Gå til innhold

Salvesen.

Medlemmer
  • Innlegg

    27 547
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    58

Alt skrevet av Salvesen.

  1. Utrolig hvor mange som tror at alle kvinne i Thailand står klar til å hoppe på den første nordmannen de ser🤣 Det er 100% mulig å date på samme måte som hjemme her også, kanskje noe lettere men de som er kjempe lette har det som jobb... De unngår man.
  2. Salvesen.

    Elbil-tråden

    Nei, for jeg lader langt mindre når jeg lader. Hyppigere men kortere. Da kaster jeg ikke bort tid, for jeg bruker den på ting. Litt som at jeg kun klipper håret på Gardermoen. Tror aldri jeg har ladet mer enn 40-50% på hurtiglading. Det kan ikke være mange gangene iallefall.
  3. Salvesen.

    Elbil-tråden

    For meg er det det summen eller integralet som har noe å si, altså hvor mye energi får jeg på de korte stoppene jeg tar for å spise/gå på do/handle etc. Da vill jeg helst lade over 150kW.
  4. Indrefilet tar jo relativt kort tid i sous vide da, så ikke mulig å slå det på samme dagen? Mulig å dele de opp i porsjoner også for å få ned tiden.
  5. De fleste bærer vell våpen på slike samlinger så det er jo teoretisk flere hundre? Tusen? Skyttere...
  6. Jeg er i Thailand på ferie nå. Ingen tvil om at det er mye snusk som pågår her. Men det går fint an å date organisk her også, så lenge en vet hva en skal unngå etc. Og det er lett å se hvorfor folk kan falle for kvinnene i det landet her, for de gir deg enorm oppmerksomhet. Dog er det stort sett i overkant for min del.
  7. Det er absolutt en av styrkene til Tesla service slik jeg ser det, har hatt ranger på besøk noen ganger. Sist for verdivurdering av innbytte. Helt upåklagelig!
  8. Haha for en gjeng🤣 Er også rekruterende leder og så lenge de dekker "kravene" ift utdanning(som noen ganger kan dekkes av erfaring også) så ser jeg ikke på navnet på skolen engang. Siden vi har kontor i Boston området har vi en del søkere og ansatte fra mit, kan ikke si jeg opplever en stor forskjell på disse folka mot andre med "vanlig" skole. Personlig har jeg ikke utdanning fra noen fancy skole selv og har aldri opplevd det som noen showstopper i min karriere. Er også i annen sektor enn deg.
  9. Ang Tesla og vedlikehold er det ingen tvil om at det er noen veldig få som får gjennomgå kraftig og opplever tullete oppførsel fra Tesla. Men de aller fleste av oss er veldig fornøyd og opplever å få hjelp når det trengs og lite feil. Jeg er på nr 6 nå og har ingen grunn til å velge noe annet når jeg kjøper ny bil.
  10. Ja jeg liker enkle pakker. Har en kompis som fikk en Enyaq uten elektrisk bakluke, den gikk rett tilbake til forhandleren. Var forvirret av pakkene og hva de inkluderte. Har selv kikket på bmw for lang tid siden da jeg kjørte de, var så mye valg og ting som hoppet fra en pakke til en annen at jeg droppet hele greia.
  11. Salvesen.

    Tesla - kaféen

    Skjermen din viser EPA/kapasitet rekkevidde, mens nettsidene viser WLTP. Edit:Til info har jeg en model 3 rwd, helt ny. Den viser 420ish. Så 370 for en Y etter ett år virker ikke avskrekkende. Husk at tapet er størst i starten for så og flate ut. Usikker på hva EPA er for din bil som ny men tipper rundt 400 og sannsynligvis under eller tett på Edit2: Enorm value vi får for Tesla RWD, det er samme rekkevidde som mine to første model S. 70/75D. Og de kostet laaaangt mer, og var skrot ift det en får i dag:p
  12. Er det noe å tenke på for 1400 kroner? Er vell dobbelt glaserte ruter antar jeg, som er ganske standard i dag. Forvirrende med slike detaljerte utstyrslister.
  13. 12 mnd er jo ganske store kostnader med priser forespeilet over. Skjønner ikke at dere har råd til å kjøre ice😬
  14. Fastlønn starter vell på rundt 5-600 000 for fagarbeidere. Men tillegg og overtid gir de gigantiske hopp. Så lenge det varer... Er absolutt ikke bærekraftig foruten disse stål doningen som vasser i penger
  15. Selv om det er cool season så er det jo langt i fra 20 grader i bkk på den tiden. Kan komme opp i 39 grader og ned mot 23 eller noe slikt. Ett godt stykke unna det personen er ute etter.
  16. Arbeidsgivere som gjør slike stunt ønsker du ikke å jobbe for. Om du har mulighet, bruk tiden på å finne den rette arbeidsgiveren for deg. Ikke bare første som kommer med tilbud.
  17. Salvesen.

    Elbil-tråden

    Som nevnt tidligere i tråden hadde de dette før. Hvorfor de tok det vekk aner jeg ikke, men det står ikke på kompetansen til de ansatte...
  18. Salvesen.

    Elbil-tråden

    Jeg er absolutt enig, men jeg liker det slik. EPA er mer realistisk for min del iallefall.
  19. Salvesen.

    Elbil-tråden

    Dette gjelder vell kun for salg? Slik Tesla i dag gjør det i EU. Men i bilen så viser de EPA rekkevidde/estimert batteri kapasitet.
  20. Salvesen.

    Elbil-tråden

    Ca i 2015... Neida, husker ikke akkurat men det er veldig lenge siden. Kun EPA nå Edit: tror kun det var tidlige model S som hadde dette. Hadde det i min 15 modell men usikker på om jeg hadde det i neste. Var iallefall borte i model 3. Det var vell 2019 og dagens S har det ikke heller.
  21. Salvesen.

    Elbil-tråden

    For noe tøv, Tesla bruker EPA i bilene sine
  22. Salvesen.

    Elbil-tråden

    Mopedene er hovedproblemet, nesten ufiltrert utslipp i motsetning til de du nevner. Og de er i ekstrem numre på veien
×
×
  • Opprett ny...