Gå til innhold

Den lille solbrilletråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Oki, sparer ikke mer nei. Er veldig keen på wayfarer og flyselskapet jeg reiser med har de for 875 hvis jeg bestiller. Er litt risky med tanke på størrelse. (http://no.airshoppen...iller-5841.aspx)

Kjøp dem her da vel? Da kan du få returnert/byttet dem hvis størrelsen blir feil. Prisen er heller ikke gal - gratis frakt er det og. :)

Bestilte et par selv forrige søndag, de ble pakket mandag og var i postkassa mi tirsdag.

Lenke til kommentar

Bestilte meg et par Persol 714 fra Otticanet.com her forleden dag, googlet litt og så flere anbefalinger av nettsiden, bl.a. fra her på forumet. Lurer fortsatt litt på om den siden er helt god, da prisene der var så mye bedre enn man får hos norske optikere. Fant de til den nette pris av 2800 kr (!) mens jeg bestilte de til ca. 1000 kr fra nettsiden. Litt urolig nå, er den legit, og i så tilfelle; hvordan kan prisene være så mye lavere?

 

Edit: 714, ikke 749... Her gikk modellnavnene i surr.

Endret av Pimmy
Lenke til kommentar

Det er helt trygt å handle fra Otticanet. 2800kr virket veldig dyrt. Da jeg kjøpte 649 i Norge lå de vel på rundt 1500kr hos Synsam uten polariserte glass (ca. 2000kr med polariserte glass), om jeg ikke husker helt feil. Kan ikke tro at 749 er så mye dyrere. Kan være at det var McQueen-versjonen du så og at den er litt dyrere. Uansett, å kjøpe både briller og solbriller i Norge er dyrt. De skal jo tjene litt på det også, så det er jo greit nok. Det spesifikke økonomien rundt det er jeg dog ikke riktig person til å forklare, men du kan uansett føle deg trygg på Otticanet.

Lenke til kommentar

417 skal da ikke være så mye dyrere enn 649. Sliter med å skjønne hvorfor jeg fant 649 uten polariserte glass til 1,5k hos Synsam når 417 blir solgt til slik latterlig pris. Jaja, er man smart prøver man bare i butikk og handler på Otticanet uansett. Den eneste grunnen til at jeg kjøpte mine 649 i butikk var pga. salgsrabatt. Hadde det ikke vært for det hadde jeg nok handlet hos Otticanet istedenfor å tømme lommeboka fullstendig.

 

For de som ikke er klar over det har de forresten 73% på alle briller hos Brilleland. Venter fortsatt på et par Ray-bans jeg fikk bestilt til butikken.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...