Gå til innhold

Krimt3k

Moderatorer
 • Innlegg

  921
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

13 637 profilvisninger

Krimt3k sine prestasjoner

336

Nettsamfunnsomdømme

2

Hjelpsomme svar

 1. Gratulerer med studieplass alle sammen! Velkommen skal dere være, som min kollega i fremtiden. Jeg gir dere noen kloke ord! Begynn å tenk på bruk av sosiale media, og hva vil du for fremtiden i etaten? Er du klar for å gå inn i et yrke med elendighet? Vær bevisst dine svake sider, ellers så får du kjenne på dette på den harde måten. Pensumlister - sjekk de ut før du kjøper brukte bøker! Ellers så kan det bli dyrt. Se igjennom vennelista på facebook. Noen burde kanskje ikke være så nære venner lengre. Nå har akkurat DU tatt dette valget. Innboksen er for øvrig åpen. Jeg har 7 år bak meg i etaten, og har vel vært med på det som er verdt å få med seg. Ta til dere ordene, de gir mening etter hvert. K
 2. Regner med du sjekker studentbevis også ved tilslag? Noen bøker er vel fortsatt ikke tilgjengelig blant folk flest.
 3. Det er vel ikke annen ulempe enn høyere studielån, og at man bruker flere år på utdannelse? Det positive er god kompetanse inn i etaten, og ekstra kompetanse verdsettes stort.
 4. Enig. Men flere år med poster, gir god lesning for søkere. Kanskje vi får vurdere å ikke opprette tråd for neste år. Lykke til.
 5. Håper alle er godt forberedt, og at dere kommer inn på studiet👌 Er det noen spørsmål, så er innboksen min alltids åpen. Nå starter jeg på mitt syvende år i etaten. Gled dere, jeg gleder meg i alle fall hver dag til jobb! Det har blitt mindre aktivitet fra meg inne på forumet, men jeg har fulgt alle trådene siden tidenes morgen. Vi høres og lykke til.
 6. Det skal nok godt gjøres å ikke bli funnet egnet året etter! Ikke gjør noe dumt slik at det havner på loggen din. Lite liv i denne tråden i år - mulig at folk begynner å bli mettet av disse trådene. Hmm!
 7. Årets innlegg! God refleksjon kommer man langt med. Ønsker deg lykke til, håper å se deg i etaten om litt. Nå er jeg på mitt syvende år i politiet. Stortrives!
 8. Da er det opprettet en ny tråd for opptak 2023. Lykke til.
 9. Tråden for opptak til politihøgskolen 2023. Da var årets opptak over! Gratulerer så mye til dere som nå har fått studieplass. I tradisjon tro så er det opprettet et ny tråd for spørsmål vedrørende opptak til Politihøgskolen. Denne tråden er ment for opptak til Politihøgskolen 2023. Fyr løs med spørsmål, så deler vi erfaringer så langt det lar seg gjøre. Lykke til!
 10. Gratulerer til alle som kom inn! Til dere andre: Ikke gi opp håpet. Når det er sagt, så tenk litt igjennom promotering på sosiale medier. Jeg har redigert bort flere telefonnr i denne tråden. IKKE legg ut slik informasjon på forumet! Nå må tankekverna begynne å rulle. Tråden stenges snart for nye innlegg.
 11. Jeg kjørte grandis både før og etter opptaket. Ei lita skål med havregryn til frokost. Tror ikke formtoppen skal stå på kostholdet dagene før.
 12. Det å følge ditt eksempel, det blir å gamble med testene. Selv om jeg hadde løpt mye, så var løpetesten ganske hard. Anbefaler å teste løpetesten på forhånd!
 13. Tråden for opptak til politihøgskolen 2022. Da var årets opptak over! Gratulerer så mye til dere som nå har fått studieplass. I tradisjon tro så er det opprettet et ny tråd for spørsmål vedrørende opptak til Polihøgskolen. Denne tråden er ment for opptak til Politihøgskolen i 2022. Tidligere tråder om opptak til Politihøgskolen: 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 Opptakskrav: Du kan selv gå inn på PHS sine egne hjemmesider for å se hva som er gjeldende opptakskrav Om meg og andre ivrige ildsjeler: Jeg gikk ut av phs for fem år åsiden, og har jobbet i etaten siden. Jeg har bidratt til disse trådene i mange år. Fyr løs med spørsmål, så deler vi erfaringer så langt det lar seg gjøre. Lykke til!
×
×
 • Opprett ny...