Jump to content

tussiesel

Medlemmer
  • Content Count

    65
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

11 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hvis bilen bruker 150 Wh pr km, bruker den 150/1000 = 0,15Wh per meter For å finne Wh på en powerbank må vi vite spenningen. En jeg har liggende her er oppgitt til å være 15000mah ved 3,7V. Hvis vi regner det samme på din, blir det på 20Ah*3,7V = 74 Wh. Bilen kan derfor kjøre 74Wh/0,15Wh/m = 493m.
  2. Jeg skal prøve å finne en mindre t-skje, men anbefaler deg å lære mer om port forwarding, for eksempel finnes det mange youtube-videoer. Det du har gjort i konfigurasjonen i telenor-routeren er å forwarde/videresende alle tilkoblinger på port 3389 som kommer på din eksterne IP, til port 3389 på en bestemt server på det lokale nettverket. Du bør få til å koble deg til fra en ekstern maskin, ved å skrive inn din eksterne IP.
  3. Det er forsåvidt det samme som sedsberg har forsøkt å forklare deg en stund, men han regnet nok med at du forsto at du måtte bruke riktig port.. Med mindre Telenor har en brannmur (som hindrer deg i å gjøre dumme ting) er det å åpne en port det samme som å "åpne opp for tilgang til den eksterne ipen".
  4. Det du gjør med portåpning på telenorrouteren er ikke nødvendig for å bruke remote desktop internt på lokalt nettverk. Det er for å åpne for tilkoblinger utenfra (det du kaller "åpne porter på den eksterne ipen min"). Hvis det ikke fungerer er det sannsynligvis fordi du kjører RDP-server på standardport 3389, og ikke 339 som du har satt i portåpningen. Hvis du endrer "første lan-port" til 3389 kan det hende det fungerer.
×
×
  • Create New...