Gå til innhold

Salvesen.

Medlemmer
 • Innlegg

  27 211
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  58

Alt skrevet av Salvesen.

 1. Hvem er de kompetente og ansvarlige styrmennene som skal mate økonomien med biatandspenger og på samme tid fjerne inflasjon?
 2. Har du eller har du hatt en jobb du virkelig trives i? Jeg opplever at arbeidsbelastningen er mye lettere å ta når en driver med noe en trives godt med. Da kan jeg gjerne jobbe utover vanlig arbeidsdag uten at det tærer på. I tillegg er det viktig å holde ett lavt stressnivå over tid, samt bli utfordret i hverdagen. Rett og slett holde seg i flytsonen og unngå å bruke mye tid på hver av de andre sidene.
 3. Inflasjonen er verden over men I Norge er den I hovedsak drevet av pengebruken til Erna regjeringen og Støre regjeringen med Norges Bank har dempet den slik at den ser ut til å stabilisere seg. Har du glemt at verden gikk igjennom en pandemi? Støre regjeringen har hjulpet folk flest med å redusere inntektsskatten, øke støtte som barnetrygd og redusert kostnader som barnehage/sfo
 4. Støre regjeringen er en mektig gjeng ass, de styrer både inflasjon i verden, strømpriser i ett Europeisk marked, boligprisene i Oslo osv. Ikke alle som kan skryte på seg det😂
 5. Gi beskjed at du kommer å tipse Arbeidstilsynet om arbeidsforholdene du har jobbet under. Bare det at du har jobbet overtid uten tillegg er ett brudd på AML.
 6. Der kan du legge inn lønn og annen info som fradrag etc. Så kan du gå mange år tilbake i tid. Og det du vill merke er at med samme tall vill skatten øke når du går tilbake i tid til Erna regjering. Om du ikke har veldig høy lønn da. Da er det omvendt.
 7. Som sagt, bare til å sjekke skattekalkulatoren til skatteetaten å gå år for år i støre regjering. Reduksjon hvert år for folk flest og noe oppgang for de med høy lønn for å kompensere. God politikk, IMO.
 8. Du skrev dette: Utfordringen her er jo at de øker alt annet rundt. Jeg lurer på hva Støre regjeringen har økt. Jeg har nevnt i fleng ting de hjelper folk flest med. Ja du må nesten sammenligne da Erna styrte mot i dag... Det er jo poenget siden støre regjering kom inn(2020) har de ikke gjort annet enn å redusere. Hvorfor du skal se på 23-24 forstår jeg lite av.
 9. Fossilt gjør de ingenting med for målet er ikke å oppmuntre til å kjøre fossilt. Det er vell bare Frp som gneldrer om dette og det er typisk de, skrike høyt og gjør ingenting når de kommer i posisjon. Strøm støtte har vi og det gjør at vi fortsatt har noen av de laveste strømprisene i Europa iallefall justert for lønninger. Personlig mener jeg den burde vært behovsprøvd. Jeg burde ikke fått støtte og derav burde mer av pengene gå til studenten som du sier. Igjen venter jeg på avgiftene som støre regjering har påført "folk flest". Og igjen, for skatten kan du enkelt gå inn på skatteetaten sine sider og bruke kalkulatoren. Den går helt tilbake til 2018. Sammenlign 2019 med 2024 feks. Så ser du tusenlappene.
 10. For det første stemmer det ikke, selv jeg med mer i lønn har fått flere tusen i lette. Men det er ikke vi som skal ha lette, det er folk flest som tjener mye mindre.
 11. Nei de i det området har fått flere tusen i skattelette i støre regjering. Det er bare å gå på skatteetaten sine sider og bruke kalkulatoren. Barnehage og sfo omfatter vanvittig mye folk. Barnetrygd har nesten dobbelt seg siden 2019 for de yngste. "Prisutvikling" under støre er jo helt latterlig. Hele verden opplever stor innflasjon og høye renter, det er ikke vår regjering sin feil. Og strømmen som også har økt var planlagt lenge før denne regjeringen og ble hell signert av Frp om jeg ikke husker feil. Heller ingen andre partier som tenker å kutte denne avtalen.
 12. Menn er enkle, de krever ikke stort. Om dama har sunne verdier og er hyggelig så er vi stort sett nøgd. Preferansene folk har til kroppsdeler veier ikke stort. Det er iallefall min erfaring. I tillegg opplever jeg at mange menn liker former.
 13. Nei det er ikke løgn, inntektsskatten har gått ned, strøm støtte, barne trygd opp, sfo og barnehage ned osv. Når blå kommer inn går alt dette opp igjen for å dekke formueskatten som reduseres med mer for de få i samfunnet Hvilke skatter er det de har økt som gjør at de 50-100 000 en typisk familie nå har mer å rutte med drar denne summen til null eller minus?
 14. Ja her kan en både lage mat i fra dass og sengen! For ett kupp😅 og til den lave sum ~30k. Det er gjerne normalt, men jeg synes fortsatt det er galskap. Artikkelen viser at de fleste aldri hadde vurdert kjøpet heller så det er en stor risiko å kjøpe noe slikt.
 15. For alt du vet røyker hun medisinsk. Og det noen gjør i sin bolig er egentlig ikke din sak. Kjipt at det oser over, men det er ikke hennes feil. Sannsynligvis ventilasjonen som ofte er dårlig og delt i slike boliger. Bråk er dog noe en kan slå ned på.
 16. https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/8qljPr/ettroms-paa-27-kvm-paa-majorstuen-solgt-etter-5-timer Total galskap😂
 17. Salvesen.

  Elbil-tråden

  Det er ganske lenge siden, husker jeg ble "pranket" av radioen da jeg jobbet på Viking redningstjeneste. De ringte inn og fikk ikke stoppet bilen😂 Er vell 15+ år siden om jeg ikke tar helt feil.
 18. Enig at det er råflott, og spessielt råflott på reisetid hvor en gjerne ligger fremme i flyet med champagne i glasset!
 19. Alicante for å golfe i slutten av måneden og bangkok i midten av Juli, skal bli godt med noe varme nå..
 20. Om dette er alle valgene, velg snus. Men som nevnt over, prøv annet som gir deg dopamin, som trening/mestring. For all del hold deg unna "dop" og alkohol i store mengder. Dette kan ende forferdelig, for deg og dine nærmeste. Avhengighet er roten til mye fælt og med disse stoffene kan det gå fort når en ikke har "annet" å finne på. Og til slutt, ikke velg røyk. Det er ikke bra for deg, og det finnes "bedre" alternativer om nikotin er målet.
 21. Overrasket over hvor mange som fører reisetid som arbeidstid(altså inkludert overtid), det er godt å se bedrifter ta dette på alvor!
 22. https://lovdata.no/dokument/SPH/sph-2024/KAPITTEL_9-3-12#KAPITTEL_9-3-12 Vi har dog en ekstra sum for helg men ellers følger vi denne statlige ordningen.
 23. For å bidra litt kan jeg jo forklare hvordan jeg hadde ført dette før jeg gikk over til å ikke føre timer: Fly fra gradermoen til Spania: Her hadde jeg ført timer fra jeg forlatet hjemmet til jeg var på hotellet. Om reisen er under 7.5 time jobber jeg på hotellet til jeg har nok timer for dagen. Er den over 7.5 time går resterende inn i "reise flex", ikke overtid. Møter: Føre timer fra jeg forlater hotellet til jeg er tilbake på hotellet. Samme som over med unntak av at timer utover 7.5 time er overtid. Og evt middag etter møte føres ikke. Fly fra Spania til gardermoen: Samme som første flytur bare timer føres fra en forlater hotel til en går inn døren hjemme. I tillegg til dette ville jeg mottatt diett etter statens satser med de fratrekk som jeg evt ville fått dekket på turen samt kompensasjonstillegg for reise.
 24. Salvesen.

  Tesla - kaféen

  Audi eller Mercedes har fått godkjent nivå 3 i Tyskland mener jeg på. Altså selvkjøring i veldig begrenset område hvor øynene kan tas av veien
×
×
 • Opprett ny...