Jump to content

Kleff

Medlemmer
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

3196 profile views
 1. Er ikke 4790,- (club-pris) for Roborock S7 på Komplett en rimelig god deal? Tror ikke jeg har sett den billigere enn det før.
 2. Den så jo veldig snasen ut, fortsatt verdt det uten power-rabatten? Evt. lurt å vente på evt. prisfall (dog ser jo ikke ut som den har vært noe særlig lavere på prisjakt hvertfall)?
 3. Noen tips til en grei 55" som primært vil bli brukt til en Xbox Series X? Vil gjerne ha noe med støtte for alt det fancy greiene den har (4k, HDR, VRR). Og helst så billig som mulig seff, men hvis det billigste bare er rask kan jeg seff gå litt opp. Ser f.eks. Elkjøp har en LG NANO90 til 7k, er det noe som kunne funka, eller er det noe annet som anbefales?
 4. Er litt i samme situasjon, og bor i blokk, så jeg lurte litt på om disse bråker såpass mye at det evt. ville skjemme naboer osv? Eller er det mer som en kjøleskapskompressor som durer hele tiden?
 5. Bare oppdaterer her med at det ble en 2010 modell Mondeo. Superfornøyd hittil, digg å kjøre og utrolig god plass. EU godkjent til November, så håper det ikke blir noen store overraskelser der, men har stått i oppvarmet garasje og virker i veldig god stand sånn generelt så er ikke veldig nervøs.
 6. Søkte litt rundt og den så jo veldig lovende ut. Men var bare et par i Oslo og alle var kjørt over 200' km (som vanligvis får meg til å svette litt), men er dette noe problem om den er velholdt? Hvordan er Ford i prisnivå når ting begynner å ryke?
 7. Heisann, Blir familieøkning ganske så snart, og har fått barnevogn, barnesete og parkeringsplass utafor blokka, men mangler bilen. Primært å kunne besøke familie og besteforeldre som bor et stykke unna i helger osv. Hadde håpet på å slippe billig unna, og tenkte en rundt 30k (dog kan jo strekke meg opp mot 40 hvis det gjør ting mye lettere). Stasjonsvogn er vel kanskje fasiten her, men kanskje det finnes større sedaner som også funker? Er virkelig ikke noe oppdatert på (familie)bil så tar gladelig alle tips og råd med stor takk. Hva bør jeg se etter, og ikke minst hva bør unngås? Hvis dere har noen konkrete finn-annonser med noe interessant i Oslo-området setter jeg også veldig pris på det 😀
 8. Hvordan er egentlig de budsjett-TVene som ligger ute nå? Skulle gjerne hatt en dugelig 55" i prisklassen ~5k. Tenkte på: LG 4444,- på power: https://www.power.no/tv-og-tilbehoer/tv/lg-55-4k-led-tv-55un71006lb/p-1067957/ Samsung 5999,- på elkjøp: https://www.elkjop.no/product/tv-og-bilde/tv/157167/samsung-55-q60t-4k-uhd-qled-smart-tv-qe55q60tau Har egentlig ikke stor hast, så om det evt. er lurt å vente på bedre deals (januarsalg?) gjør jeg heller det.
×
×
 • Create New...