Jump to content

Tailzo

Medlemmer
 • Content Count

  272
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)
 1. Batteri er viktig. Tenker å ha den som emulator-mobil. Da brukes vel batteriet fort. Jeg trenger derimot ikke et godt kamera. Den er litt for svak for gamecube spill, men tenker at jeg heller kjøper en ny annen billig mobil om et par år for den bruken.
 2. Hva med Moto G8 Power til 2490 på elkjøp? Bra kjøp? Type prosessor Qualcomm Snapdragon 665 Internminne/RAM (GB) 4,00 Intern lagring (GB) 64 Kompatible minnekort Micro SD Maks. oppgradering minnekort 512 Batterikapasitet (mAh) 5 000 Display IPS LCD Oppdateringsfrekvens 60 Størrelse (tommer) 6,40 Skjermoppløsning (i piksler) 2300 x 1080
 3. Hei, hva slags nyttige funksjoner kan vi installere? Og jeg hsr 13.3.1, da går det ikke? edit: jeg har visst for ny iphone
 4. Ser bra ut den, men batteriet på moto g8 power frister. Jeg har tenkt til å bruke den til å «lage en håndholdt spillkonsoll».
 5. Jeg driver selv og ser på mobiler mellom 1500 og 2500. Jeg tror jeg lander på ett eller annet motorola. Ser en Moto G8 Power som er rett rundt hjørnet til rundt 2000kr.
 6. Det har jeg. Så jeg må egentlig ikke bruke høyttaleranlegget i stua med andre ord... Det er nok riktig det, så lenge vi har bodd her har høyttalerne hatt dette problemet. Da jeg først oppdaget problemet sluttet jeg å bruke høyttalerne lenge før jeg nylig tok de frem igjen og forsøkte å se om jeg kunne finne en løsning. Hmm, de er ganske ubrukelige om jeg ikke kan bruke de der jeg bruker de lenger.
 7. Jeg vet ikke om jeg ventet lenge nok, men jeg hørte ikke noe. Ja, jeg har et volumhjul, men det kom ingen ulyd da jeg skrydde opp og ned mens volumet var på mute på TVen.
 8. @plankeby takk for tipset, jeg tester det i kveld
 9. Hei, jeg har et par Logitech høytalere som for en ti år tid siden var ganske dyre. Kan minne litt om https://www.komplett.no/product/603224/gaming/gaming-utstyr/gaming-hoeyttalere/logitech-z623-pc-hoeyttalere (Men dyrere) men jeg finner ikke samme modell. Innimellom gir de en plutselig Kort skarp PRRT lyd om volumet er på eller ikke. Kanskje en gang i halvtimen, tror det er litt uregelmessig. Jeg har prøvd å fjerne støv fra høytalerne, plugge de ut og inn igjen, slå av og på.... hva mer kan jeg gjøre?
 10. Noen som har sendt inn joycons nylig? Jeg begynner å få problemer med mine. Hørt at de fikses gratis noen ganger andre steder i verden.
 11. Nye spill som er like ambisiøse og annerledes som Arms var, er det jeg ønsker meg.
 12. Selv spilte jeg Grandia på Playstation, og Grandia 2 på Dreamcast. Men etter å ha lest litt, og sett bilder fra flere versjoner, håper jeg de nye versjonene baserer seg på Grandia = Saturn, med mye høyere oppløsning på bakgrunner Grandia 2 = Dreamcast, med bedre framerate og mindre pop in
 13. Jeg kjøpte meg en Hori Joy Con med d-pad fra amazon japan. Kom frem i rekordfart. Fungerer veldig fint for Sonic Mania
 14. Spillet er forresten ikke dyrt i japan. Jeg kjøpte dette + Shining Fore 3 og en hel koffert full av andre spill da jeg var i Tokyo for en svært billig penge.
×
×
 • Create New...