Jump to content

ltdata

Medlemmer
 • Content Count

  1612
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

102 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

10638 profile views
 1. Selv dagens pris er ikke priset inn i oljeaksjer. De er prisatt til ca 70$. Kanskje enda lavere etter fallet nå nylig. Lest at det er bare papirmarkedet og frykt som har fått oljeprisen ned. Det fundamentale er i takt, og markedet kommer bare til å bli strammere fremover. Forøvrig ikke mye som taler for en resesjon heller i fra de tallene jeg har sett, men det er vel en evig diskusjon man ikke blir enig om
 2. Ser at jeg har en slik valutakonto hos Nordnet eller på en av Nordnet kontoene mine. Jeg kunne velge å avslutte denne og fikk da melding om at hvis jeg gjorde dette så ville Nordnet automatisk gjøre vekslingen for meg. Så jeg lurer på om det er noen ulemper med at Nordnet gjør dette for meg? Jeg ønsker at det skal være så enkelt som mulig for meg.
 3. Nja, har du sett en pakke med bomull i butikken. Ganske sammenhengende masse. Mye mykere enn skumgummi madrasser vil jeg tro. Bomullen henger da sammen
 4. Du kan jo ikke gå gjennom bomullen. Husk at selv om bomullen er tynn så vil man akkumulere et gradvid tykkere og mer kompakt lag med bomull etterhvert som man faller ned mot bunnen av bassengen som er 50 meter dypt. Grunnen til at jeg skiver tynt lag med bomull er fordi hvis det hadde vært "vanlig" kompakt bomull tror jeg sammenstøtet og oppbremsingen hadde vært for kraftig til å ikke bli skadet av sammenstøtet.
 5. Jeg regner med vi kan konkludere med at man kommer seg uskadet fra mitt første spørsmål?
 6. Ja det nettet der så ut som en fin løsning
 7. Men pakker man denne bomullen slik at den er ekstremt tynn og luftig så bør det vel gå knirkefritt? Underveis i fallen etter at man treffer bomullen vil man "akkumulere" mer bomull under kroppen og dermed få en gradvis oppbremsing. Hvis man ikke drukner i bomulen da 😉 Hadde vært et interessant syn å se.
 8. Ikke meningen å kuppe tråden, men satt og spiste middag og kom til å tenke på noe. Hvis man hopper ut av et fly i stor høyde og faller ned mot bakken, og lander i et svømmebasseng uten vann, men 50m dypt fylt med tynn myk bomull, vil man komme helt uskadet fra hendelsen?
 9. Ja denne krisen er selpåført av politkerne i Europa og USA. Feilslått energipolitikk er hovedgrunnen, sammen med enorm printing av nye penger. Problemet er vel at det ikke er nok drivstoff i verden for tiden. Raffinerikapasiteten er sprengt. Igjen på grunn av tullete nedstenginger av raffinerier. Ulempen med å fjerne avgifter på strøm og drivstoff er at forbruket da ikke går ned? Vi må gjøre det slik nå at prisen blir så høy at forbruket naturlig går ned. Det er kanskje den mest riktige veien. Å la markedet og prisen naturlig styre dette. Vi trengte jo plutselig ikke mer olje etter at oljeprisen ble negativ i 2020. Nå skulle alt bli grønnt! Men realiteten er at verden fortsatt trenger olje. Når politekerne baseser avgjørelsene sine på ideologi og ikke logikk så går det galt. F.eks å ikke investere mer i ny oljeproduksjon og fordømme oljenæringen og gjøre det vanskelig for dem. Resultatet er alt for lite olje i forhold til etterspørselen, som fører til skyhøye energipriser. Snart vil vi nok se 150-200$ olje. Til slutt blir det vanslige folk og spesielt fattige folk som lider mest av denne feilslåtte energipolitikken.
 10. Faktisk reiseselskapet som oppgav feil. Norwegian sin er den riktige ja
 11. Hei, Skal reise med Norwegian. Chartertur. Max dimensjonene for håndbagasje er : 50x40x23 Min bagasje er: 51x34x25 Noen som har erfaring om dette går greit? Altså at man får ha den med uten å måtte betale tilleggsgebyr. Bagasjen min har mindre totalvolum enn det som er maksgrensen.
 12. Så disse silikon hylsene passer til disse? https://www.elkjop.no/product/tv-lyd-og-smarte-hjem/hodetelefoner-og-tilbehor/hodetelefoner/apple-airpods-2019-tradlose-hodetelefoner-med-etui/26172?scid=SEM6282&gclid=Cj0KCQjwpv2TBhDoARIsALBnVnmPAjDmiqEJ7es68yYypq73Kj1sdtzqW7JJPV4SbxWlKJRxjY5_zeEaArEnEALw_wcB&gclsrc=aw.ds I verste fall kan jeg leve med at de sitter litt løst når jeg trener styrke. ( Hvis de silikonhylsene ikke passer)
 13. Sorry at jeg maser men ønsker å få klarhet. Vanligvis er propper til hodetelefoner av hardplast og ikke silikon? Silikon er bedre? Dette kan altså settes på f.eks apple airpods første versjon (uten propper)? Dette for at de skal sitte bedre. Antar at du mener at silikonen vil være mer skånsomt for øregangen min? Jeg har altså alltid fått vondt i øret av propper. Vet ikke om jeg har brukt hardplast propper eller silikonpropper.
×
×
 • Create New...