Jump to content

Billy Bob

Medlemmer
 • Content Count

  3568
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 :)

About Billy Bob

 • Birthday 04/06/1983

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tenkte ikke helt at jeg har en ruter for det trådløse nettet mens Ps3en er kablet. Koblet til laptopen med kabel og vips var problemet borte. Takk for forsøket iallfall.
 2. Mener du da subnetmaske? Dette er virkelig utenfor mitt felt. Begge har 255.255.255.0 om det er det samme.
 3. Noen som vet om en oppskrift på hvordan en setter dette opp når det ikke "klikker fra første" trykk? Har et stk kablet Ps3 og et stk trådløs laptop som ikke finner hverandre.
 4. En måned uten oppdatering? Hmf, her må forumfolka tilfredsstilles.
 5. Takk for omtanken gutter. Nå er det en stund siden selve bruddet da, men først nå at dette er blitt en sak mellom to advokater. Får heller gi en oppdatering når dette er over eller noe sånt.
 6. Grunnet retningslinjer kan ikke denne tråden stenges, så jeg kommer herved med denne informasjonen som skulle stå som en quote om jeg skulle stengt tråden. Hvis det er noe uklart, håper jeg vi kan ta informasjon over pm og ikke i denne tråden. Rune
 7. Kjekt å komme hjem fra arbeid å se at min far har vært på besøk, lister på plass rundt vinduer og dører. Må få slengt på et strøk med maling på de. Ellers skal det sies at jeg ikke er klar for fagprøve i fuging ennå, så må ta fugen som tidligere nevnt en tredje gang.
 8. Siden sist har jeg malt ferdig under karnappen og under terrassen. Idag har jeg malt rekkverket som tydeligvis trenger et strøk til. (Jeg har i tilegg innsett at jeg burde hatt noe annet enn et mobilkamera å dokumentere arbeidet med. ) Edit: Forsøk på fuging nr to.
 9. Jeg vil også anbefale Panasonic sin. Tror gutta hos Bauer Energi kan finne en skreddersydd en for ditt formål.
 10. Jeg også tenker på den. Hadde jeg visst at det var en fare for at det kom vann på subben, hadde jeg aldri gjort det, så plante i potte i potte må da være trygt.
 11. Vet, hadde aldri gjort det for et par år siden, mens nå er jeg mer likegyldig. Om det er synding fordi det stiller min legning i et dårlig lys, er en annen diskusjon.
 12. En klassiker av en Volkswagen Transporter med tilhørende campingvogn, dog med et knekt hengerfeste. Hadde en tilsvarende, men den fikk så mye bank av husets katter at den gikk i stykker.
 13. Idag har det vært dårlig malevær, så jeg har vært en tur på Ikea. Som vanlig kom jeg hjem med mer enn jeg hadde på listen, men det gjør da ingenting når resultatet blir bra. Fortsetter denne trenden, er det vel bare snakk om tid før jeg drikker vin og spiser kjeks med ost. (Med andre ord, jeg har handlet blomster. Igjen.) Jeg har også slengt meg på Bonsai-bølgen, blir spennende å se om jeg får dette til.
 14. De er 12v, 35w. Ikke led. Dette er SG sine spotter og når jeg kjøpte de var ikke led så aktuelt som nå, så vanlige spotpærer fulgte med. Såvidt jeg vet, finnes det vel ikke et altfor stort utvalg i 12v led-pærer, om noen i det hele tatt. I følge SG, jobber bl.a Osram med å utvikle led-pærer til 12v, blir spennende å se om det kommer i nærmeste framtid. Spottene blir forresten forsynt av en Tridonic One4All trafo, touchdim.
×
×
 • Create New...