Jump to content

momyboy

Medlemmer
 • Content Count

  251
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About momyboy

 • Birthday 06/15/1995

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Noen som veit hvilket spill som er avbildet?
 2. Hei! For litt under ett år siden så kjøpte jeg en pc på komplett hvor jeg valgte delene og sånt. Også var jeg på et lan nå i helga, og rundt i 2 tiden så bestemte jeg meg får å gå ut en tur og bare ja gå en tur, så jeg skrudde av pc'n og da jeg kom tilbake etter å ha gått en tur i rundt en time så ville ikke pc'n skru seg på. Jeg har sjekka på/av knappen bak og den stod på. Jeg har prøvd å dra ut alle ledninger i en times tid og sette inn igjen for så å prøve igjen, fortsatt død. Jeg har prøvd å bytte strøm ledning, no respnse. Jeg har prøvd å bytte strømuttak, funka heller ikke. Vanligvis så begynner pc'n å dure og lyse og hele pakka når jeg trykke på knappen forann, men det eneste som kommer nå er det lille klikket. Hva skal jeg gjøre?
 3. Jeg kjører 64bit versionen. Problem er i hovedsak at det som kommer opp når jeg åpner zdf.exe tror at jeg ikke er på nett som gjør at jeg ikke får registrert spillet, som igjenn gjør at jeg ikke får spilt spillet. Edit: har da gjort ganske mye forskjellig for å løse dette; Jeg har prøvd å flushe dns, kjøre som admin, lage en bruker til som er admin å kjøre derfra, reinstallere spillet, repaire spille og det var vel det.. Jeg holder på å klikke på Microsoft for å lage en så tilbakeståendes DRM. Tar ibruk alle tips som dere kan komme med. Har googla og søkt i hele dag! Takk
 4. Hei! Jeg kjøpte meg Bulletstorm igår og da jeg idag hadde installert det og var klar for å spille så kom det opp ett lite "Gamses for Windows Live" vindu. Og jeg tenkte "javell, dette burde da gå fort". Men tingen er den at jeg kommer ikke lenger enn dette. På vinduet står det "Games for Winodws - Live must verify the release date of your game. Please make sure that your computer is connected to the internet." Og da trykker jeg Continue knappen. MEN SÅ!!! "Games for Windows - Live cannot connect to the LIVE service. Please make sure tour computer is connected to the internett" Jada, jeg har prøvd å trykke "Try Again" noen ganger, men jeg får bare samme dritt meldingen. Jeg har åpnet porter for GFWL og tatt ned brannmuren så jeg skjønner ikke hva som er problemet. Har også re-boota. Vær så snill å hjelp meg... google didn't.
 5. Fikk meg septum for en ukes tid sia! Mhhhm watcha say? Jeg digger den ihvertfall!
 6. Ganske enig til tross for at jeg er 15 og spiller GTA IV. Jeg kjøper alle spillene mine selv da, men still.. Og ja, Saint's Row burde også få bråk om GTA gjør det. For jeg føler meg ikke like "ond" i GTA som jeg gjør i Saint's Row.
 7. Vet ikke om det kansje er litt off-topic, men jeg trenger svar på noe. Kjøpte meg MW 2 idag og da jeg skulle spille det online så starta jeg instantly i lvl 70, hadde en million kills og null death, på kill streak og win streak står det 1337(elite). Og jeg har ikke gjort noe for at det skal skje, jeg er ikke noe cheater og jeg vil ikke være det. Jeg vil starte fra begynnelsen av ikke sant! Har jeg blitt hacka? Hva skal jeg gjøre?
 8. Dårlig liste... Grand Theft Auto burde ligge over Guitar Hero.. Og Runescape? :O Jeez..
 9. Ja, men når jeg tykker på den så vil jeg at skal komme opp hvor mange venner som har spillet og sånt sånn som med CS. Ja, men du kan ikke laste det ned senere. Det må du bruke cden din til Okai, hvordan gjør jeg dette?
 10. Ja, men når jeg tykker på den så vil jeg at skal komme opp hvor mange venner som har spillet og sånt sånn som med CS.
 11. Hei! Jeg har kjøpt GTA IV i disc form og isntallert det på pc'n min også så jeg etterpå at det gikk an å kjøpe det på steam. Så lurte jeg på om det gikk an å legge GTA IV inn på steamen så om jeg mister det noen gang så kan jeg laste det ned fra steam. Går det?
 12. Jeg har alt på fullt og kjører på 59,6 fps i gjennomsnittet på bench mark ^^
 13. Synd det ikke kommer på PC, jeg eier en xbox, men jeg vil mye heller ha det på PC... Håper det kommer til pc senere ihvertfall!
 14. Hei! Jeg kan ingen verdens ting om pc deler eller bygging så jeg bestemte meg bare for å finne en ferdig bygd pc. Jeg vil kunne spille spill som Crysis, Modern Warfare 2 og Bad Company 2 på high med en god FPS. Går dette med denne pc'n? http://www.komplett.no/k/ci.aspx?sku=10180 Takk for svar!
×
×
 • Create New...