Jump to content

lglinstad

Medlemmer
 • Content Count

  64
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vurderer selv iphone 12 mini. Blir spennende å se ett par tester før jeg bestemmer meg. Jeg bruker også mate 20 pro nå, og har hatt android i alle år. Savner en mindre mindre tlf. og bruker uansett ipad som nettbrett, så overgangen blir ikke stor..
 2. Noen anbefalinger? Skal brukes til jobb + allround bruk. Brukes sammen med eldre pc, så blir litt usikker på hva jeg trenger å legge vekt på? Sett litt på denne fra komplett : https://www.komplett.no/product/1130996/datautstyr/skjermer/skjermer/philips-32-skjerm-328b6qjeb00 Bedre forslag?
 3. Tror jeg ser godt over selv og satser på at alt er ok. Eneste jeg må finne ut nå, er om det er muligheter for å kjøpe ut bilen etter endt leasing. Hørtes ut på bilia at det var forskjellige avtaler. De skulle sjekke med bmw finans og ringe meg opp igjen. Om det ikke er muligheter for å kjøpe ut bilen til etter endt periode, så tror jeg at jeg dropper hele opplegget.
 4. Ja, jeg er ikke redd for det. Har en leasing bil jeg skal kjøpe ut nå i feb. Så dette blir leasing bil nr2. Så lenge bilen er leaset igjennom bmw norge/skoda finans etc. så bruker de en 3.part for taksering av bilen. Normal slitasje skal de godta. Om det er større ting så må selvfølgelig dette fikses på brukers regning, noe jeg ville gjort om jeg hadde eid bilen også.
 5. Skal snart overta en leasing avtale hvor det gjenstår 14 mnd (BMW I3 2018). Burde jeg få en tilstandsrapport fra ett bilverksted før overtagelse, eller er det like greit å se over bilen selv? Ser ut som NAF tar 3000 kr for en slik sjekk, noe som er uaktuelt. Men ser ut som andre verksteder også kan gjøre jobben. Kunne vært aktuelt å betalt rundt 1000 kr. Er jo ikke noe fasitsvar, men tenkte uansett å sjekke hva folk tenker
 6. Ble BMW sin ladestasjon ettersom jeg fikk god pris på denne (finn.no). Kommer til å koble den opp med 1 fas 32A, så jeg kan bruke 7,2kW lading.
 7. Bedre å velge 1 fas 32A enn 3 fas når man har IT nett?
 8. Takk for bra svar. Jeg skal sjekke med elektriker. Om jeg har TN nett og kan velge 3 fas, hva er ca. prisforskjell på komplett installasjon med lader kontra 1 fas 32A opplegg?
 9. Hva slags hjemme-lader burde jeg velge? Greit å installere en lader som kan lade på 7,5kW, eller burde jeg velge noe som er mer fremtidsrettet?
 10. Har sett litt på den, men liker ikke helt utseende. Hadde jeg kun sett på rekkevidden, så hadde nok dette vært det beste valget.
 11. Ser ikke ut som det er mange Opel Ampera-e til under 300. 000
 12. Jo mer rekkevidde jo bedre, 2017 i3 og e-golf klarer vel ca 22 mil sommer og 13-16 mil på vinteren med den batteri pakka jeg har sett på.
 13. Har ikke planer om å bruke mer enn ca200. 000 Vurderte først en bensin golf til rundt 140, men ettersom dette er bil nr 2 som skal brukes ca 25000 km pr år og kankje 2 bompasseringer hver dag, så vil prisdifferansen være '' inntjent '' i løpet av ett par år. Om vi ikke hadde hatt behov for 2 biler, så kunne jeg nok vurdert tesla modell 3.
 14. Sett litt på BMW i3 fully charged 2017. Litt usikker på hvordan rekkevidde er i forhold til el golf til samme pris? Ligger på rundt 220k nå, vil sikkert være muligheter for å få prutet ned disse til rundt 200k i feb. (når den gamle golfen muligens må pensjoneres pga rust som ikke går igjennom EU kontroll)
×
×
 • Create New...