Gå til innhold

Største flopp ever!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Må hive meg på vogna og si at AoC Hyborian Adventures skuffet veldig. I likhet med en del andre spill opp igjennom historien som rett og slett ikke har levd opp til de forventningene som man danner seg.

 

Men når det gjelder direkte økonomiske flopper, så kan jeg ikke si at jeg har vært borti noen, som jeg har eid selv. Men handler sjeldent spill, så når jeg gjør det, så er det ofte spill som er undersøkt gjennom omtaler eller testing før jeg handler det.

 

Selv så lukter det litt flopp av Little Big Planet, Warhammer Age of Reckoning, Final Fantasy 13 og Star Wars The Force Unleashed. Nettopp fordi de har alle sammen blitt hypet noe enormt. Og så er spørsmålet hva som skjer om det viser seg at de ikke leverer........

 

Det ene spillet har ambisjoner om å oppnå samme levealder som FF7, et annet spill kan skilte med at George Lucas personlig har gransket manuset for storyen (Og spør du meg er det overhodet ingen garanti for at storyen blir bra....)og det ene spillet er allerede erklært WoWs arvtager og greier hos mange entusiastiske MMO spillere...

 

Og LBP er rett og slett skremmende med tanke på hvor mye middelmådighet og rett og slett elendige moduler og brett og greier som det kommer til å svømmes over av på nettet. Ja, det kommer til å dukke opp perler av gode moduler, baner og design fra tid til annen, men mengden med tullball som kommer til å ta motet fra mange, vil nok være overalt.

 

Men salgsmessig så vil nok ingen av de overnevnte titlene floppe. Tror hypen alene er mer enn nok til at de kommer til å selge som varmt hvetebrød. Men om de kan skuffe......... Ja det tror jeg....

Lenke til kommentar

Så vi diskuterer hva vi personlig mener er tidenes flopp? Da bør kanskje emnetittelen endres litt? ;)

 

Men tar vi personlige flopper har jeg noen:

 

* Quake II -> Hva faen? Hvor er Quake? Kom likevel nesten halvveis før jeg ikke gadd mer og brukte juksekoder for å kjøre gjennom resten, men maken til søppel skal man lete lenge etter. Heldigvis gjorde de opp for det i Quake 3, men likevel.

 

* Half-Life 2 -> Trange korridorer er byttet ut med utendørsområder. I stedet for å være alene har du en partner. I stedet for å være en forsker er du en topptrent soldat? Og så videre, og så videre... Greit nok spill, men stemingen fra Half-Life 1 er helt borte. Selv Blue Shift var mer Half-Life enn dette tullet.

 

* Resident Evil 4 -> Hovedpersonen heter tilfeldigvis Leon Kennedy. Det er stort sett det eneste dette har til felles med resten av serien, inkludert gameplayet. Siste spikeren i kisten for min del. Zombie-spillet Resident Evil er ironisk nok dødt. :p

 

* Oblivion -> Prøv Morrowind. Gidder ikke kommentere det mer.

 

* Dawn of War: Winter Assault -> Zzzzzzzz.....

Lenke til kommentar

siste fra thecrow77 der viser alt som er galt med hele denne posten.

 

Du kan ikke kjøre flopp som navn på en post og si at hva syns du er en flopp. hva er din mening og synsing på en flopp.

Flopp er et ord du ikke bare kan ta å bruke det slik det passer deg best.

 

Å kalle half life 2 er feil bruk av ordet flopp. enkelt og greit. Om OP sier at du skal gi din mening på største flopp så jaja, samma det. Han bruker ordet flopp i tilegg.

Det er litt av grunnen til at jeg ser endel kommentarer her som er litt hissige.

 

en kan jo diskutere hvilke kriterier som skal til for å kalle et spill en flopp.

men det har no noe med hype vs salg vs kvalitet vs økonomi.

 

I bunn og grunn er det grunnlegende i denne tråden helt feil.

det er ikke opp til trådstarter å definere ordet flopp

Lenke til kommentar

Plukket faktisk opp Half Life 2 denne sommeren og ble positivt overrasket over hva jeg hadde gått glipp av. Endelig hadde jeg noe å sette tennene i, etter å ha spilt Halo 3 til døde.

 

Og for å stresse "flopp" enda mer:

 

"John Romero is a talented guy who has contributed to and designed some really cool games, but Daikatana is such a colossal Mount Everest of failure that it tends to overshadow just about everything else."

http://archive.gamespy.com/articles/june03...s/index20.shtml

 

:!:

 

og

 

"And today John Romero is fairly down there, as his new company Monkeystone is currently toiling away on thankless projects like a port of Red Faction to Nokia N-Gage, a system that in my personal opinion is the next big colossal failure. "

Endret av Xpm
Lenke til kommentar
Den største floppen må være Assassin's Creed. Virker som et kongespill, men etter å ha gjort seg ferdig med første "bane" finner man fort ut hvor ensformig og kjedelig spillet er.

 

Stalker levde heller ikke opp til forventningene.

 

Så enig, så enig.

 

Vet ikke om det å si at Battlefield 2 er tidenes største flopp.

Var vel bra i starten, men så kom patch-helvete. Bug etter bug. D:

Endret av FluffyPinkSheep
Lenke til kommentar
Men Alone in the Dark 4 må også kunne nevnes her. Spillet hadde aldri enorm hype med tanke på at forgjengeren leverte middels, men spillet skuffet allikevel stort i forhold til de forventningene som var.

Enig med deg. Det er jo Alone in the Dark-serien som har skapt survival horror-sjangeren, hele 4 år før første Resident Evil.

Lenke til kommentar

Hvis jeg forstår ordet flopp riktig så er det for eks et spill som er skikkelig hypa men ender opp med å selge veldig dårlig? Eller spill som faktisk er veldig, veldig bra, men av diverse grunner selger svært dårlig? For eksempel Giants Cit kabuto, Beyond good and evil (var det rett navn?) Eller Hostile waters fra Rage. Et genialt spill. solgte vel 5 tusen eksemplarer.

 

HL2, Oblivion mm er jo på ingen måte en flopp. Er jo blant de mestselgende spill. At folk ikke liker de er jo en annen historie.

Lenke til kommentar
Hvis jeg forstår ordet flopp riktig så er det for eks et spill som er skikkelig hypa men ender opp med å selge veldig dårlig? Eller spill som faktisk er veldig, veldig bra, men av diverse grunner selger svært dårlig? For eksempel Giants Cit kabuto, Beyond good and evil (var det rett navn?) Eller Hostile waters fra Rage. Et genialt spill. solgte vel 5 tusen eksemplarer.

 

HL2, Oblivion mm er jo på ingen måte en flopp. Er jo blant de mestselgende spill. At folk ikke liker de er jo en annen historie.

En "flop" (på engelsk) er et produkt som FEILER/tryner fullstendig, hovedsaklig i salgstall men også i sin mottakelse hos målpublikumet og anmelderne. Hypen spiller lite rolle. Man kan lage en flopp som ikke har blitt markedsført noe voldsomt, men da er det liksom mindre synlig... og siden det er her snakk om "største flopp ever" er det mer aktuelt med spillene som har blitt mye omtalt før utgivelsen.

 

Noen nevnte Driv3r (Driver 3) og det var et godt eksempel. Uferdig drittspill som ble svært dårlig mottatt både av anmelderne og publikumet.

 

Oblivion, Half-Life og Battlefield 2 er akkurat det motsatte av en flopp. Spillene har fått flotte anmeldelser, har solgt som faen, og ekstremt mange spiller fortsatt disse titlene flere år etter utgivelse.

Lenke til kommentar

Virker som folk tror "flopp" betyr spill som ikke levde opp til deres egne forventninger? Men det er jo nevnt mange spill her som har solgt i bøtter og spann og fått knall kritikker. Men fordi en eller annen ikke likte Oblivion sin åpen verden og levelsystem, var det altså en "flopp".

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...