Jump to content

Professor Balthazar

Medlemmer
 • Content Count

  1565
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

377 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det ser ut som disse delene vil passe fint i lag. Du kommer til å få deg en heftig spillemaskin! Regner med at du allerede har høyttalere og tastatur.
 2. Ville nå uansett fått en godkjent installatør til å sjekke at anlegget ditt har riktig mengde AC-gass. Har du forresten lest i manualene og sammenlignet dette med feilmeldingene/statusen på signallampene? https://www.manualslib.com/manual/737446/Mitsubishi-Electric-Msz-Fd25va.html https://www.miba.no/wp-content/uploads/2013/11/Brukermanual-FD-Heat-Kirigamine.pdf
 3. Høres ut som garasjen er et fellesområde og da er det vel den beste løsningen at det er et samordnet opplegg for ladere. Årsmøtet er sameiets øverste organ og styret må nok føye seg etter de vedtak som blir gjort på årsmøtet. Tenker du bare må godta dette.
 4. Har bare gode erfaringer med NKI, men du er jo litt alene da og det krever en god del disiplin for å kunne gjennomføre. Hva med kveldskurs som er samlings-basert? Høgskoler, universitet, BI og voksenopplæringa pleier å holde en del kveldskurs.
 5. den kom vel fram og trudde det var blitt sommer. fyrte du ekstra hardt?
 6. Prøv å bestill via AliExpress-appen på en mobil. Ikke bruk WiFi, men velg netttilkopling via 4G.
 7. Kornblanding, ris (5 kg sekk), tomat-purre, torsk, grise-knoker, potet, gullrøtter, kålrot, 4 for 100,- pizza, First Price husholdnings-saft.
 8. Er det ikke MAC som er forbeholdt idioder?
 9. Hmmm, en AliExpress konto krever vel at du har et gyldig betalingskort linket opp mot AliPay. Kan det være at kortet er utløpt på dato? En annen vei inn til AliExpress er å bruke AliExpress appen på en smartphone. Fra den appen så oppfører AliExpress seg litt annerledes. Verdt å forsøke. En annen fordel med å teste ut appen via mobil er at da kan du både teste via WiFi nettet og via 4G nettet. Feilmeldingen du får peker jo mot at det er noe feil med nettet.
 10. Ja om du er stødig på hånden og har riktig verktøy så burde det la seg gjøre. Synes ikke dette ligner på noen kondensator og merkingen D45 gjør at jeg ville ha tippet på at det er en diode. Også den sorte ringen på alle de andre Dxx komponentene tyder på at dette er en diode. Pass på at anoden kobles mot den siden som er merket med + (katoden på dioden er merket med sort ring).
 11. Jeg ville ha gjort et nytt forsøk med en annen nettleser. Bruker selv Chrome og hadde ingen problem med AliExpress i går. Men nå bør det nevnes at nesten hele Kina er på ferie nå. Dem er ikke tilbake på jobb før 2.2.
 12. Jeg kjører praktisk talt med samme oppsett og kjørte lenge med et 550W power før mitt nye 850W power ble satt inn. Merket praktisk talt ingen forskjell (men jeg overklokker ikke). Ser at Corsair VS650 650W PSU er dritbillig nå.
×
×
 • Create New...