Jump to content

- Slaktarn -

Medlemmer
 • Content Count

  2195
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1580 :)

About - Slaktarn -

 • Birthday 08/13/1983

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dette kan de gi en lang F i, bruk no for h.... mer penger på å utbedre og bygge ut toglinjene/tilbudet istedet!
 2. "...equalizer eller bassig og boppete musikk." ? Er dette norsk?
 3. Totalt ubrukelig test for nordmenn i norske hus. Si meg, bor hele redaksjonen i et apple-infisert hus i USA ?
 4. Åpne trackere det der.. amatører. Åpner noen en "episode" i .exe-format fortjener de å bil infisert.
 5. Overskrifta kan med fordel endres til "Mange av årets beste kjøp" da "billig" bare er satt inn fordi det ikke er en itelefon det er snakk om.
 6. 5 Stjerner får en Toyota Prius 2016 også, men den skriver dere ikke om.
 7. Hm, bra det går framover, men det er fortsatt en Peugeot..
 8. Foreslår heller naturlig seleksjon, så kan de idioter som ikke kan oppfatte omgivelsene sine, og de idioter bak rattet som ikke kan følge med rundt seg bare skade seg og evt forsvinne.
 9. Hjelper lite å ha 1000km rekkevidde når ettermarked, byggekvalitet og ikke minst kundetilfredshet er total mangelvare.
 10. Er så pisse lei av løgnerne på Stortinget. Har nå en leasing-periode som utløper og vi skal ha oss ny bil. Det blir ikke leasing lenger, men det blir diesel for å si det sånn.
 11. Man skjønner at Tek er sponset av apple, når de forsvarer den sinnsyke prisen på en skjermfot bare fordi den har en eplelogo.
 12. Det var vel dagens mest idiotiske kommentar. Skal ikke folk få lov til å ha en mening om produkter de selv ikke har råd til, mener du? Hvor dum går det an å bli? At jobben din brukte 3 mill på en skjermvegg, når de kunne fått den til halve prisen handler sansynligvis mer om personlig prestisje hos noen i din bedrift, enn kvalitet. Akkurat det er jeg ganske sikker på, og har erfart fra min egen jobb. At enkelte ikke skjønner sitt eget beste er ikke noe nytt. Og til dette flåseriet av en maskin så er det imponerende at så mange sauer lar seg lure til å tro at de har bruk for en så overpriset maskin som jo dette er. Men det er jo en kjent sak at når man klistrer på en eple-logo på en sak i aluminium kan man bortimot sette den prisen man vil, for kjøperen er jo like teknologisk anlagt som en ilder.
×
×
 • Create New...