Jump to content

Krimt3k

Moderatorer
 • Content Count

  893
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

305 :)

About Krimt3k

 • Rank
  Moderator

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

10744 profile views
 1. Det er vel en drøm for mange - men også fjern for mange.
 2. Hei, Det ser nok ut som du trenger en realitetsorientering. Send meg gjerne en PM om du lurer på noe. Det teoretiske SKAL ha mye å si for alle seksjoner i politiet. Også for forebyggende/patrulje. Jeg er teoretisk sterk - jobber selv ved patruljeseksjonen. Det har mye å si for utførelsen av jobben. Dette er et forum for opptak - vil du diskutere noe operativt eller sykt teoretisk, send meg en PM du.
 3. Jeg setter en strek der. Dette er tråden for opptak til PHS. Dersom dere ønsker å diskutere lønnspolitikk, så kan dette skilles ut i egen tråd. Ta i så fall kontakt på PM. Krimt3k Moderator
 4. Hei, Velkommen til forumet! Jeg ville nok ha sendt en epost til PHS for å få avklart dette. Dersom de får tak i denne informasjonen uten at du har vært ærlig, så tror jeg ikke at det er i din favør. Skjønner dilemmaet ditt. Men du må være ærlig mot deg selv og mot systemet.
 5. Hei, Leit å høre. Du får søke igjen til neste år med nytt pågangsmot! Når det gjelder å dele erfaringer fra intervjuet, så tror jeg at det handler i stor grad om yrkesstolthet. Folk ønsker at alle stiller likt. Nå vet du hvordan intervjuet foregikk. Reflekter over spørsmål og svar. Intetvjuet handler i stor grad om selvinnsikt, og hvordan en får frem sine argumenter. Noe mer spesifikk enn dette får du neppe svar på inne på forumet. Er det noe konkret du lurer på så send meg en PM.
 6. Da stenges tråden snart. Takk for oppmøtet! Ønsker alle lykke til
 7. Anbefaler brukere på forumet til å unngå å besvare spørsmålet. Man trenger ikke å knytte klasse til kallenavn.
 8. Den blir nok kraftig redusert/fjernet. Om ikke det gjelder for alle studentene, så tror jeg at phs kommer med strenge føringer. Bare en tanke fra min side.
 9. Fjernet to innlegg. Enkelte ting skal ikke spørres om. Klager på moderering tas på PM. Krimt3k, moderator
 10. Evt i sykkelavstand; Alstad og Bertnes
 11. Da var dere heldige. Ingen springer 3000m frivillig ?
 12. Ta for all del sommerferie. Du lærer fort nok, og det blir mer enn nok å gjøre. Krimt3k, evig student, moderator og politibetjent 2.
 13. Tror jeg betalte 3-4 tusen på pensum i B3. Som Oaaphs skriver så bruker man mange bøker om igjen. I tillegg så er det mye i B3 som er kompendier.
 14. Hei, Jeg anmoder deg om å benytte tråden for opptak til politihøgskolen 2021 som du finner under fanen utdanning. Da vil du få mange spørsmål og svar.
×
×
 • Create New...