte oss igang på denne oljekompetansen? Det var esso det, eller Exxon som de faktisk heter.

Så hvis en president sa noe i en tale så er det liksom sannheten og at det virkelig er sånn at vi kjempet? Bullshit, gutta på skauen var ikke stort mer enn smågutter som lekte med nazistene, tror du virkelig et par sabotasjeoppdrag gjorde stor forskjell? Det var ETT oppdrag av betydning for krigen utført i Norge, og det var tungtvann.

 

Det jeg faktisk mener er at vi har ikke akkurat KJEMPET for å forme Norge til det er, vi har fått det meste og det har vel egentlig ikke vært så store politiske events her heller.

Lenke til kommentar

mener det motsatte jeg :yes:

 

mye av det motstandsbevegelsen gjorde har hat betydning for Norge, blant annent max manus og sprengningen av båtene. så hva har skjedd om max ikke sprengte den siste tyske båten som var på tur ut av norge? hvor mange flere tyske soldater kunne ha vært på slagmarken og hvor mange flere uskyldige liv hadde gått tapt?

Lenke til kommentar

Så siden han som fant opp bilen ikke fant opp hjulet så har han ikke gjort noen stor oppdagelse, fin logikk. Eller tror du at amerikanerne serverte oss alt og har fortsatt å gjøre det de siste 40 år uten norsk innsats, det er i beste fall utrolig ignorant! Hvorfor er Statoil inne som partner på Stockman, pga. teknologi fra 60-tallet? Du tror ingen nordmann aldri har gjort en innsats, eller at sprayboksen bare ble til av seg selv? Den beskrivelsen er nærmere deg en noen annen nordmann.

 

Du nevner gutta på skauen når Roosevelt nevner krigsseilerne, viser bare hvor innelåst din tankegang er. Her er litt info hvis du gidder å opplyse deg selv litt!

 

"Norwegian Shipping and Trade Mission (Nortraship) var en organisasjon som ble etablert av norske myndigheter i London i april 1940 for å administrere den store norske handelsflåten utenfor tyskkontrollerte områder. Nortraship opererte over 1 000 fartøy; det var verdens største rederi og fikk æren for å bidratt avgjørende til den allierte innsatsen under andre verdenskrig. Nortraship ble imidlertid også kritisert av britene for å være for fokusert på profitt og for å bidra for lite på den allierte siden. Fra norsk side ble disse anklagene møtt med motanklager; britene tildekket sine kommersielle interesser med krigens behov.

 

Nortraship hadde sine hovedkontorer i London og New York, og var aktiv under og etter andre verdenskrig. Nortraship spilte en avgjørende rolle for Norge og den norske eksilregjeringen som manglet andre midler for å støtte den allierte kampen mot aksemaktene. De rekvirerte skip ble levert tilbake etter at Norge ble frigjort i mai 1945. Av Nortraships 30 000 sjøfolk omkom rundt 3 000. Omlag 500 skip gikk tapt, totalt 1,9 millioner bruttoregistertonn."

 

Og forresten: "Da Norge ble invadert av Nazi-Tyskland 9. april 1940 hadde handelsflåten allerede vært i krig i sju måneder"

 

Den eneste som er på skogtur her er du.

 

Bare fordi vi ikke er idioter som KJEMPER med våpen og blod rundt om i verden, har vi bygget nasjonen sakte men sikkert ved hjelp av andre virkemidler. Fred og politisk stabilitet er faktisk utrolig viktige faktorer for å bygge et godt land.

 

Igjen, jeg anbefaler at du sjekker ut et leksikon og leser litt om Norge fordi du sprer bare uvitenhet med de utsagnene du kommer med her.

 

:)

Endret av Jens72
Lenke til kommentar

Hovedpoenget hans er vel ikke hvorvidt sjøulker eller skaugutter har kjempet mest og best for Norge, men at vi, bokstavelig talt, ikke har kjempet for eller bygget opp noe land, det var det våre oldeforeldre, besteforeldre og foreldre som gjorde (og for den saks skyld, var nok ganske mange av disse som verken kjempet eller bygget).

 

Å lire av seg fraser som "landet vi kjempet for" er å tillegge seg selv ære for å ha gjort noe man definitivt ikke har.

Lenke til kommentar

Det er vel derfor det ble poengtert at vi er det norske folk, ikke bestemte individ.

 

Og når Bata begynner å simplifisere alt det som er blitt gjort av norske menn og kvinner opp igjennom tidene, som han gjør i sine innlegg, er det helt klart behov for litt folkeopplysning. Det er direkte respektløst og fortjener å bli satt til veggs på!

 

Det at andre har gjort mye for at vi skal ha det bra er et enda bedre argument for å ta vare på det, fordi de bygget neppe opp et fint land for at andre skulle misbruke og ødelegge det.

 

:)

Endret av Jens72
Lenke til kommentar
Eg las litt på denne artikkelen i Aftenposten nett no, og eg blei mildt sagt forskrekka då eg så tala ein ble presentert for der; I første halvår av 2008 fikk 1250 innvilget asyl. I 2009 er tilsvarende tall rundt 2400
Det var de som fikk politisk asyl, i tillegg kommer:

-de som fikk opphold pga. et generelt beskyttelsesbehov

-de som fikk opphold på humanitært grunnlag

-de som ikke kan returneres pga. dødsstraff eller manglende avtale med hjemlandet

-de som ikke kunne returneres pga manglende identitet(Over 96% kaster ID-papirene når de kommer til Norge slik at de garanteres opphold)

-de som kommer ved familiegjenforening med de som allerede har fått opphold.

 

I alt er det snakk om en ganske stor Norsk by som kommer inn til oss hvert år og for de fleste er det rett på NAV for å få penger. De som lurer på hvorfor det er krise i NAV kan jo gå innom nærmeste NAV-kontor og se om de ser noen nordmenn der...

 

Idiotien kan stanses ved at Norge begynner å bruke 2 enkel prinsipper som andre land allerede følger:

-har de kastet ID-papirene de måtte ha for å komme helt frem til Norge er det rett tilbake på flyet uten noen saksbehandling.

-er ikke Norge det første trygge landet de kommer til så er det rett ut igjen samme veien de kom uten noen saksbehandling.

 

Det er ingen saklig grunn for at Norge skal ta inn ca. 1000 ganger flere asylsøkere enn for eksempel Finnland. Og dette er slettes ikke snakk om å hjelpe de som trenger mest hjelp, det er organiserte reiser til Norge og folk reiser via sikre land og bruker flere årslønner for å komme til verdens mest naive og gavmilde land.

Endret av robertaas
Lenke til kommentar
Selv om at jeg ikke her 100% fan av innvandring, trenger Norge det. Fruktbarhetstallet i Norge er på 2.08, mens kvinner her til lands bare føder ca 1,9 barn.

Det du sier blondie er om vi fortsetter denne retningen vil vi nordmenn død ut fordi vi ikke produsere nok barn :) Allikevel klager man på at innvandrere vil ta over landet. Noe som er et faktum om vi ikke lager flere barn her til lands.

 

Konklusjon: Selveid er veleid.

 

 

Om man vil absolutt vil endre dette må politikerne støtte barnefamilier og stramme opp innvandring. Om vi får flere barn slepper vi også importere arbeidskraft i like stor grad :)

Lenke til kommentar

Og hvis vi fortsetter med over 2.1 så vil vi kunne stable mennesker 10 meter i høyden i verden til slutt? En midlertidig fruktbarhetsrate er et så idiotisk argument for prinsippløs innvandring at jeg blir skremt over hvor lite fremoversynt enkelte kan være. Desverre er det slikt politikere scorer poeng på.

 

:)

Lenke til kommentar
Og hvis vi fortsetter med over 2.1 så vil vi kunne stable mennesker 10 meter i høyden i verden til slutt? En midlertidig fruktbarhetsrate er et så idiotisk argument for prinsippløs innvandring at jeg blir skremt over hvor lite fremoversynt enkelte kan være. Desverre er det slikt politikere scorer poeng på.

 

:)

 

Men om vi importere folk som kommer fra land med 5.4 rate eller hva det er. Så blir vi for mange her uansett til slutt, og det vil heller ikke stoppe deres masseproduksjon av mennesker det vil derimot gjøre at det blir flere her i landet og i deres eget. Siden de sender penger fra vårt land og brødfør en haug med folk der, så fler overlever som igjen betyr at befolkningen stiger enda fortere.

 

Nepal er mindre enn Norge og har 27,5millioner innbyggere. De har dårlig med skyskrapere skal jeg si deg, selv om landet deres er ikke mye å skryte av. Det er fortsatt en lang vei ditt og vi kommer nok til ha mange nye løsninger før vi er så mange :) Grønne byer vil snart kommer det vil være bra for oss og miljøet noe som vil være en bra løsning om vi får høyere populasjon.

Endret av Lubben
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...