Jump to content

Sarcoex - Gnålern

Medlemmer
 • Content Count

  3973
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

951 :)

2 Followers

About Sarcoex - Gnålern

 • Birthday 12/29/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

26715 profile views
 1. Jeg har ikke TV, men har en 32'' pc skjerm, med kun 2 HDMI innganger. PCen og Xboxen (med en HDMI audio extracter til høytalerene) er koplet til skjermen, og dokken til Nintendo Switchen er koplet til HDMI inn på Xboxen.
 2. Jeg spillte gjennom L.A Noire da den kom på PS3. Likte den veldig godt.
 3. Mine Innlegg laster fortsatt tregt noen ganger, selv etter å ha slettet nettleser loggen og cache. Kan det kanskje være PiHole dns-serveren jeg kjører som er litt treg? Kjører på en virtualisert Ubuntu Server distro med statisk IP på samme subnet som de andre enhetene på nettverket. PiHole serveren står som primær dns på multimodemet og alternate dns står som sekundær. Merk at det er kun Mine Innlegg som er treg innimellom, alt annet på forumet fungerer som fjell.
 4. Tenkte det samme selv, siden videoen er en remake av Mass Effect 1 introen.
 5. Du kan prøve å gå inn på Ikke forstyrr instillingene og sjekke om du kan motta anrop/meldinger fra kontakter som er merket som favoritt (stjernemerkede). Dette fungerer flott for meg.
 6. Du kan legge kontakter som favoritter, og sette på Ikke forstyrr modus istedenfor stille modus. Hvis du får melding eller noen ringer, og den kontakten er satt som favoritt, og mobilen står på Ikke forstyrr modus, så vil du få varsel om det og telefonen vil ringe som normalt. Hvis kontakten ikke står som favoritt, så vil du ikke høre en ting, som om mobilen sto på stille modus. https://support.google.com/android/answer/9069335?hl=no
 7. Noen andre som har problemer med at "Mine Innlegg" noen ganger laster veldig tregt? Er det pga prossessen som konverterer innlegg som kjører? Og er det mulig å ignorere enkelte tråder på "Siste innlegg"? Tråder som er i ignoreringslisten dukker fortsatt opp der.
 8. Her har det blitt spist pizza med skinke, pepperoni og selvsagt ananas.
 9. Samsung mobilen min sier ifra (har Telenor), men har også 180.no appen i tilleg.
 10. Spillte igjennom Star Wars: Jedi Fallen Order til Xbox One i romjula og over nyttår. Fikk det av min tvillingbror til Jul. ^_^ Spillte det på min Xbox One S, litt stuttering, og innlasting av områder (slik at spillet stoppet opp i noen sekunder) og fps-drops enkelte ganger. Så føltes litt ut som at spillet hadde hatt bedre ytelse på en Xbox One X, eller en stasjonær spill-pc, som er sprekere enn den pcn jeg har. 😛 Men alt til alt, så likte jeg spillet veldig godt. Historien var veldig god, gameplayet veldig bra. Kule sjefskamper og dual light saber! Spillte dog på den enkleste vanskelighetsgraden, da jeg hadde ikke spillt et spill med slike sjefskamper før. Dog noen av sjefskampene for kanskje litt for enkle, klarte mange av dem på under 1 minutt. 😮 Selveste klatre bitene var litt vanskelig, og kontrollene der er ikke like presise som i den nye Tomb Raider serien. Spillet er nesten Star Wars: Tomb Raider. 😛 Nå må jeg sloss med meg selv om BB-8, T7 (fra SWTOR), BD-1 eller R2D2 er min favoritt droid-kamerat.
 11. Nå har jo (kan være en stund siden :P) GeForce Experience fått støtte for endel "Reshade" shadere via Spillfilter. Var ikke så mange shadere i starten, og ikke så mange spill som støttet det. Men har blitt mye bedre etterhvert. "Bonus poeng" til de som ser hvilket spill som er i bakgrunn. 😛
 12. Er den en måte å kun få opp sine egne innlegg med ryktepoeng? I den forrige versjonen av forumet så var det så enkelt som å bare trykke på profilen sin og velge "Se ryktepoeng". Har ikke funnet noen mulighet for det her. God Jul.
 13. Jeg har også den, fornøyd, fungerer til mitt lille bruk. ^_^
×
×
 • Create New...