Gå til innhold

Snustråden v7.0 - the real deal! LES REGLENE I FØRSTEPOST!


Anbefalte innlegg

Kjøpte nettopp en boks Lucky Strike Nites. Er egentlig ikke spesielt begeistret over black portion, men har god erfaring med Lucky Strike Bold Strong Portion og boksen er helt fantastisk. Det var nok boksen som var den utløsende faktoren til at jeg kjøpte LS Nites. Snusen har ikke strek lukt, men jeg kjenner en mild citrus lukt når jeg sniffer oppi boksen. Posene er veldig myke og deilige å ha under leppen. De er litt større en vanlige poser, de inneholder nemlig 1.2g snus pr. pose og 14mg pr. porsjon, altså en snus med litt styrke. Når jeg putter snusen inn kjennes det veldig fresht, enten er det en mintsmak eller så svir det bare litt siden jeg har snust General Portion den siste måneden. Effekten er god og det er smaken også, jeg klarer ikke helt å sette fingeren på om det er mint smak eller ikke, men tobakksmaken er ialle fall å kjenne etterhvert.

 

Er det den blå boksen?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Får man kjøpt Montecristo i Norge, eller nærmere bestemt Tromsø?

 

Har selv kjøpt den i Oslo. Har ikke sett den så mye i andre deler av landet. IMO, den meste posjonsnusen. ;) Du kan prøve å stikke innom en narvesen, enkelte narvesener har store snusskap med mye snus, var der jeg fant den.

Lenke til kommentar

Jaja. Da var man tilbake på snuskjøret. Prøver å slutte å røyke.

 

Skru Sterk Hvit er lettere homoerotisk, men, hey, svarer seg økonomisk.

Skruf Sterk Hvit har jeg tilgode å smake! Er forsåvidt ikke noe særlig fornøyd med skruf sine produkter. Var veldig glad i det når jeg startet å snuse, men etter to år med erfaring har jeg funnet ut at det finnes snus som smaker bedre ;) Men, velkommen over til snussiden og du kan være glad som slipper å streve deg ut i regnet når du føler for nikotin! :w00t:

Lenke til kommentar
Gjest medlem-161766

Da var 2.stk Skruf Sterk Portion kjøpt! Deilig å legge seg flat på sengen etter en arbeidsøkt i hagen, og deretter trøkke en snus opp under leppa. :new_woot:

Lenke til kommentar

Da var en rull med skruf porsjon i boks og en prismaster ble også kjøpt. Likte ikke helt hvordan konsistinensen på snusen ble, siden den ikke var særlig hard eller sammenhengende, revnet fort underleppen og en del snus som gikk ned i magen, men kan jo være jeg som er elendig med detta.

Nå er vel prismaster for å bake løs snus, ikke porsjon.. Eller misforstår jeg noe?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...