Gå til innhold

Den store Android-tråden


Anbefalte innlegg

Edit: Hva slags standbytid kan man forvente på en moderne androidtelefon nå til dags?

Varierer. Jeg bruker min tlf veldig lite, og da varer den 4-5 døgn nå. Tidligere varte den opp til 9 døgn. Merker stor forskjell mellom de ulike versjonene av Android. Håper neste versjon gir meg tilbake 9 døgn igjen. (forøvrig en galaxy s2)

Slik det hørtes ut, så bruker du tlf lite, så da tror jeg det helt klart lønner seg å kjøpe uten abn.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er det noen som kan hjelpe meg? Jeg har som sagt fult internminne, så fult at jeg ikke kan ta imot en eneste ny melding. Jeg har tatt backupp på meldingene og har under 50stk. Alt av programmer som har blitt flyttet over til SD-kort om mulig, resten slettet om de ikke er helt nødvendige, alikevell er altså de 180MB fylt til randen, hva skal jeg gjøre?

Lenke til kommentar

Er det noen som kan hjelpe meg? Jeg har som sagt fult internminne, så fult at jeg ikke kan ta imot en eneste ny melding. Jeg har tatt backupp på meldingene og har under 50stk. Alt av programmer som har blitt flyttet over til SD-kort om mulig, resten slettet om de ikke er helt nødvendige, alikevell er altså de 180MB fylt til randen, hva skal jeg gjøre?

Prøv å slette cache. Rart at alt er fullt hvis du har slettet det meste av (mp3 og videoer) Sjekk at du ikke har noe søppelprogram installert som trasher minnet.

Det hjelper ingenting å slette videofiler eller mp3-filer på minnekortet når problemet er at det er lite plass der telefonn lagrer pogrammer og dataene deres.

 

Det eneste du kan jgjøre er å slette cache, og deretter avinstallere noen av de appene du MÅ ha. 180MB er ingenting, og mesteparten er sannsynligvis spist opp av oppdateringene til programmene som fulgte med...

 

Egentlig er det to ting å gjøre.

1: Kjøpe ny teleofn med fonuftig størrelse på internminnet.

2: Roote telefonen du har, og legge inn en custom OM (altså en "uoriginal" versjon av Android) med int2ext eller andre løsninger som bruker sd-kortet som internminne. Her bør du lese deg opp op foumet til xda-developers.com eller andre steder og vurdere om du tar sjansen eller ikke.

Hei. Hvordan stiller jeg av/på oppdatering av instalerte apps?

Du mener automatisk oppdatering av apps? I instillingene til Play Store, natuligvis.
Programmer jeg har kjøpt på play google, huskes disse slik at vist jeg formaterer minnekort og tlf så kan jeg laste det ned uten å måtte kjøpe det på nytt?

Ja. Noe annet skulle tatt seg ut...
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hei igjen.

 

Jeg kom over en litt gammel artikkel der det stod at android også ville komme til pcer. Jeg har en Eeepc 1001px med bare 2gb ram, 1.66Ghz 1core/2threads. Noen som har erfaring med å bruke android på pc? Jeg bruker pcen til nettsøking og en skjelden gang netflix, vil android for pc være noe for meg kansje?

 

Noen som har en guide til hvor man laster ned os og hvordan man instalerer det?

 

Edit: Jeg finner vist ikke noen minnepenn og dvdplater er jeg selvsagt tom for, så finnes det en instalasjon man kan gjøre i windows for så å slette windows når jeg har instalert det? Eller er det like greit å ha begge os på maskinen? Har ingen erfaring med dual boot eller hva det nå heter... Hjelp en noob da mann! ;-)

Endret av Fillason
Lenke til kommentar

Foreløbig er det kun spesielt interesserte som klarer å installere Android på eee-pc'er .. Du omtaler deg selv som noob, og spør om android for pc kan være noe for deg; men jeg har følelsen av at det ikke er noe for deg..

 

Hehe, jeg fant ut av det, må si det var noe for meg. Var jo litt artig ;-)

 

http://www.youtube.com/watch?v=7deFMzbV6FA vist andre skulle være interisert i samme sak

Endret av Fillason
  • Liker 2
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Hei!

Har nå hatt htc i litt i underkant av 4 år, og er veldig fornøyd med den type mobil! Den jeg har nå er htc sensational XL , og som sagt - veldig fornøyd. Men nå har det gått over 1 år, og den synger vel snart på siste verset. Slår seg av uten vidre, plutselig er batteriet tomt, treig etc.. Vurderer å kjøpe ny tlf, men er i tvil om jeg skal bytte til Iphone 5- eller vente til htc m7 kommer ut. Som jeg har sagt et par ganger er jeg strålende for fornøyd med android og htc, men har egentlig litt lyst til å prøve noe nytt også.. Iphone 5 vs htc m7? Hjelp ... Btw, "tilbud" på iphone 5 på Telenor sine sider - haster litt ..

Lenke til kommentar

OTG er avhyengig av både hardware og software (kjerne/drivere). Når det er sagttror jeg de aller fleste telefoner har chipset som støtter OTG i hardware nå, selv om det ikke er implementert i software. Men i slike tilfeller kan det hende muligheten til å gi strøm til usb-porten mangler. Mao. vil du da fort trenge en USB-hub med strømtilførsel for å faktisk få brukt enheter du kobler til.

Lenke til kommentar

Det er én ting jeg liker med iPhone jeg ennå ikke har sett til droid - og det er de "croppede" bildene i mms..! Er det noen som har sett en lignende app/theme til android? Altså at når man sender kun et bilde, så fyller det hele meldingsboblen, istedetfor å vise en ramme rundt? Som dette:

 

iphone-mms-tethering-001.jpg

 

Istedetfor dette:

mms.png

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...