Gå til innhold

Samsung Omnia HD i8910 - 8mp, 720p video, S60 v5


genser

Anbefalte innlegg

Er det noen som vet om en facebook app til samsungen? Liker ikke den som ligger på telefonen fra før. Den er klomsete og kan ikke chattes på. Ser mer etter noe som iphone sin facebook app? Og finnes det noe til mobilen som gjør at meldingene blir en hel diskusjon istedet for en melding for hver? Som " mottatte meldinger og sendte meldinger viser i lag "?

Bruker ikke facebook så på det området må du spør noen andre.

 

Men relatert til threaded sms, så ser jeg HyperX jobber med noe interessant: link

edit: link2

 

 

Hmm, man må hacke telefonen for å få den ja.. ?

Ikke nødvendigvis, men det er enklere. Du må sannsnynligvis signere programvaren selv dersom du ikke har hyperX eller lignende rom (Fordi hyperX ikke krever sertifikater for å kjøre en programvare som ikke er godkjent, i motsetning til originale firmwares)

 

Last ned programmet her: http://web96.homer.kundenserver42.de/?p=1125

 

 

Hvordan signerer man programvaren da? Får bare opp " Sertifikatfeil- Kontakt programlevradøren "

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

apegryn, det er så all deles ikke tull, jeg har hatt hyperx en stund, å jeg har ikke hatt norsk tastatur. Det er heller ikke standar på min tlf, garantert. OM det er så må du forklare meg hvor det er.. det er ikke på message wrighting language ellerno som noen tiligere her ba meg se etter..

Hvilken versjon kjører du egentlig?

Jeg har det på både Setting -> Phone -> Languages -> Writing languages -> Norsk

og på selve qwerty tastaturet: Trykk knappen med de tre horisontale strekene -> Writing languages -> Norsk.

 

Jeg kjører den siste v3-29 ellerno? Mulig du har norsk på din, men jeg kan garantere deg at norsk var ikke på min telefon før jeg la inn den fila som ble annbefalt her oppe. Jeg ble flere ganger veiledet til wrighting language, men når jeg kom inn der så hadde jeg kunn 4 valg. Engelsk, Ungary ellerno så husker jeg ikke de 2 siste. Men det jeg synes er veeeldig snedig, det er at når jeg la inn norsk tastatur filen, som kom det en drøss me andre språk.. så jeg veit ikke. Mulig det var en blokk en plass som bare trengte å "åpnes" ellerno... har ingen aning

Lenke til kommentar

Hei, Jeg får ikke koblet opp min tlf via wifi, kommer kun opp "ikke kontakt med Gateway".

Jeg får heller ikke Route66 til å fungere. :nei:

Må man virkelig ha kontakt med telenett for å bruke Google Map og Samsung GPS?? :ohmy:

 

Håper noen kan hjelpe meg, på tur å gå tilbake til Iphone..........

 

Hei GKOmnia!

 

Er du Telenor kunde med et Telenor-modem? I så fall følg denne veiviseren:

 

Hvis du bruker Vista er ikke telnet klienten installert som standard. Da må du inn i "Kontrollpanel" -> "Programmer" -> "Slå av/på windows komponenter" og installere den, både telnet-klient og telnet-server (dette tar litt tid).

 

 

 

->Åpne kommandolinjevindu og telnet til gateway.

c:\>telnet 10.0.0.138

 

->Brukernavn admin og blankt passord

 

->skriv inn følgende kommando "wireless qos config mode=disabled"

 

->skriv deretter inn følgende kommando "saveall"

 

Nå kan du lukke dette vinduet og deretter surfe i vei med WIFI med mobilen :)

 

 

 

Mvh Telenor Kundeservice

 

 

Tusen takk for tilbakemld og tips.

Har NextGentel. :blush: Må nok Ringe dem, har vært borte noen dager, så jeg har ikke fått gjort noe enda..

 

Når det gjelder bruk av Googlemap, så kan samboeren min med Iphone bruke det utenfor dekning, mens jeg får beskjed om at jeg er utenfor dekning!

iphonkopiene når desverre ikke opp, foruten kameraet da, det er meget bra, på lyse dager...!

Lenke til kommentar

noen som kan hjelpe meg med epost? Hvordan gjør man det? jeg har en hotmail som jeg vil legge til. Har prøvd meg litt frem men får feil på server. Hva skal jeg sette som server?

 

 

Er heeelt grønn.. hehe..

 

 

hallais. er lett å sende motta epost, en annen sak å sende. du kan motta epost med alle mulige tilkoblinger. Eg fant en netsiden der eg fikk tilsendt en melding på mobben med instillinger. lagra meldingen og var klar for sending av epost. husker ikke siden...

Lenke til kommentar

Er ikke helt sikker på hotmail,men..umm..:p

Fra Yahoo mail settes det opp slik...

 

Server for innkommende post (POP3): pop.mail.yahoo.com

 

(Bruk SSL, port: 995

Server for utgående post (SMTP): smtp.mail.yahoo.com

 

(Bruk SSL, port: 465, bruk godkjenning)

 

Så for hotmail,prøv å erstatte yahoo med hotmail,msn eller live..

Lenke til kommentar

Vuderer denne mot den nye Samsung Wave som kommer i Mai hva ville dere kjøpt? Jeg får begge til rundt 3000,- nye.. Og hvordan er egentlig batteritiden på denne?

Hvilken?

 

wave har ikke kommet ut ennå så da er det vanskelig å si noe om batteritiden. Omnia HD har veldig god batteritid på originalbatteriet. Jeg valgte dog å kjøpe et større 3.parts ekstrabatteri til ~130 kr. Jeg tror svær få eller ingen andre telefoner har tilsvarende batteritid som min idag (1-2 uker mellom hver lading).

 

Kan du vente litt ville jeg vurdert å vente og se hva slags mottakelse wave får. Det er første telefon med BADA operativsystem, og da blir du fort offer for prøvekanining. Mindre skjerm og svakere stillbildekamera er også et lite minus. Men jeg har tro på at wave kan bli en stilig telefon likevel. Den er sannsynligvis bedre enn omnia HD på mange områder. Sjappere, Super-amoled skjerm og bedre hd opptak for å nevne noe.

 

Av samsung telefoner så hadde jeg heller sett mot Galaxy S eller Beam som kommer etterhvert. Android har lengre fartstid og stiller sterkere på programfronten. Og det er jo viktig : )

 

Av telefoner som kommer i fremtiden finner jeg Samsung Beam og iphone 4g mest interessante, om jeg skulle kjøpt telefon kommende sommer/høst. Men jeg kommer sannsynligvis til å holde på min omnia HD mye lengre enn det.

Lenke til kommentar

Er faenils rom et HX plagiat? Hvorfor har disse romcookerne alltid feider..

 

Det er vel prestisje i det hele, faenil mener blant annet at HX tar altfor godt betalt for localization (300 euro), og såvidt jeg har fått det med meg skaper dette ondt blod osv. Faenil begynte å lage roms til Omnia HD før Hyper-X, men da på et lokalt forum og uten eget nettsted. Han var såvidt jeg vet uten mobilen i noen måneder, men er tilbake nå.

 

På nettstedet sitt oppsummerer han litt om dette i kommentarfeltet til et av innleggene, når noen påpeker at han bør være takknemlig til HX;

 

Question:

i m a hyperix fan and i must admit that faenil roms are much much better than hx. but we must not forget that hyperix is the one who first starded the task to make this phone a hell raiser. we must not forget that he is the one who gave us kinetic scrollin,24 ps,fixed java engine etc. he helped us when we needed the help in actual sense.faienl bro u know which thing is attracting more and more guys to ur site,that is ur extremely responsive nature u reply to almost everone and that indicates ur seriousness. keep rocking man ur the besssssssssssssssssssssst.luv u[/i]

 

Answer:

thanks man :)

just a quick note:

1) fixed java, kinetic scrolling come from Samsung.

2) 24fps, comes from “wireless” idea, which comes from Sony Ericsson…

3) I started making roms before hyperx (I started on August, but then I had to stop for th studies, you can see my first IG2 rom in i8910users.com ;) )

4) The only true thing is that hyperx gave us kinetic and java maybe a bit in advance only thanks to “don’t know who”, who gave him beta roms from samsung ;)

5) It is also true that hyperx has been the only cooker around for a long time in the meanwhile (my phone was in repair centre from january to half march, and as it came back I opened the blog)…that is what we can thank him for ;) that’s true, many people didn’t sell their i8910 thanks to him

 

Time to stop believing to lies :)

 

Jeg har vært beta-tester for HX også i en lengre periode og er det fortsatt. For øyeblikket foretrekker jeg faenil sin nordiske rom ettersom den er veldig stabil, og uten noen spesielle bugs jeg har merket. Begynte å beta-teste HX sitt første utkast av V4 for noen dager siden, og den er foreløpig full av bugs, mens gjeldende versjon 3.29 har det problemet at det etter en stund slutter å fungere med å installere programmer på mobilen i det hele tatt. Dette opplever veldig mange, og er veldig plagsomt. Har skjedd to ganger med min mobil, og begge gangen har jeg måtte flashe på nytt for å få mulighet til å installere programmer igjen.

 

Jeg har også eneste versjon av HX-V4-SPEED-SE som eksisterer med norsk t9, den fungerer ganske bra men mangler jo det meste av programmer for å være så rask som overhodet mulig.

Lenke til kommentar

Jeg er beta-tester til en nordisk versjon av faenil sin n202-firmware med

i hovedmenyen.

 

Beste firmwaren jeg har brukt så langt på min Omnia HD, og om det ikke er noen kritiske bugs blir den sluppet i løpet av kvelden på denne nettsiden. :)

 

Edit: Og der er den ute, kan lastes ned her.

 

Er litt blank når det kommer til de updates der.. Hard reseter jeg først så installere rom'en gjennom det programmet som kommer opp når man åpner fila? :)..

Lenke til kommentar

Først må du være på en maskin som kjører Windows XP, fungerer ikke på Vista/7.

 

Last så ned og installer følgende;

msxml.msi

i8910-flash-drivers

 

Kjør hard reset av mobilen og slå den så av. Trykk først inn "volum opp"-knappen på venstre side, deretter trykker du inn "låseknappen" på høyre side før du til slutt trykker inne "legge på/slå på"-knappen som er nede til høyere under skjermen. Alle de tre knappene holdes inne frem til du ser en blå skjerm, og mobilen er da i "bootloader"-modus.

 

Start så opp firmware-programmet du vil installere og koble til mobilen. Trykk så på "Download start" i programmet og vent noen minutter mens mobilen blir flashet. Når den er restartet og du får opp spørsmål om pin-kode så er jobben ferdig. :)

Lenke til kommentar

Hei godtfolk. jeg har fått et bittelite problem den siste uka. jeg får ikke opp den meldingsvarsleren på skjermen når jeg får melding eller ubesvart anrop, jeg får liksom bare de små ikonene oppe i høyre hjørne. jeg kjører hx V3 og har kjørt den en veldig god stund og det er bare den siste uka jeg har hatt dette problemet. har jeg fucka noen innstillinger eller? håper på¨raskt svar.!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...