Jump to content

Krimt3k

Moderatorer
 • Content Count

  853
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

246 :)

About Krimt3k

 • Rank
  Moderator

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

9867 profile views
 1. Bare retter litt på det du skrev. UP følger lokale rutiner, og oppbevarer ikke nødvendigvis førerkortet på stasjonen de tilhører. Når det gjelder førerkort, så skriver ikke vegvesenet ut midlertidig førerkort når det foreligger en straffesak i bunnen for inndragningen.
 2. Det høres lurt ut. Jeg er usikker på om det går automatikk i dette. Uansett så kan du avtale et møte på en politistasjon, hvor de kan oppheve beslaget på minutter. Da ordner det seg, selv om du ikke nødvendigvis får et fysisk førerkort samme dag.
 3. Tråden omhandler trafikksaker og er feilpostet. Tråden er derfor flyttet til Trafikk, eventuelle reaksjoner på moderering kan gjøres på pm.
 4. Hallo! Hvis du ser på forelegget, er det spesifisert om du trenger å avlegge ny førerprøve etc. Du aksepterer alle vilkårene i forelegget, dersom du vedtar det. Dersom det ikke står noe om dette i forelegget, trenger du ikke å avlegge ny førerprøve. Du bør ta kontakt en stund med lokalt politi før tidens utløp. Det er forskjellige rutiner på hvor førerkort sendes og oppbevares. Det er nødvendigvis ikke en automatikk i at det blir sendt ut. Uansett kan beslaget oppheves på dato, og du kan få en midlertidig kjøretillatelse i mellomtiden.
 5. PHS kommer aldri til å gjennomføre dette i friluft, det har jeg ingen tro på. Er klar over at det er livredningstest på skolen. Har tross alt fullført utdanningsløpet for noen år siden. Blir spennende å se fremover. Snillere? Tja. Til dels firkantet akkurat som mye annet i etaten.
 6. Jeg tror neppe testene blir utført i havet! En slik sikkerhetsrisiko tar ikke PHS. I tiĺlegg til dette er forutsetningen for å lykkes ekstremt forskjellig. Litt vind kan tilsi store forskjeller på utøvelsen med mer. Jeg tipper at testene blir utført som normalt, i en lengre periode. Spekulasjoner fra min side.
 7. For å si det slikt; har du grunnlaget fra før av, så gjør noen mnder uten trening nada! Jeg tviler på at phs firer på de fysiske testene. Etaten vår skal ikke ha supermennesker, og testene er relativt enkle. Jeg har ikke trent benkpress og hangups på et år, men testene hadde jeg bestått med god margin. Finpuss svømmeteknikk på stuegulvet, så er mye gjort. Lykke til alle sammen, og velkommen til etaten. Rop ut om det er noe. Hilsen veteran på forumet.
 8. Jeg trente bare intervaller før opptaket. Prøv gjerne testen en gang. Den er faktisk værre enn den ser ut til!
 9. Hei, 1) Det er ikke nødvendig å ta denne testen hos optiker. Det du har gjort er ok, så lenge det er dokumentert at du oppfyller kravene. 2) Nei aner ikke. Så lenge du ikke har fått noen anmerkning av legen din på dette, så er alt greit. 3) Jeg tror du må velge en prioritering. Du vil da ikke komme inn på flere studier på samme tid, slik jeg har forstått det. Selv om søknadsfristen er i mars, så er hovedopptaket for SO gjeldende. Lykke til!
 10. Godt å høre! Tråden er litt dau ja. Vi er mange med relativt ok erfaring fra etaten, så her er det bare å hive seg rundt med spørsmål.
 11. Plutselig finner phs ut at man ikke trenger det. Dette er ikke bestemt før neste opptak.
 12. Se der ja! Da er det bare å krysse fingrene :-) velkommen!
 13. Supert at du ikke gir opp. Rop ut om vi kan hjelpe deg med noe!
 14. Det er den nye kjæresten som skal kjøpe seg inn i boligen. Hun selger da sin leilighet for å kjøpe seg inn i boligen. Regner med at de ønsker å ha en 50/50 deling på boligen. Blir det ikke lettest å gjøre opp morsarven? Far får sin del på 50% av uskifte, i tillegg til 1/4 av morsarv. Resterende deles på barna(blir under pliktdelsarven i beløp). Da er der vel på en måte den nye kjæresten som "betaler" arven. Far blir ikke i økonomisk krise som følge av dette. Huset er nedbetalt. I motsatt fall må vel den nye kjæresten unngå å kjøpe seg inn i boligen? Det blir jo bare rot med evt verdistigning på boligen som også skal fordeles ved et evt brudd mellom de to, dersom hun kjøper seg inn og arva ikke er skiftet fra før.
×
×
 • Create New...