Gå til innhold

diskusjonshunden

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

diskusjonshunden sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Skal selger skrive voec-nummer på pakken? Så dette er noe jeg må si til selger? Betalte moms med betaling, men toll skal det vel ikke være?
  2. Hei! Jeg fikk toll på et klesplagg jeg kjøpte fra Ebay. Er ikke Ebay nå VOEC-registrert, så man skal slippe toll? Betalte moms ved kjøpet. Finnes det noe sted å klage på dette? Må selgeren skrive noe bestemt på pakken så man vet det er fra Ebay?
  3. Hei! Jeg vurderer å begynne på et studium, geomatikk, hvis jeg kommer inn. Jeg ser de krever R1 matte. Jeg er voksen og gikk ut av videregående på 2000-tallet. Da het det MY. Mistenker at jeg da ikke kommer inn på geomatikk nå? (har forsåvidt hørt at faget ikke krever så ekstreme matteferdigheter) Vet noen hvordan det gamle mattesystemet omgjøres til det nåværende?
  4. Kjenner noen her til studiet Klart språk på UiO? Vil det føre til noe å ta det? Jeg har allerede temmelig god erfaring innen språkjobber. Jeg hører også fra folk som jobber i kommunen at det er behov for denne kompetansen. Noen som vet noe?
  5. Og for å legge til, da jeg prøve å logge inn sto det at passord var skiftet for noen timer siden, da jeg absolutt ikke hadde vært innom dne kontoen. Har heller aldri åpnet kontoen fra et annet sted enn min PC, som var slått av på det tidspunktet.
  6. Så det skal stå VOEC-nummer i adressen? Man skriver navn, adresse, VOEC-nummer når man bestiller? De fjerner utenlandsk moms, så det ikke må betales to ganger? Et problem er at det virker som om bare de største butikkene (de kjedelige butikkene) gidder å registrere seg. I hovedsak i hvert fall.
  7. Ja, den har skiftet innlogging, passord og epostadresse, så kontoen er fortsatt aktiv. Jeg skal være mer forsiktig med min vanlige konto.
  8. Jeg hadde en ekstra FB-konto jeg brukte iblant. Nå er den hacket på mystisk vis. Kan noen si meg hvordan noen bare kan bytte passord og epost slik? Burde jeg være redd for min vanlige konto, epost osv.? Er det noen måte å få tilbake kontrollen når det ikke er en ekte konto?
×
×
  • Opprett ny...