Jump to content

Normix

Medlemmer
 • Content Count

  100
 • Joined

Community Reputation

14 :)

Recent Profile Visitors

2197 profile views
 1. Kjøpte meg en Oneplus 10 pro 12/256 på Finn, som var brukt 2 dager. Fikk den til en god pris, og tenkte dette måtte være en god oppgradering. Forbauselsen ble stor da jeg så at kameraet i min gamle P20 pro er vel så godt som i 10 pro. Ikke er Huaweien påtakelig tregere heller, til mitt bruk. Ble ikke noe positivt bytte dette. Nå som jeg er passert 50 år, så kjenner jeg at det ikke er like morsomt å sette opp ny telefon heller lenger😉 Kanskje jeg selger den nye Oneplusen, og beholder den gamle, men trofaste Huaweien.
 2. Jeg leser stadig advarsler om svindelforsøk på sms og epost. Har aldri fått noe på sms, og epost er det flere år siden sist. Svindlerne finner stadig nye utspekulerte metoder, så det er nok lurt å være påpasselig. Hva er kalender-spam?
 3. Helt sikkert riktig det du skriver, men jeg bruker ikke telefonen til noe ressurskrevende, og dermed tror jeg ikke jeg vil merke noe særlig til en del mer internminne. Jeg bruker Vipps, nettbank, Outlook, Yr, sms og samtale. Har aldri følt noe treghet i det bruksmønsteret. Egentlig var det vel kanskje kameraforbedringer jeg lurte på.
 4. Takk skal du ha for gode betraktninger. Er nok det jeg i grunn tenker innerst inne. Lite fornuftig å bruke så mye penger på ny telefon, når hovedargumentet mitt er at jeg ønsker noe nytt, mens den jeg har fungerer godt.
 5. Jeg har en Huawei P20 pro. I sin tid var det den beste kameratelefonen på markedet, med god margin. Hvordan tror folk den eldre Huaweien min står seg mot en ny, eksempelvis Oneplus 10 pro, Xiaomi 12 pro og Pixel 6? Vil bildekvaliteten være stor tro? Jeg bruker i grunn telefonen lite til annet enn nettbank, meldinger, en og annen samtale og ta bilder. Nettaktivitet tar et brett med større skjerm seg av. Jeg forstår kamerakvaliteten har gått fremover, men det er kanskje ikke noe revolusjonerende? Jeg må innrømme at lysten på noe nytt er til stede. Samtidig fungerer telefonen jeg har bra. Den har godt nok batteri, jeg spiller ikke ressurskrevende spill og bildene ser for så vidt greie ut. Kanskje like greit å beholde telefonen et års tid til? Da er det kommet enda noen nye, gromme telefoner på markedet.
 6. Har hatt min Huawei P20 pro siden april 2018, og har omtrent samme bruksmønster som trådstarter. Kanskje litt mindre bruk, men lader nok et par ganger hver dag. Noen timer skjermbruk og podcast hver dag, men ikke noe jeg vil si er ekstremt. Jeg merker ingenting til noe svekket batteri. I realiteten har nok batteriet mistet effekt, men det skjer jo gradvis, og siden laderen alikevel er rask, så vil jeg si at for meg er telefonen like god som ny.
 7. Bruker lomnebokdeksel på en gammel Huawei P20 pro. Den har ikke en skramme, hverken foran eller bak. Vært i bakken flere ganger. Sist forrige uke med fall fra 1 meter ned på fliser, med deksel åpent og fronten klask i bakken. Trodde det var slutten, men ingen skade. Ser ikke fantastisk bra ut med deksel, men beskytter helt klart bra.
 8. Demontert alt slik som i bildet ditt. Tatt ut alle tannhjul, tatt ut brettet over viklingene, og også senterakselen. Uten alle tannhjulene så roterer senterakselen fritt. Ingen tenner knekt på tannhjul heller. Setter stor pris på at dere tar dere tid til å svare.
 9. Men den nye motoren oppfører seg likt, og også den andre motoren som virker.
 10. Jeg måtte legge inn fire siste siffer på fysisk kort for å aktivere.
 11. Akkurat ja. Det lar seg vel kanskje ikke lettvint reparere hjemme? Tusen takk for tilbakemeldingen.
 12. Lar seg dreie med tang rundt akseltappen, men motstanden er STOR. Det er noen viklinger inni motoren. Kanskje noen vet om disse steppermotorene kan renses på en måte? Jeg åpnet opp, tok ut alle tannhjul, vasket og oljet lett. Hovedakselen står på en magnet, som roterer inni viklingene. Denne akselen driver så flere tannhjul i et gearsystem. Tilsynelatende enkelt opplegg, men jeg kan ikke se hva som gjør at akseltappen ikke roterer med strømtilførsel. Som tidligere beskrevet, så vibrerer og durer steppermotoren, så den prøver på noe tilsynelatende. Setter stor pris på tilbakemeldinger?
 13. Som forrige taler skriver, gratisvalget som heter Blue. Fikk Curvekortet i posten etter bare noen få dager, kanskje det var mellom en og to uker en plass.
 14. Takk for svar. Motoren lar seg ikke dreie fritt. Jeg kjøpte en ny på ebay, og denne roterer heller ikke fritt. Likeledes er det en til steppermotor på varmepumpa, og den roterer heller ikke fritt. Mekanismen som skal roteres er i orden. Tror jeg må prøve å få tak på en brukt med samme plugg. Min plugg er omtrent 10mm bred. Den nye pluggen er omtrent 13mm bred.
 15. Da kan jeg bekrefte at Curve fungerer med Google Pay. Jeg la mitt Sparebank1 visakort inn i Curve, og registrerte så Curve-kortet hos Google Pay. Åpnet låseskjermen, la telefonen på terminalen, og Google Pay gjennomførte kjøp. Tusen takk for tips om Curve.
×
×
 • Create New...