Gå til innhold

Breaking Bad - Alle sesonger (USA-sendetid)


Anbefalte innlegg

Nå drar det seg til! Digget slutten, håper bare Jesse stryker med/lever resten av livet som en boms/narkoman, så er alt slik det skal være. Digger Jesse, men takler ikke en god slutt på ham, blir for forutsigbart.

 

Uansett om Jesse overlever eller ikke vil han ha en kjip slutt etter min menig. At nok en dame i livet hans døde og at Brock nå er uten noen å passe på han ødelegger han nok innvendig. Vil nesten påstå at det blir jævligere for han å leve med det enn å dø. Jeg håper i grunn han overlever og overtar ansvaret for Brock, men at vi samtidig ser at han har det forferdelig.

 

Gilligan har forøvrig klart å gjøre Todd & co akkurat så jævlig som han måtte få dem til å se ut. I starten synes jeg de ikke var i nærheten av å være "bad" nok til å bli hovedfienden til Walt, men med Hank og nå Andrea drept er de der de bør være før siste episode. Skal sies at jeg synes de er forbløffende "flinke" til å bare være noen nazier, kanskje litt for flinke. Men det får gå.

 

Hva skjer med Walt? Vi vet han har kjøpt en gigavåpen som han skal bruke mot Nazi-gjengen. Jeg håper og tror at han dreper dem, hva han da gjør med Jesse aner jeg ikke. Her kan alt skje. Han kan hjelpe Jesse med å stikke av (mer trolig hvis han finner ut at Andrea er drept av Todd), og han kan henrette han fordi han mener Jesse er skyld i Hank sin død.

 

Jeg håper han får ut til folk at han ikke drepte Hank og at han hevner seg på de som gjorde det, slik at sannheten om han kommer fram. Jeg tror ikke han overgir seg eller at han blir drept, er i grunn ingen som er "store" nok til å være den som tar livet av Walt. Todd & co funker som fiender, men jeg tror mange vil synes at det blir feil at Walt blir drept av noen av dem. Jesse kunne vært en kandidat, både pga Jane og Andrea og i tillegg alt annet. Det kunne jeg levd med hvis de gjør det på en ordentlig måte. Ville vært en enorm scene i så fall. (Hvis i tillegg Jesse fortsetter med blue-meth har han imo overtatt alt Walt var, noe jeg ville tippe Walt hadde vært forbannet over)

 

Så har vi selvsagt denne ricin-pillen som vi så Walt hentet. Mitt største bet ville vært på at han tok denne selv og at når folk finner han så er han død. Så har vi selvsagt at han etter å ha gjort sin ting igjen rømmer før han dør av kreften, men jeg tviler.

 

edit: Lost-skaper og Breaking Bad-fan Damon Lindelof med teori/hinting til hvordan det kan ende på twitterprofilen sin. https://twitter.com/DamonLindelof

 

Er jo ikke en spoiler, men tar det i spoilertags sånn at folk kan velge selv.

 

 

 

"When King Lear dies in Act V, do you know what Shakespeare has written? He's written "He dies." That's all, nothing more."

 

"No fanfare, no metaphor, no brilliant final words. The culmination of the most influential work of dramatic literature is "He dies."

 

"The preceding quote, brought to you, of course, by Mr. Magorium's Wonder Emporium."

 

Dette er altså sitat fra den eneste dvden som Walt hadde tilgjengelig, som han også hadde TO av. En stille død for Walt og en stille død for Jesse? Kreft og ricin?

 

 

Endret av Teipball
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest medlem-140898

http://en.wikipedia.org/wiki/Ozymandias_(Breaking_Bad)

 

Hmm..

 

 


The police soon arrive, as does Marie. They tap into the Whites' home phone and try tracing it when Walt eventually calls. After Skyler tells him she is alone, Walt berates her, accusing her of never supporting his criminal activities and having himself worked alone in building up the wealth for their family. When Skyler says she is sorry and inquires about Hank's whereabouts, Walt, suppressing his weeping, announces that she will never see Hank again, to Marie's horror. He threatens the same fate to Skyler should she divulge his doings to anyone else, and intimates that she had urged him to stop his "immoral" activities with no knowledge of the details. When Skyler pleads with him to come home, Walt tells her he still has things left to do, then destroys his phone and leaves Holly at a nearby fire station with their home address written on a note. The next morning he is picked up by Saul's contact in order to leave Albuquerque and be given a new identity.

 

Dersom WW adlri hadde ringt til Skyler, så ville jo han aldri blitt avslørt?

 

Selv om både familien og Marie viste hvem Heisenberg var, så hadde vel uansett blitt deres ord mot hans? Ingen håndfaste bevis(er)?

Endret av medlem-140898
Lenke til kommentar

Vil si at det faktum at Hank og Gomie plutselig bare blir borte i tillegg til det Skyler og Marie har å fortelle dem, pluss videoen av Jesse som tilstår (selv om den ble tatt av Todd og onkelen) ville vært rimelig sterkt bevis mot Walt.

 

Uansett er det ikke noe poeng for Walt å bli værende i Albuquerque når hele familien vet hva han har gjort og ikke vil ha noe med han å gjøre. Walt vet at han skal dø innen noen måneder og har ingenting som knytter han til noe sted mer, men en ting er sikkert, han hadde ikke beholdt pengene om han hadde blitt i Albuquerque og prøvd å overbevise politiet. Da er det bedre å gjøre som han har gjort og vente til han uansett bare har noen dager igjen, og være helt sikker på at han ikke vil bli tatt før han må, med muligheten til å gi penger til familien før han stryker med. Dessverre kom raseriet igjen like før politiet dukket opp, og han er på ingen måte ferdig med "the things he has to do".

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Glemte helt Grey Matters. Er jo egentlig en selvfølge at han gjør noe mot dem også siden det tross alt var da han så dem på TV at han gikk helt Heisenberg.

 

Det er klart at intervjuet med Gray Matter bidro til å tenne raseriet i ham, da hans rolle i etableringen av bedriften ble nedgradert til kun å omfatte firmanavnet. Sannheten er dog (antagelig) at det var Walters forskningsarbeid som dannet grunnlaget for suksessen til Gray Matter Technologies.

 

Dette er jo også grunnen til at Walter ikke solgte sin andel methylamine til Declan for $5.000.000. Han ville ha et helt Empire, noe han mener han egentlig burde hatt i GMT. Til slutt fikk han det innen meth amfetamin produksjon, som følge av unik kvalitet på produktet sitt.

 

Når det kommer frem i intervjuet med Elliot og Gretchen at produktet hans fortsatt er på gaten, til og med i Europa, skjønner han at han ikke bare mistet suksessen i Gray Matter, men også hans eget imperie er overtatt av andre. Dette er for mye å svelge, og han drar ut på sin siste mission.

 

Hvem som er målene gjenstår å se, men kandidatene er vel

- Jack/Todd & co

- Jesse

- Lydia

- Elliot & Gretchen

- seg selv

 

Jeg håper og tror han nøyer seg med å ta nazi-pakket. Om han bidrar med aktiv dødshjelp på seg selv er ikke så viktig, da hans skjebne virker uunngåelig uansett. Men om ricin-ampullen ikke er tiltenkt seg Walt selv, tror jeg det vil være "søtningsstoffet" til Lydias camomile te.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...