Gå til innhold

Windows 7 - Diskusjon, erfaringer og forslag (utdatert).


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Kan du ikke bare bruke skin mode ?

Jeg klarte på en eller annen hersens måte å få fjernet dette området i versjon 11 på XP installen, men nå husker jeg ikke hvordan man gjorde det.

 

Grunnen til atjeg bruker WMP er at den ser så utrolig pen og elegant ut. Jeg synes ikke skins ser ut som noe i nærheten. Da kunne jeg likegodt brukt VLC eller Winamp etc.

Lenke til kommentar

Gikk rett fra XP 32 til W7 64.

Det var litt av en overgang, men det er lite å klage på. Selv Norsk-Tippings kortleser funka på første forsøk, eneste som måtte hentes ned manuelt var Creatives Beta-drivere til W7. Trengte ikke å restarte etter installasjon av nyeste ATI-drivere engang!!

 

Har derimot ikke helt oversikten hvor jeg finner alt enda, litt uvant med nytt GUI. Ikke klarer chipsetet mitt å få fart nok på USB-pipnner til å jeg får brukt ReadyBoost heller, har forsøk tre stk så lang og bestilt PCI-kontrollerkort til USB idag. Sitter på et gammel ASRock 939HK, så jeg er imponert over at det funka i det hele tatt ;)

 

Punkbuster funker ikke, men det skal vel ikke MS ha skylda for + Antivirus var litt styr. F-Secure fra NGT funker IKKE på dette tidspunktet.

Liker spesielt aktivitetssenteret med samling av systemmeldinger og muligheten til å følge alle prosesser og hvilke filer som blir aksessert til enhver tid. Eneste som skuffer meg er mangelen på 64bit applikasjoner der ute, blir mye i \Program Files(x86\) folderen.

 

Til høsten blir det i alle fall ny rigg, med SSD og nytt HK. Da bør alt funke 100% og det blir moro!

Lenke til kommentar
Jeg har hatt omtrent alle windows 7 versionene som har kommet. Har hatt mest problemer med RC. Fryser i tide og utide, spesielt mens det er på film/musikk. Mulig problem med k-lite codec- pakken.

Hvorfor legger du inn codec-pakken? Hvilke vanlige formater er det som ikke støttes native i win7 foruten mkv-containeren?

Lenke til kommentar

Ser at alle er så positive til W7, men jeg ser ikke den store forskjellen mellom vista og W7, jeg har brukt vista på min stasjonære og har nettopp oppgradert fra vista business til windows rc 32 bit. Eneste forskjell er små greier som at man ikke styrer skjermkonfigurasjon i CCC og at start linjen er annerledes. Minneforbruket er også helt likt(at du kanskje får mindre minneforbruk kan være at du har installert operativsystemet på nytt, jeg oppgraderte fra W7).

 

Tror at det er mye fordommer mot vista der ute.

Lenke til kommentar
Jeg har hatt omtrent alle windows 7 versionene som har kommet. Har hatt mest problemer med RC. Fryser i tide og utide, spesielt mens det er på film/musikk. Mulig problem med k-lite codec- pakken.

 

Sikker på at det er win7 som gjør at pc'en fryser i tide og utide? Jeg har testa nesten alle win 7 utgivelser som er kommet til nå, og win 7 har ikkje fryst èn gang. For meg høres dette ut som et hardware problem.

Lenke til kommentar

Begynner å bli litt lei BSOD`s i Win7 x64 nå, så gikk tilbake til Vista x64...

 

Jeg spiller en del, så det er kjekt med et system som tåler å kjøre Assassins Creed med Dx10 og god oppløsning, men spillet henger seg og restarter maskina og får et halvt sekunds glimt av vår gode venn BlueScreen.

 

Et annet problem jeg har funnet er Winamp Albumlist, hver gang jeg bruker Winamp så slår driverne til skjermkortet seg av, og slår seg på igjen, og noen ganger får jeg også BSOD pga det. Skal nevnes at Albumlist ikke er opdatert siden 2006, men det burde egentlig ikke være noe problem.

 

Alt fungerer utmerket på Vista, så man får vel bare smøre seg med tålmodighet til Win7 kommer i butikkene :)

 

Men er det noen som har erfart lignende problemer ?

Lenke til kommentar
Er det mulig å få de ikonene på oppgavelinjen ved startmenyen litt mindre, sånn som på Vista og XP? Synes de er alt for store, da jeg har endel snarveier der

Selvfølgelig. Høyreklikk på oppgavelinjen og velg properties. Hak av "use small icons".

Lenke til kommentar

Har innstallert 32bit på en pc med 754 socket, AMD 3000+ 64 med 1 gb. ram. Helt ok med XP. Går helt klart tregere med win 7 32 bit. Lenger oppstart og avsluttingstid også. Får håper det kommer oppdateringer som gjør ting bedre etterhvert.

 

Arne M

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...