Jump to content

vegaast96

Medlemmer
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 :)

Recent Profile Visitors

626 profile views
 1. Ser at jeg og flere her legger ut video her og youtube med uten sladding av skilt. Bør man slette videoer/slatte skilt på youtube f.eks og kan man få en reaskjon fra politi/datatilsynet? Regner med at typisk timelapse er trygg, men om man "henger" ut noen med video som nesten skaper ulykker/kjører vilt og de vil ta ned video, kan man forvente reaksjoner? Ref bla: https://www.tu.no/artikler/dashbordkameraer-dokumenterer-alt-som-skjer-i-trafikken-i-storbritannia-gir-det-30-prosent-rabatt-pa-forsikring/445203 "Datatilsynet har ingen innvendinger mot den nye teknologien, men de har understreket at det ikke er lov å publisere videoer som kan identifisere personer og biler."
 2. Flere som opplever at Outlook kobler ut av og til? Er en IT-bedrift som har ansvar for flere kunder som opplever samme feil, på flere av kundene har de ingen utstyr til felles. Finner lite av info generelt i internasjonale forumer, bare denne. Mistenker at det er et problem som rammer veldig få. Feilen gjelder kun Outlook og har forsøkt alt grunnleggende med reset av profil osv.
 3. Løst av å ta vekk vlan tag nå. Fikk nett tilbake med en gang. Mulig at dette er en midlertidig løsning.
 4. Samme problemer her. Gikk ned ca 04.00 i natt i følge aksesspunktet mitt.
 5. Tror det var litiumfett jeg brukte for å smøre dørene mine hjemme. Koster rundt 100kr og det varer lenge. https://www.biltema.no/bilpleie/smoremiddel/fett/litiumfett-2000017064 https://www.clasohlson.com/no/Hvitt-litiumfett,/p/35-1010-1
 6. Hei. Har lurt på dette en stund etter å ha flyttet til Oslo område. Ser stadig vekk rundt Oslo, Lørenskog og Lillestrøm at mange biler kjører med utenlandske skilt, i noen nabolag er flere med enn uten. Dette gjelder både personbiler og biler med logo fra norske bedrifter. Vet at reglene er at man får lov til det med midlertidig opphold eller om man har fast oppholdssted utenfor Norge. Er de fleste som bruker legitim bruk eller er det en del som utnytter systemet?
 7. Rundkjøring ca. 50 meter foran. Kjører litt over 50km/t i 50 sone og bil bak akselerer kraftig ut av rundkjøring når jeg bytter felt. Ikke manger meterne unna ei ulykke. Han kjørte rolig i neste rundkjøring 😄
 8. Når en sniker følger saueflokken etter 😄
 9. Takk for svar, da blir det en sesong til.
 10. Hei. Vet at offisielt at det er lovpålagt med 1.6mm mønster og anbefalt over 3mm. Ble ringt opp av dekkhotell som anbefalte å bytte dekk pga to hadde under 3.5mm dypde og de to andre 4.2mm. Er det mest praktisk å evt bytte to av de, kjøre en sesong til eller bytte alle dekkene? Dekkene er fra 2018. Blir fort over 10.000km i sommer og er redd for bla vannplaning. Lest at under 3.5mm kan man vannplane i 62 km/t istedenfor 82 km/t om man har 4-5+mm. Om det har noe å si er det en Ioniq som har framhjulsdrift. Byttet vinterdekk sist, så svir litt i lommeboka å bytte begge settene rett etter hverandre.
 11. Noen som har fått bridge mode til å fungere i hele tatt som tiltenkt? Har en Omada Gigabit VPN Router som får en lokal IP-adresse fra DHCP til zyxel, altså dobbelt NAT til enhetene mine. Må bruke zyxel siden jeg har TV fra Telia. Tvboksen tar kun signal fra zyxel. Jeg fikk til å koble direkte fra modem til ruteren min, men da sluttet TV å fungere. Har vært i kontakt med Telia teknisk support flere ganger, men de har ikke klart å bistå her. Når jeg kobler kabel fra 2.5 fra Zyxel til WAN porten på ruteren min får den ikke IP-adresse i hele tatt.
 12. Bestilt fra Elkjøp. Står at pakken var kommet til Oslo rundt midnatt. Står forventet leveringstid i morgen på min, men regner med at de klarer å få sendt den til Lørenskog i løpet av dagen. Har bestilt med prioritert pakke.
 13. Jeg har fått sporingsnummer fra Elkjøp, så sikkert på vei fra lageret i Sverige til Oslo. Fikk beskjed i går kveld at den var sendt.
 14. Fikk flere av de som bestilte hos Elkjøp i går melding om at ordren er forsinket? Fikk estimert leveringstid flyttet fra i dag til 27.09.2021.
 15. Fikk mail fra elkjøp nå. Du er utvalgt som en av de heldige som får kjøpe en PlayStation 5 Standard Edition til ordinær pris 5899,-! Kjøpet kan gjennomføres allerede nå og kun i vår nettbutikk, www.elkjop.no. Det er kun tillatt å kjøpe én PS5 per husstand og kjøpet MÅ gjennomføres innen kl 15.00 i morgen, fredag 24. September 2021
×
×
 • Create New...