Jump to content

Kleff

Medlemmer
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

2460 profile views
 1. Bare oppdaterer her med at det ble en 2010 modell Mondeo. Superfornøyd hittil, digg å kjøre og utrolig god plass. EU godkjent til November, så håper det ikke blir noen store overraskelser der, men har stått i oppvarmet garasje og virker i veldig god stand sånn generelt så er ikke veldig nervøs.
 2. Søkte litt rundt og den så jo veldig lovende ut. Men var bare et par i Oslo og alle var kjørt over 200' km (som vanligvis får meg til å svette litt), men er dette noe problem om den er velholdt? Hvordan er Ford i prisnivå når ting begynner å ryke?
 3. Heisann, Blir familieøkning ganske så snart, og har fått barnevogn, barnesete og parkeringsplass utafor blokka, men mangler bilen. Primært å kunne besøke familie og besteforeldre som bor et stykke unna i helger osv. Hadde håpet på å slippe billig unna, og tenkte en rundt 30k (dog kan jo strekke meg opp mot 40 hvis det gjør ting mye lettere). Stasjonsvogn er vel kanskje fasiten her, men kanskje det finnes større sedaner som også funker? Er virkelig ikke noe oppdatert på (familie)bil så tar gladelig alle tips og råd med stor takk. Hva bør jeg se etter, og ikke minst hva bør unngås? Hvis dere har noen konkrete finn-annonser med noe interessant i Oslo-området setter jeg også veldig pris på det 😀
 4. Hvordan er egentlig de budsjett-TVene som ligger ute nå? Skulle gjerne hatt en dugelig 55" i prisklassen ~5k. Tenkte på: LG 4444,- på power: https://www.power.no/tv-og-tilbehoer/tv/lg-55-4k-led-tv-55un71006lb/p-1067957/ Samsung 5999,- på elkjøp: https://www.elkjop.no/product/tv-og-bilde/tv/157167/samsung-55-q60t-4k-uhd-qled-smart-tv-qe55q60tau Har egentlig ikke stor hast, så om det evt. er lurt å vente på bedre deals (januarsalg?) gjør jeg heller det.
 5. Noen med P20 Pro som har fått EMUI 9.1 ennå? Skulle det ikke komme ut i løpet av Juli?
 6. Burde det ikke begynne å komme noen skikkelige bra tilbud på den vanlige p20 nå som p30 er ute? Bortsett fra det på cdon (3333,-) som varte i noen minutter før alt var solgt ut har det jo vært bedrøvelige greier...
 7. Japp, sendte mail til dem nå for å høre. Har ikke allverdens forhåpninger på at de gidder å fikse noe eget opplegg bare for dette, men hvem vet. Mm, var dette jeg lurte litt på ang. ICE også, men det føles ikke jo helt innafor å "misbruke" det til noe sånt. Men igjen hvis det funker uten noen store ulemper er det jo definitivt en mulighet. Ellers vet jeg jo om databoosting/frihet osv, men vill hest unngå å bruke privattelefonen til sånt (er på firma-abonnement) og disse bindingsfrie kontantkortene støtter vel ikke fri data?
 8. Alle tre operatørene har "meget god dekning" i området, så det skal fungere bra. Var mer interessert i om noen hadde leibare modemer med datakvote jeg bare kunne lånt en dag eller to, alt de reklamerer med har jo månedsvis med bindingstid. Ser dog at f.eks. ICE har 30 dagers åpent kjøp, men vet ikke helt om det er innafor å bare bruke det en dag og sende tilbake..
 9. Heisann, Skal arrangere en sammenkomst nå om noen måneder på et sted det ikke er noen eksisterende internettforbindelse, noe definitivt trenger. Mobildekninga der er dermot god, så jeg tenkte det muligens hadde vært mulig å leie et sånt 4G-modem og en stor datapakke for bare én dag. Er det noen operatører som har noen tjenester for ting som dette? Har søkt litt rundt, men finner ikke noe konkret. Er det evnt. andre innspill til hvordan dette kan gjøres (helst så billig som mulig). Vil da helst kunne streame video (ala. skype) f.eks.
 10. Er helt klart designa for å stå oppreist (gummiføtter under osv), men burde ikke være noe stort problem å legge det ned på sida vil jeg tro (med mindre det ødelegger for kjølinga eller lignende).
 11. Ja, virka litt buggy. Jeg kjørte på med bestillinga uansett, og på oppsummeringssida stod det fraktpris "NaN", så tydeligvis noe jall med systemet til GET. Mottok uansett pakken i dag, så får vi se på neste regning om de har klart å lure på noen ekstrakostnad der... 1. Ca. 23cm hvis du setter det vertikalt. 2. Er en WPS og det som virker som en WiFi av/på bryter på toppen, men ser ikke ut som den gjorde noe når jeg trykka på den (kanskje den må holdes nede eller lignende?). Var uansett veldig lett å skru av WiFIen ved å bare logge inn i GUI-en. Modemet er av typen Sagemcom 3890v3 hvis noen lurte på modellnavnet.
 12. Står fraktpris 99,- hvis jeg logger inn og prøver å bestille på get-sida.
 13. Noen som vet om dette nye modemet er kaldere enn en den gamle Cisco-musteinen de hadde før? Selv om min står ganske greit ventilert blir den satans varm, og har hatt en del problemer med at den fryser helt med en rar høyfrekvent pipelyd (noe jeg mistenker er pga. varmen). Hvis det bare koster en hundrings i frakt for det nye er det jo kanskje greit å bare prøve det?
 14. Ah, tok en kjapp chat med kundeservice og de fikk aktivert det umiddelbart. Så det var tydeligvis bare noe Telia måtte skru på manuelt.
 15. Skal det være et VoLTE ikon-på menylinja når det er aktivt, for jeg ser ingenting der selv om jeg har skrudd på funksjonen under 'mobile network' i settings? Virker hvertfall ikke som jeg kan bruke vanlig internett-trafikk (f.eks. surfe) under samtaler mens jeg har det på, så kanskje det er en indikator? Dog jeg har ikke merka noe forbedring i hverken lydkvalitet eller hastighet på oppkobling, så jeg er veldig usikker på om det faktisk er i bruk (var vel noe snakk om at det måtte aktiveres hos operatør tidligere). Har en vanlig P10 og Telia.
×
×
 • Create New...