Gå til innhold

Laserbeam

Medlemmer
  • Innlegg

    4 568
  • Ble med

Om Laserbeam

  • Bursdag 29. desember

Profile Information

  • Kjønn
    Ikke oppgitt

Nylige profilbesøk

31 361 profilvisninger

Laserbeam sine prestasjoner

1,4k

Nettsamfunnsomdømme

3

Hjelpsomme svar

  1. https://www.nrk.no/trondelag/na-har-ogsa-forskerne-sett-lyset-i-hessdalen-1.13136328 "Hauge tror lysfenomenene skyldes en eller annen energilagringsmekanisme som ikke er kartlagt ennå. – Dette er et mineralrikt område, og det er mulig at mineralene i bakken her opptrer nærmest som en elektrisk krets, og at lysfenomenene oppstår når spesielle betingelser inntreffer. Omtrent som når du fyller vann på et ubrukt batteri." "– Jeg tror vi må se ned for å finne forklaringa på lysfenomenene i Hessdalen. Så langt har det vært altfor mye snakk om stjernehimmelen, mener forskningssjefen Han tror ikke at lysfenomenene oppstår som følge av «noe» som kommer utenfra." Så med andre ord kan forklares, etterhvert. Men trenger mer data og analysering av de dataene. Er like greit å stole på forskerne som jobber med dette.
  2. Jeg foretrekker "modifikasjoner" på Norsk. Er ikke Engelsk disse artiklene blir skrevet på tross alt. Og på Engelsk så heter det fulle ordet "modifications". "Mods" er bare en form for forkottet talemåte, som ikke passer inn i en artikkel skrevet av journalister. Og er mer en uformell måte å omtale det på. On Topic: Har ikke fått med meg disse nyutgivelsene, egentlig glad for det nå. Har sett at den har vært et reint kaos uten like ved lanseringen. Bugs, serverproblemer m.m
  3. Jeg foretrekker "modifikasjoner" på Norsk. Er ikke Engelsk disse artiklene blir skrevet på tross alt. Og på Engelsk så heter det fulle ordet "modifications". "Mods" er bare en form for forkottet talemåte, som ikke passer inn i en artikkel skrevet av journalister. Og er mer en uformell måte å omtale det på.
  4. Teknisk sett så er mars "bebodd" av to/tre elektriske "vesener". De ruller rundt og utforsker. De er heller ikke menneskelige og er ikke noe vanlige dyr heller. On Topic: Ser noe på Dr. Becky på YouTube og er da noen ganger snakk om forskning på exoplaneter, hvor planetene må være på det perfekte stedet, og i det perfekte solsystemet for å ha mulighet for å støtte liv.
  5. Hadde det ikke vært bedre å testet dette et sted uten trafikk? Er ganske farlig å filme mens man kjører, da fokuset er borte fra veien. Jeg ser en annen bil i første videoen. Til posten: Litt vanskelig å se hva du vil fram til uten skikkelig dokumentasjon og utregning. Hvilke data har du notert deg, og hvordan har du regnet? Og hva ble resultatet? Hvis du tydeligvis veit bedre enn nåværende vitenskap, så anbefaler jeg deg å sende en epost (eller ringe) en en eller annen professor i matematikk og fysikk og forklare hvordan du veit bedre. (Prøv NTNU e.l) Og selvsagt komme opp med heftig dokumentasjon som faktisk beviser dine påstander.
  6. Oppdatering igjen. Har byttet ut selveste strømkabelen til multiladeren til en nesten ny (tilhører egentlig en Xbox Series S), og nå er all støy borte. Kabelen er ikke jordet, er bare en sånn "flat to plugg" (eller hva dem heter).
  7. Av diverse rollespill så går det i Starfield, Oblivion og Skyrim SE igjen. Av andre type spill så er det: litt Dyson Sphere Program, DiRT 4, Need for Speed: Shift, Gran Turismo 2 (på Duckstation), Civilization VI og Euro Truck Simulator 2.
  8. Nettopp. Jeg emulerer blant annet PSX og PS2 spill. Kopierer den fysiske plata med en ekstern DVD/BluRay leser, og lager et lesbart image av det (ISO e.l). Man er ikke pirat så lenge man faktisk bruker spill man eier selv. Gjelder det samme ved å rippe musikk CDer, og DVD og BluRay filmer. Fullstendig lovlig i Norge. Så lenge man ikke deler filene med andre folk selvsagt.
  9. 1. Siste gangen var jeg i narkose, fikk det innvilget pga ekstrem tannlegeskrekk, operasjonsangst, og sosial angst. Gangen før der var jeg "våken", men jeg svartnet pga ekstrem angst og anfall. Fikk ca 4 sprøyter / innsprøytinger tror jeg, men det var pga de to første hadde nesten ingen effekt. (kan skje, ikke vanlig da ). 2. Regnet som kirurgisk begge gangene. 3. Fikk en ganske kraftig angstdempende på forhånd, som slå meg ut i nesten et helt døgn. 4. Jeg har gratis tannlege pga tjenester jeg mottar i kommunen. 5. Ikke noe vondt, måtte bare "tygge" på slike bomullsdotter ("tuffere" eller hva det heter), slik at det skulle komme mye blod oppsamling i munnen og slikt. Eneste som var vondt var drikke med kullsyre som "samlet" seg i gropa. Litt ømt. Eneste som var vondt var at første gangen hadde tanna grodd seg fast sidelengs, men var deilig å få den ut.
  10. Sukkerholdig snacks, potetgull, frossenpizza, pasta og mikromat er en av tingene som er drepen på min fysiske helse. Samt at jeg ikke kommer meg nok ut å gå pga "kne angst" (etter en "ulykke" da jeg fikk kneskåla ut av ledd, som jeg gjenopplever nesten daglig i form av "våkne mareritt"), da jeg er redd for å skli og skade meg igjen (jeg er alt for pinglete ja), en slags type generell angst, og sosial angst. Vurderer tredemølle eller noe sånt. Så da får jeg ihvertfall gått litt uten å måtte være redd for å treffe på andre mennesker ute mens jeg går tur.
  11. Syns ikke det er irriterende. Helse er helse, uansett om det er psyisk helse, eller fysisk helse. Går hånd i hånd, og påvirker hverandre begge veier.
  12. Laserbeam

    Truxal angst

    Fungerer fint for meg. Kan ta litt tid før den starter å virke (20-30 min elns). Men kan bli bittelitt døsig.
  13. Steam: Diverse Saints Row - 150,75 kr: Saints Row: Gat out of Hell - Devil’s Workshop pack Saints Row The Third Remastered Saints Row: The Third - Bloodsucker Pack Sid Meier's Civilization VI: Gathering Storm - 41,88 kr Need for Speed™ Heat Deluxe Edition - 34,95 kr Palworld - 301,50 kr Euro Truck Simulator 2 - West Balkans - 170,00 kr New Star GP - 200,00 kr Starfield - 699,00 kr GOG: Cyberpunk 2077: Phantom Liberty - 289,00 kr
  14. Spiller mobilspill selv litt innimellom. Blant annet Hill Climb Racing (den første), Rush Rally 3, med tilkoplet Xbox Series kontroller (med mobilen festet på toppen), og litt Game Dev Story (den fra Kairosoft).
  15. Nytt tastatur i hus er alltids kos. Trengte ett nytt ett etter at mitt "gamle" Razer BlackWidow V3 Mini døde. Slitte taster etter mye bruk. (Logitech'en, før den, døde av diverse drikke og snacks søling ) Ble ett stykk Keychron K8 RGB Gateron Red, veldig fornøyd. Fordelen med denne er at selveste tastene kan byttes ut raskt, når dem først slites ut (hotswap). Men skal være mye lengre holdbarhet på disse tastene enn Razer sine da. Kjøpte også en Samsung 870 2TB SSD i slutten av Januar, til bruk kun til spill (og mods), da spill de siste årene har begynt å ta tålig stor plass. Byttet ut en 1TB SSD. Og fått litt snusen på litt eldre spill igjen, som jeg egentlig ikke har fullført, og med diverse DLCer og utvidelser, som er litt kos. Blant annet Oblivion og Skyrim, samt "eldre" innhold til The Elder Scrolls Online. I Dirt 4 har jeg snart fullført selveste Rally delen av karrieremodusen. Ikke helt 100%, men ihvertfall nok til å fullføre International Rally S. Har da Landrush og Rally Cross igjen etter det. Fortsatt noe av bilen igjen, merkelig nok:
×
×
  • Opprett ny...