Jump to content

Professor Balthazar

Medlemmer
 • Content Count

  1902
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

608 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Etter en god del sondering så står det nå mellom disse to modellene. Hvilken tenker dere jeg bør velge? A) 2021 Mercedes-Benz E-klasse E 300e 4MATIC Sedan AMG Edition plug-in hybrid, eller B) 2021 Mercedes-Benz GLC 300e 4MATIC Coupé plug-in hybrid?
 2. Har ikke enda fått forbindelse med den 😞
 3. Oppdaget at det finnes 1,5 kammers bokser som kan monteres fra utsiden (uten å åpne veggen). Se 1223720 ELKO Multiboks 1.5 og/eller 1223743 ELKO Multiboks rør/kabel 1,5.
 4. Enig med Kremt, men ta et bilde av stiften på pluggen. Bildet vil kunne gi en indikasjon på hva som er feil. Gi også en dæsj med startgass rett inn i sylindret før du monterer pluggen på plass og forsøker å starte den på nytt.
 5. Det "kremt" sa. Bare å åpne veggen så bytter du lett bakboksen.
 6. Koronapandemien beviser en gang for alle at gud ikke finnes. Det er evolusjonsteorien som gjelder. Koronaviruset kunne ikke ha utviklet seg uten at det har skjedd en evolusjon. Bare glem gud, han finnes ikke!
 7. Det er vel ført og fremst matematikken du bør jobbe med. Det er dessuten superlett å få 6 i matte da det kun kreves riktig utregning.
 8. Han hersker med stor bruk av propaganda og trusler om straff. Ingen demokratiske beslutningsprosesser. Ingen god gud nei.
 9. Bare resett passordet på hotmailkontoen først. Eller bruk en gammel PC som allerede er innlogget på epost eller FB.
 10. Er det sånn at man må ha 6 i alle fagene eller slipper man unna med 5-ere? >> Det går greit med 5-ere å. Er det realistisk å få 6 i samfunnsfag og naturfag nå til høsten når jeg leser selv (har begynt å lese nå)? >> Nei, det høres lite realistisk ut.
 11. Ja, det er en dobbel innfelt stikkontakt som passer i standard innfellingsboks. Store deler av kontakten stikker likevel ut fra veggen. Det kan du endre på med å skifte til en lavtbyggende enkel stikkontakt, eller du kan gå mer drastisk til verks og bytte ut innfellingsboksen til en 1,5 kammers bakboks. Da vil du kunne montere opp en lavtbyggende dobbel innfelt stikkontakt hvor litt mindre stikker ut fra veggen. Se f.eks. 1510702 Elko RS1091 PT lav stikk m/j PH Stikkontakt Dobbel Innfelt jord RS1091 PT Lav Polarhvit Elko | Elektroimportøren AS (elektroimportoren.no)
 12. Det er kun den ene av dem som støtter "9-pins USB-type A 2.4 A". Usikker på om vanlige nettbrett klarer å utnytte muligheten som ligger i den standarden. Standard USB-type A stopper vel på 0,5A (altså legere ladetid for nettbrett men samme ladetid for mobiltelefoner). Men ingen av disse støtter smart 9V eller 12V lhurtiglading over USB.
 13. Dersom det er 230V kabelen inn til laderen som er defekt så er det en standardkabel med Schuko i en ende og IEC C5 i den andre enden. Bare søk på "Power cable Schuko iec c5" så får du mange treff. Dersom det er kabelen mellom lader og PC som er defekt så må du kjøpe ny lader. Søk da på "65W Lenovo 920-13IKB USB-C Charger".
 14. Har fått meg en ny leke, Seeeduino XIAO og tenkte denne kunne programmeres fra programmet Arduino 1.8.15, men der finner jeg ikke dette kortet. Ser på YouTube at programmet Circuit Python blir nevnt, men fikk ikke installert dette. Noen som har lekt med dette kortet og har lyst å hjelpe med i gang?
×
×
 • Create New...