Jump to content

Sarcoex - Gnålern

Medlemmer
 • Content Count

  3998
 • Joined

Community Reputation

961 :)

2 Followers

About Sarcoex - Gnålern

 • Birthday 12/29/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

26855 profile views
 1. Ser nesten ut som en slags "presenter"-mus av noe slag, til PowerPoint o.l.
 2. Hva er det bikkjer lager den 25 Mars? (Den store vaffeldagen)
 3. Mitt nåværende "get-way" sted, hos foreldrene mine. Litt kabelrot.., prøvd å skjule det litt for bildets skyld, men er verre hjemme i leiligheten. Pleier egentlig å dra på hytta. Men det går ikke i disse tider. 😜 Musa og tastaturet pleier egentlig å kun lyse rødt.
 4. Kule bilder. Har sett dem på Instagram. Trodde ikke at "limitedtimestruggle" var Norsk, og appogtil er her på diskusjon.no også. Du ble anbefalt å følge av Instagram, for en stund tilbake, da jeg også fulgte andre som nVidia og LogitechG. ^^
 5. Brukes ihvertfall i Eikerbygdene.
 6. Å dra på hytta igjen. Men var der forrige helg, men dro hjem på Søndag pga hytteforbudet. Og hvis det er varmt nok; dra på båttur.
 7. Sky Guide er genialt, brukte den for å spore ISS da den fløy på stjernehimmelen over hytta. Tror det var en gang i November eller Desember husker ikke helt. ISS lyste egentlig relativt sterkt. Var morsomt og spennende, da jeg ikke hadde sett den på stjernehimmelen før. (Kan hende jeg har sett den før, men at jeg ikke visste at det var den jeg så).
 8. Evt bruke gamle pata/ide kabler. Og bare vaske dem. 😅
 9. Formen er litt bedre. Men kan være litt tungpustet, og små-hoster litt innimellom. I dag har det ikke vært så mye tørrhoste faktisk. Har gått en ganske grei runde på tur idag, og gikk rett i dusjen da jeg kom hjem, for å få vekk evt pollen som hadde satte jeg på huden, har også byttet klær, da pollen setter seg på dem også. Merket at jeg ble veldig tungpustet etterhvert, men det kan være; fysisk form (litt dårlig kondis), allergi eller noe annet. Jeg har luftet nesten hele tiden fram til i går, da det blir veldig fort varmt og tett og dårlig luft. Men jeg glemmer meg bort i pollensesongen å kun lufte på kvelden og natta. Jeg startet med allergimedisiner andre uka i Januar (sånn cirka), og fikk en kortisoninjeksjon nå på Mandag pga kraftig allergi. Har ikke merket så mye effekt enda, men nesa og øynene har ihvertfall sluttet å klø, og øynene har sluttet å svi. Ble utredet for "barne"-astma (eller hva det heter) da jeg var barn, og fikk påvist dette. Men "vokste av" meg astmaen da jeg ble eldre. Jeg blir alltid tungpustet i pollensesongen, men i år har jeg merket det relativt tidlig, samt pollensesongen har startet veldig tidlig også. Jeg pleier egentlig ikke å merke så veldig mye til allergien før bjørkepollenet starter. Kan hende at jeg har begynt å reagere også på andre typer pollen etter som jeg har blitt eldre. I dag så måtte jeg bare komme meg litt ut, så gikk en rimelig tur, var bare en kjapp tur innom et par butikker for å finne en ladekabel til iPaden. Hvis det hadde vært mange folk der, så hadde jeg ikke gått inn, og heller fått foreldrene mine (som jeg gikk tur med) å gå inn for meg. Og jeg holdt 1-2 meters avstand med alle folk jeg møtte på i butikkene.
 10. Forkjølelsen er mye bedre idag. Så tok sjansen. Så jeg stakk en kjapp tur bort i butikken rett før den åpnet kl 7. Også for å slippe en evt stor folkemasse som skulle hamstre. Alt av melk og yoghurt var skrapet, dog masse brød igjen, og endel syltetøy igjen. Men jeg begrenser ellers offentlig ferdsel og dropper fysiske sosiale sammenkomster. Forhåpentligvis så har ikke codiv-19 mutert til å smitte via Internett. 😛 Kjekt med Internett og tjenester som Skype, Messenger, Discord osv. ^^
 11. Jeg blir hjemme til jeg har blitt kvitt forkjølelsen. Pleier ikke å ta lang tid. Jeg har forsåvidt nok mat, mangler dog litt pålegg, men har egg jeg kan steke opp. Forhåpentligvis så har en av de ansatte i boligen mulighet til å gå i butikken for meg imorgen. Spørs egentlig hvilke tiltak kommunen og ledelsen har lagt for dem. 🙂
 12. Er det jeg tenkte også. Har ikke lyst å risikere å få korona i tillegg. Jeg tenkte også litt på at folk kanskje blir urolige, eller reagerer på en negativ måte, når de ser en som snufser og småhoster under dette utbruddet. Tenker jeg sender en av personalet fra boligen i butikken for meg imorgen. Spørs egentlig hvilke tiltak kommunen har lagt for de ansatte når det kommer til slikt bistand. 🙂
 13. Jeg pleier som regel å få tørrhoste i pollensesongen eller når jeg er forkjølet. Kan også være at jeg i perioder drikker egentlig alt for lite.
 14. Forhåpentligvis til Andøya i Juni. På hvalsafari og besøke romfartssenteret dem har der. Skal kjøre bobil oppover, og stoppe innom diverse plasser, så blir skikkelig kos.
×
×
 • Create New...