Gå til innhold

Big_JT

Medlemmer
 • Innlegg

  2 529
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Big_JT

 • Bursdag 29. sep. 1982

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

11 751 profilvisninger

Big_JT sine prestasjoner

247

Nettsamfunnsomdømme

3

Hjelpsomme svar

 1. Brukte radon.no selv. Tre brikker som hang opp i to mnd. Kom med ferdig returpakke. Rapport på mail.
 2. Selv om det sikkert kan diskuteres upresis språk vil ofte leilighet og andel sidestilles. Dett er reist sak til årsmøtet om at leiligheter kun kan ha en parkeringsplass og det er gjort et vedtak på dette med en presisering fra styret om at dette vedtaket ikke kan få tilbakevirkende kraft. (Man kan ikke inndra eksisterende tillatelser.) Styret har dermed fått en marsordre fra årsmøtet og utfører denne ved en vedtektsendring som speiler formålet med årsmøtevedtaket.
 3. Når tilsynet finner tilsynelatende litt grove feil er det ikke rart de blir litt petimeter og ekstra nøye på oppfølgingen. Synes det er mer skremende at spesialistene heller river anlegget enn å få det godkjent. Tyder på at de har bommet stort i planlegging og risikovurdering.
 4. Er vel nettselskapet som har leveringsplikt og dermed problemet med plassering av skap. Hva sier nettselskapet?
 5. Vært borte i dette selv. Ikke safe mode hos meg iallefall. Virker heller som Windows har "rotet" bort brukerprofilen og derfor genererer en ny. Løste seg også til meg ved en reboot.
 6. Så lenge arbeidsledigheten er lav er det vel ikke eldre som tar jobbene fra de yngre. Heller holde de eldre lengst mulig i jobb så statens intekter holdes oppe samtidig som utgiftene holdes nede. (Mere skatteintekt og mindre pansjon/trygd.) Men man kan selvsagt diskutere hva som er fornuftig pasjonsalder. Forskjell på en professor på et kontor og en rørlegger i felt.
 7. Virker som flere butikker er blitt trege. Har også en bestilling inne hos Multicom. På lager hos leverandør 6-10 dager inn. Ventet i over 14 dager nå og fortsatt ikke noen sending..... 😑
 8. Nå er det vel Sivil klareringsmyndighet og ikke NSM som har med sikkerhetsklarreringer å gjøre.
 9. Hva står om arbeidstid / stillingsprosent i kontrakten din?
 10. Vil nok sjekke avtalevilkårene hos nettleverandør. Sannsynligvis har de standard tekst om at utkoblinger for vedlikehold må aksepteres. Selv ved uforutsette strømbrudd har man ikke krav på refusjon før etter 12 timer. Heller ikke noe å bli rik på med fattige 500kr for de første 12 timene og så 40kr per påfølgende. To dager med utkobling er kjipt, men noe man må kunne forvente en gang i blandt. Her må man nok bare være kreativ å finne seg ett alternativt arbeidssted når det skjer. (Venner, familie, bibliotek, hotell osv.) https://www.nve.no/reguleringsmyndigheten/kunde/nett/stroembrudd-rettigheter-og-regler/
 11. Om installatør har lagt opp tre nye kurser eller byttet fra gammel kabling i rør til ny kabling åpent så er dette fult lovligt og normalt. For eksempel gått fra 1,5kvadrat med redusert jording til 2,5kvadrat med fullverdig jordingsleder for å kunne øke sikring fra 10A til 16A. Som påpekt ikke akkurat verdens fineste utførelse, men ikke ulovligt å gjøre en stygg jobb.
 12. Ikke noe hardt budsjett, men noen tusen i lys går nok med + leie av lift for å henge opp / ta ned. Tittet faktisk litt på de namron lysene sist jeg var innom Elektroimportøren, men trenger nok mange slike lenker for å få til lys i i et så stort tre....
 13. Tenker å pynte ei stor gran ute med litt lys til desember, men sliter med å finne noen lys som er egnet. Ikke fått målt høyden eksakt, men vil anslå ca. 12m. Har folket noe gode tips?
 14. Morsomt at Svenske myndigheter synes at man ikke kan bytte en chargberry, men at man selv kan bytte industristikk og brytere. 😅 Men om det stemmer som videoen sier kan man her i Norge bytte chargberry, men alt av fast installasjon er fy-fy for private.
×
×
 • Opprett ny...