Jump to content

Larzen_91

Moderatorer
 • Content Count

  6824
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

Larzen_91 last won the day on December 9 2018

Larzen_91 had the most liked content!

Community Reputation

6134 :)

1 Follower

About Larzen_91

 • Rank
  Moderator
 • Birthday 08/30/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

47190 profile views
 1. Apropos "fra ark til skjerm" så vil jeg tro det er mye mer energieffektivt og økonomisk å forflytte informasjon digitalt enn å flytte det fysisk. E-post kontra brev f.eks.
 2. Duppedingser er ikke der man sparer inn på budsjettet, ei heller belysning. Det er oppvarming og nedkjøling (produksjon eller flytting av varme) vi bruker den grandiose majoriteten av energien vår på. Om det skal ha noe for seg å skru av duppedingser må du vippe av bryteren på store serverparker. Lykke til med å få det gjennom.
 3. Det er jo fint å ha en ligning som man kan justere og endre reglene på etterhvert som man prater, og med det fremstå kjempeintelligent og peke på ligningen som viser at man alltid har rett i sine meninger. Give this man a Nobel price.
 4. Jeg forstår ikke hvorfor du gjentar et poeng jeg allerede har sagt meg enig i, som om jeg ikke er enig. Jeg sier heller ikke at dette er noe som ikke funker for deg, men jeg vet det finnes også flere damer som ville reagert veldig negativt på en slik fremgangsmetode, og som ville kikka rart på en dame som lar seg tungekysse etter 10 minutters bekjentskap. Akkurat det kommer jo såklart veldig an på settingen det skjer i, noe som leder tilbake til originalpoenget mitt i tråden her at det kommer helt an på hva man er ute etter med sin damejakt. Men du gjentar egentlig bare gamle, tildels avviste, poeng. Og tråden fremstår bare mer som din personlige skrytetråd. Men for all del, hva enn gjør deg lykkelig i livet. Om det betyr flest mulig kvinner til sengs som mulig, eller fartsrekord i tungeklin, så er det din greie. De fleste kvinner ved sine fulle fem vil ikke ha en notorisk kvinnebedårer, for da må de stadig kikke seg (eller deg) over skulderen. Nå er ikke jeg noen don Juan selv, men av personlig erfaring så vil mitt beste tips til de som vil ha seg ei dame (som i et faktisk forhold) være at man er seg selv på godt og vondt, og at man generelt sett er en ålreit og snill kar. Nå betviler jeg ikke at du er ålreit og snill heller, og du er nok deg selv ut ifra det du sier, så du har nok åpenbart noe som mange damer tiltrekkes av, og godt er det. Men det blir å klappe folk litt mot hårene når man tviholder på at det er det eneste riktige måten å behandle kvinner på, og dersom man ikke har lagt X antall kvinner horisontalt og ikke er kretsmester i hurtigklining så er man "dårlig mann" med lav selvtillit.
 5. Joda, det er forsåvidt sant. Men av empirisk vitenskap er teori høydepunktet. Men matematiske bevis og logiske absolutter er definitivt vanntette.
 6. Det er ikke en vitenskapelig teori, så nei, ikke right back at me. Om man legger alt av godvilje til er det en hypotese.
 7. Ja, hva som faktisk trengs er det ikke noe fasitsvar på, det kommer jo helt an på husstanden. Om man har en full familie med tre tenåringsbarn som skal se hvert sitt program på Netflix samt game litt, og mamma/pappa jobber litt på samme nettet og laster filer opp eller ned, så blir en slik linje lite. Om man er enslige Gudleif på 70+ er det mye mer linje enn man noensinne får brukt (antakeligvis). Men når man bygger infrastruktur vil man gjerne ha litt slingringsmonn, vi irriterer oss jo blå når det planlegges veier som allerede er underdimensjonerte innen de er ferdig bygget.
 8. "Det er bare en teori" er kreasjonist-lingo. Det finnes ingen høyere standard innen vitenskapen enn teori.
 9. Velkommen tilbake til kveldens stream der vi fortsetter eskapadene i No Man's Sky, vi begynner ca. klokka 19:00 og holder på i 2-3 timer som vanlig. Kom og se, og le enten med eller av oss. De som er med i kveld er @Gavekort, @Krozmar og @Larzen_91 Vi er som vanlig å finne på Gavekort sin Twitch, den finner du her: https://twitch.tv/gavekort
 10. Jeg bestrider ikke at kvinner liker initiativ. Jeg sier bare at det kan krysse over til å bli innpåslitenhet. Selvsagt, om man liker ei dame og vil at det skal bli noe mer enn bare ett møte er man nødt til å ta initiativ. Tolk det heller som at jeg sier at man kan vise initiativ uten å stikke tunga ned i halsen på folk.
 11. Og for oss er din oppførsel uforståelig, noe du og dine fans sikkert anser som sjalusi. Men etter min mening er ei dame som lar seg tungekysse av en vilt fremmed ei dame som ikke er så mye å spare på. Som sagt kommer alt an på hva man er ute etter å finne.
 12. Det var nok ikke ditt åpenbare fantastiske fysiske utseende som mentes med det innlegget du svarer på.
 13. For meg så bunner det ut i hva man er ute etter i livet. Om målet er å få tredd flest mulig koster på skaftet så er det vel ikke noe problem om man tar seg en tur på byen og er frempå. Nå har jeg aldri vært av den typen personlig da. Den virkelige utfordringen, om man er villig til å ta den, er å finne en partner man kan være i et stabilt og langvarig forhold med. Jeg føler det blir å tale med to tunger å si at man er så kvinnekjær og respektfull og samtidig si at man hadde 4 damer på si mens man var forlovet (med mindre jeg misforsto innlegget, da beklager jeg beskyldningen). Jeg tror damer også lett kan være som deg, og bli fort forelsket og la seg forføre av slik eksotisk lidenskap, men når den første forelskelsen er over og det øverste hodet tar over tenkingen kan de nok fort kanskje føle seg som bare et nytt hakk i beltet for denne Don Juan'en. Og akkurat det er det nok mange kvinner som finner uattraktivt i seg selv. Det sies også at man skal få kvinnen til å føle seg spesiell, men om man kjenner lusa på ganga som vi sier her (altså at man kjenner igjen typen mann), hva er da så spesielt med å være en spesiell kvinne i en lang rekke andre spesielle kvinner? Om du formulerer spørsmålet slik så vil nok mange kvinner si at de ville følt seg mer spesiell om de var med en mann som hadde tatt for seg et mindre antall kvinner, enn en som har spredd beina på flere titalls, om ikke hundretalls kvinner. Men ja, forelskelse gjør blind og de ville nok kanskje latt seg forføre uansett av en eksotisk latino lover.
 14. Det gir nok ikke en stor takstmessig økning av verdi, men som aklla er inne på over her så gir det en verdiøkning i praksis.
×
×
 • Create New...