Jump to content

Krimt3k

Moderatorer
 • Content Count

  883
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

293 :)

About Krimt3k

 • Rank
  Moderator

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

10227 profile views
 1. Da var dere heldige. Ingen springer 3000m frivillig 🤣
 2. Ta for all del sommerferie. Du lærer fort nok, og det blir mer enn nok å gjøre. Krimt3k, evig student, moderator og politibetjent 2.
 3. Tror jeg betalte 3-4 tusen på pensum i B3. Som Oaaphs skriver så bruker man mange bøker om igjen. I tillegg så er det mye i B3 som er kompendier.
 4. Hei, Jeg anmoder deg om å benytte tråden for opptak til politihøgskolen 2021 som du finner under fanen utdanning. Da vil du få mange spørsmål og svar.
 5. Enig. Blir man kjedelig i fadderuka, så havner man lett bakpå med kjennskaper mv.
 6. Nei. Du får kun inne på SO. De siste årene har det ikke blitt sendt ut brev.. Sjekk https://www.politihogskolen.no/for-studenter/ny-student/studiestart-bachelor-politiutdanning/ Her inne finner du alt av info om oppstart.
 7. BB gym er vel det eneste såvidt meg bekjent. Det var det i alle fall for noen år siden.
 8. Njaa det er jeg usikker på. Men erfaringsmessig fungerer nettbrett til høyere utdanning svært dårlig! Kjøp deg en ok pc for de pengene, så slipper du å knote med et nettbrett. Det er i alle fall mitt råd.
 9. Du trenger ingen hardcore gamingpc. Kjøp en pc som er grei nok, det holder i massevis:)
 10. Vil anbefale PC på det sterkeste. Tror nok ikke du har samme kapasitet til å skrive på iPad sammenlignet med en pc. Dessuten er det greit med PC med tanke på div. programmer/lagring av filer.
 11. Lykke til! Besøk gjerne, og delta i diskusjonen for neste års opptak.
 12. Har forresten laget en tråd for opptak 2021. Jeg har nå bidratt i 11 år med innlegg i disse trådene. Både før, under og etter studiet. Etter neste års opptak så pensjonerer jeg meg fra forumet, og jeg får en mer tilbaketrukket rolle som moderator for hele diskusjon.no sitt forum. Håper noen kan bidra til å holde liv i disse trådene! Man er en hjelp for kommende studenter og kollegaer! Skriv til meg på PM. Krimt3k.
 13. Tråden for opptak til politihøgskolen 2021. Da var årets opptak over! Gratulerer så masse til dere som nå har fått studieplass. I tradisjon tro så er det opprettet et ny tråd for spørsmål vedrørende opptak til Polihøgskolen. Denne tråden er ment for opptak til Politihøgskolen i 2021 Tidligere tråder om opptak til Politihøgskolen: 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Opptakskrav: Du kan selv gå inn på PHS sine egne hjemmesider for å se hva som er gjeldende opptakskrav Om meg og andre ivrige ildsjeler: Jeg gikk ut av phs for fire år siden, og har jobbet i etaten siden. Jeg har bidratt til disse trådene i mange år. Fyr løs med spørsmål, så deler vi erfaringer så langt det lar seg gjøre. Lykke til!
 14. Et innlegg er fjernet. Tenk dere om før dere legger ut adresser sammen med et halvdårlig kallenavn(som inkluderer navn...). Klage på moderering tas på PM. Krimt3k Moderator
×
×
 • Create New...