Jump to content

kpolberg

Medlemmer
 • Content Count

  3274
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

318 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

12767 profile views
 1. Hva mener du med dette? Én IP addresse blir jo ikke magisk 192? Hvis du mener NATing, så kan du ha tusenvis av maskiner NATet bak én «public» IP. Noe som endel ISPer utnytter i form av CGNAT.
 2. Telenor leverer ihvertfall IPv6 på GPON løsningen vi har på hytta. Faktisk ett helt /48 som man kan bruke som man ønsker. Lyse/Altibox leverer / leverte ihvertfall IPv6 over 6rd sist jeg sjekket. Så der har man og IPv6. Get leverer IPv6 på coax, så vil vel anta de leverer IPv6 der de leverer over fiber og.
 3. Den videoen beskriver kun hvordan du skifter mellom Infiniband eller Ethernet modus. Den viser ikke hvordan man setter opp systemet etter at modus er satt.
 4. Ikke helt sikker på hva du mener med «standard»? Hvis du linker den opp i ethernet modus så får du 10Gbps, kjører du Infiniband så vil den linke opp på 20Gbps på dette kortet, kjøper du ett ConnectX3 kort så vil den linke opp på 40Gbps eller 56Gbps alt etter hvilket kort og kabler du har.
 5. Skal du ha en Infiniband switch og? I så tilfelle kan du kjøre subnet manageren der. Men den må fremdeles settes opp. Sånn ellers så kjører man ofte Infiniband uten IP addresser, og er egentlig ikke ment til å flytte IP pakker(selv om den kan gjøre det med IPoIB).
 6. Vil bare nevne at Infiniband ikke er ethernet. Og vil ikke fungere slik du er vandt til at ett nettverkskort fungerer. F.eks vil man ikke få en aktiv link før det er konfigurert en subnet manager. Dette er ikke rakett forskning. Man må legge ned minimums innsats i å lese spesifikasjonene på kortene. Og så bestille kabler som passer. Hvis du ikke får det til, vil du ikke klare å konfigurere den nødvendige subnet manageren heller.
 7. Mellanox pleier å ha gode matriser på hvilke dac kabler som passer til hvilke kort. Så jeg ville begynt der.
 8. Ja jeg er sikker(på at det er infiniband). Og infiniband kan dytte 40Gbit over QSFP. Men akkurat dette spesifike kortet ser ut til å være 20Gbit per port over Infiniband. Om Infiniband har problemer på windows vet jeg ikke. Men at det fungerer i linux det vet jeg. Forøvrig kommer kabelen du trenger til å koble sammen disse to kortene til å koste mer enn kortene.
 9. Det er 40 Gbit Infiniband, kun 10Gbit over Ethernet.
 10. 1. Du har kjøpt ett produkt som markedsføres som switch. 2. Jeg er kjøper til halvpris siden du mener den er defekt
 11. Altså TRIM blemmen var jo litt n00b, men så sinnsykt dårlig perf hadde jeg ikke forventet...
 12. Må nok moderere meg litt, hadde kludra til oppsettet litt, så TRIM var satt utav spill :|
 13. Har en 660P, det er den værste NVMe «disken» jeg har noensinne vært borti. Det skal ingenting til før den går helt i frø og låser seg på 60 mB/s selv ved sekvensiell skriv/les.
 14. Trenger du egentlig det? Øynene dine ser jo om det er lav bitrate ganske fort
×
×
 • Create New...