Jump to content

Krimt3k

Moderatorer
 • Content Count

  911
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

316 :)

1 Follower

About Krimt3k

 • Rank
  Moderator

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

11527 profile views
 1. Jeg kjørte grandis både før og etter opptaket. Ei lita skål med havregryn til frokost. Tror ikke formtoppen skal stå på kostholdet dagene før.
 2. Det å følge ditt eksempel, det blir å gamble med testene. Selv om jeg hadde løpt mye, så var løpetesten ganske hard. Anbefaler å teste løpetesten på forhånd!
 3. Hei, Når det gjelder medisinske spørsmål, så tror jeg at du må snakke med fastlege. Det er tilnærmet umulig å få et forhåndssvar på dette fra PHS i alle fall - da det vil være en konkret vurdering av deg som søker. Jeg vil anbefale å innhente attester fra fastlege/spesialister - hvor din helsetilstand dokumenteres ut fra hvordan du er pr nå/siste år osv. Personlig har jeg kraftig allergi mot husmidd. Hentet da attest på at jeg fungerte optimalt med medisiner. Lykke til
 4. Finnes ingen slike krav for å komme inn på PHS.
 5. Du får komme med en begrunnelse på PM. Dette er tråden for opptak 2021, opptaket er vel gjennomført
 6. Det kan hende. Jeg ble lagt til rett før studiestart i alle fall. Derson det ikke blir opprettet gruppe før studiestart, så får du alltids info fra faddere første skoledag. Du blir tatt godt i mot, så ingen grunn til bekymring👌
 7. Nå stenges snart tråden for nye poster!! Dersom det er uenighet om tidspunkt for stenging, ta kontakt på PM. Gratulerer til alle som kom inn:) Til dere andre- stå på - ingenting er umulig! Håper at de som har vært mest aktiv her inne, også bidrar inn i tråden for opptak til phs 2022. Den er nå opprettet. Velkommen til etaten - gleder meg til DU blir en god makker.. om bare få år!
 8. Send meg en PM om du har noen konkrete spørsmål!:)
 9. Som skrevet under. IKKE opprett egne grupper. Dette blir fikset. Ha IS i magen. Tradisjon at B3 ordner - da de sitter med klasselister. Det finnes nok av folk som ikke ønsker politifolk godt, så det å opprette egne grupper er særdeles ulurt. Tilbakevendende tema. Uansett - fra nå av må folk tenke på bruk av sosiale medier.
 10. Gratulerer til alle som kom inn! Det ser ut til at jeg må fortsette på år nr. 14 med å holde liv i disse trådene. Ny tråd for opptak til phs 2022 er opprettet.. Er det noen som har spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt på PM. Gikk ut av skolen i 2016, og har jobbet siden den gang. Jobber nå ved en patruljeseksjon(ordensavdeling), som er drømmen for mange. Men du må SELV finne ut av DIN karrierevei! Det er nok det viktigste av alt.
 11. Tråden for opptak til politihøgskolen 2022. Da var årets opptak over! Gratulerer så mye til dere som nå har fått studieplass. I tradisjon tro så er det opprettet et ny tråd for spørsmål vedrørende opptak til Polihøgskolen. Denne tråden er ment for opptak til Politihøgskolen i 2022. Tidligere tråder om opptak til Politihøgskolen: 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 Opptakskrav: Du kan selv gå inn på PHS sine egne hjemmesider for å se hva som er gjeldende opptakskrav Om meg og andre ivrige ildsjeler: Jeg gikk ut av phs for fem år åsiden, og har jobbet i etaten siden. Jeg har bidratt til disse trådene i mange år. Fyr løs med spørsmål, så deler vi erfaringer så langt det lar seg gjøre. Lykke til!
 12. Finner vel like mye fornuftig i forarbeidene til den som er veldig interessert. Politiloven sammenholdt med boka ordenstjeneste/ordensjuss holder i massevis.
 13. Da har jeg vært medlem i 13 år i disse trådene. Noen har lagt merke til at jeg har vært mindre aktiv enn de forrige årene. Dersom noen vil være en pådriver for neste års tråd, send meg en PM asap! Og ja.. du må holde ut i minst 14 år for å slå rekorden. Må vel pensjonere meg snart..
×
×
 • Create New...