Gå til innhold

Windoge

Medlemmer
  • Innlegg

    23 383
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    2

Hjelpsomme svar

  1. Windoge's innlegg in Kjøpe Xbox One S eller vente på Scorpio? ble markert som svaret   
    Microsoft har selv sagt at alle spill skal fungere både på Xbox One og Scorpio. Om Scorpio på et eller annet tidspunkt skal "ta over", så tror jeg ikke det blir å skje før 3-4 år etter at den er lansert, og da blir de trolig å lansere en konsoll som er kraftigere enn Scorpio igjen.
  2. Windoge's innlegg in Nervøs om jeg kommer inn ble markert som svaret   
    Det er din helse og motivasjon som avgjør om du kommer, ikke hvor mye du tar i benkpress, beinpress, og kondisjon. Jeg vet ikke om kostholdssituasjonen din trekker mye ned, men når jeg var inne hadde jeg en soldat på laget mitt som fikk skreddersydd personlige måltider fordi han var vegetarianer. 
  3. Windoge's innlegg in Utbetales feriepenger i juni eller måneden man har ferie? ble markert som svaret   
    Det kommer helt an på ditt arbeidsplass. Noen får utbetalt feriepengene sine i juni, mens andre har utbetaling rett før de skal på ferie.
  4. Windoge's innlegg in Fra frikort til skattekort ble markert som svaret   
    Når du bestiller nytt skattekort må du fylle inn hvor mye du tror du blir å tjene (brutto) i løpet av året, inkludert eventuelle opptjente feriepenger fra i fjor. Ulempen er at du tjener variabelt, så det er kanskje litt vanskelig å forutse, så da er det nok bedre å skrive et litt høyere beløp så du unngår baksmell til neste år.
     
    Om du har ting som gir deg skattefradrag kan du også fylle inn det. Som oftest er det lånerenter, barnehage, fagforening, eller hvis du har lang vei til jobb.
×
×
  • Opprett ny...