Jump to content

Normix

Medlemmer
 • Content Count

  93
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 :)

Recent Profile Visitors

1941 profile views
 1. Demontert alt slik som i bildet ditt. Tatt ut alle tannhjul, tatt ut brettet over viklingene, og også senterakselen. Uten alle tannhjulene så roterer senterakselen fritt. Ingen tenner knekt på tannhjul heller. Setter stor pris på at dere tar dere tid til å svare.
 2. Men den nye motoren oppfører seg likt, og også den andre motoren som virker.
 3. Jeg måtte legge inn fire siste siffer på fysisk kort for å aktivere.
 4. Akkurat ja. Det lar seg vel kanskje ikke lettvint reparere hjemme? Tusen takk for tilbakemeldingen.
 5. Lar seg dreie med tang rundt akseltappen, men motstanden er STOR. Det er noen viklinger inni motoren. Kanskje noen vet om disse steppermotorene kan renses på en måte? Jeg åpnet opp, tok ut alle tannhjul, vasket og oljet lett. Hovedakselen står på en magnet, som roterer inni viklingene. Denne akselen driver så flere tannhjul i et gearsystem. Tilsynelatende enkelt opplegg, men jeg kan ikke se hva som gjør at akseltappen ikke roterer med strømtilførsel. Som tidligere beskrevet, så vibrerer og durer steppermotoren, så den prøver på noe tilsynelatende. Setter stor pris på tilbakemeldinger😃
 6. Som forrige taler skriver, gratisvalget som heter Blue. Fikk Curvekortet i posten etter bare noen få dager, kanskje det var mellom en og to uker en plass.
 7. Takk for svar. Motoren lar seg ikke dreie fritt. Jeg kjøpte en ny på ebay, og denne roterer heller ikke fritt. Likeledes er det en til steppermotor på varmepumpa, og den roterer heller ikke fritt. Mekanismen som skal roteres er i orden. Tror jeg må prøve å få tak på en brukt med samme plugg. Min plugg er omtrent 10mm bred. Den nye pluggen er omtrent 13mm bred.
 8. Da kan jeg bekrefte at Curve fungerer med Google Pay. Jeg la mitt Sparebank1 visakort inn i Curve, og registrerte så Curve-kortet hos Google Pay. Åpnet låseskjermen, la telefonen på terminalen, og Google Pay gjennomførte kjøp. Tusen takk for tips om Curve.
 9. Takk for svar. Motoren har 5 ledninger. Når jeg starter varmepumpa, og dekselet skal bevege seg, så kjenner jeg at motoren durer, men akseltappen beveger seg ikke. Var innom Power for å høre om de hadde noen kasserte pumper, men det fantes visst ikke. Varmepumpa mi fungerer godt, sett bort fra at det øvre dekselet ikke beveger seg. Dette har ikke noe å si for funksjonen. Usikker på om jeg tør flytte over pluggen. Jeg har lite kunnskap om elektronikk.
 10. Beklager, her var jeg uklar. Curvekortet ble også konfigurert til bruk i Google Pay. Som du skriver, så lar det seg ikke gjøre med Sparebank1-kort.
 11. Fikk nettopp Curve-kortet i posten. Fikk lagt det til i Google Pay uten problem. Har enda ikke prøvd i betalingsterminal, så gjenstår å se om det virker, men ser jo ut som det vil gjøre det.
 12. I huset mitt er det installert en Panasonic varmepumpe TE9DKE. Den øvre lufttilførselsklaffen styres av en liten stepper motor. Denne motoren har betegnelse 24BYJ48, og jeg tror dette er en svært generisk del brukt nær sagt overalt, og i hvertfall på varmepumper. Luftklaffen har stoppet i en posisjon. Jeg har demontert motoren, tatt ut alle tannhjula og smørt, men motoren bare durer, uten å dreie den lille akslingen. Jeg kjøpte ny motor fra ebay, men pluggen er bittelitt bredere. Har vurdert å skjøte inn den gamle pluggen, men er redd for å ødelegge noe mer. Noen som har noen tanker?
 13. Innstillinger - batteri - App-oppstart - administrer manuelt
 14. Byttet til Hudya etter å ha irritert meg over Ice en stund. Ice ville for øvrig ikke gjøre noe med prisen for å beholde meg som kunde. Markedet bestemmer, og her kan Ice få seg en høyere straff enn de ser for seg.
 15. Sa selv nettopp opp abonnement hos Ice etter mange år som kunde. Ice var overhodet ikke interessert i å justere pris for å beholde meg som kunde. Fikk også tilbud om 100mb, men det holder ikke. Jeg håper Ice ser konsekvensene av denne prisøkningen.
×
×
 • Create New...