Jump to content

Sarcoex - Gnålern

Medlemmer
 • Content Count

  4084
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1023 :)

2 Followers

About Sarcoex - Gnålern

 • Birthday 12/29/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

27397 profile views
 1. Det er mest sannsynlig at det nye ikke innholdet var fryst/gått "gold" sammen med selveste vanilla-versjonen av spillet. Og kommer da seinere. Noen ganger så kommer det som en "day one patch"/"day one dlc", og som fremtidige dlcer, og de kan da finpusse på det innholdet imens selveste spillet er ferdig. Forskjellen med CDPR over andre (mer griske) spillutgivere (CDPR er både utvikler og utgiver) er at de gir dette innholdet ut gratis og ikke som betalte dlcer. Store utvidelsespakker/innhold vil det selvsagt være en pris på.
 2. Sånne folk bare ignorerer jeg fullstendig. De er bare ute etter å "brife" med sitt ordforråd.
 3. En god venn av meg skal oppgradere til en nVidia GeForce RTX 3090, så da får jeg hans gamle RTX 2080ti. 😮 Blir en fin oppgradering fra GTX 980ti. 😊 Skulle egentlig kjøpe en RTX 3070 selv, men da slipper jeg det.
 4. Husker det var en feil med det gamle forumet med det også etter en eller annet oppgradering, eller noe sånt.
 5. Jeg har nylig hatt problemer med at når jeg trykker på "Gå til første uleste innlegg" på en tråd. Så kommer jeg inn til et innlegg fra November/Desember 2019, selv om jeg leser i den tråden nesten hver dag, og det postes flere nye innlegg i de trådene hver uke (mange ganger hver dag).
 6. Hva med å spille kun for å ha deg gøy, uansett hvilket nivå man ligger på? Jeg og andre folk bruker penger på det en selv har lyst til, og da burde ikke du blande deg inn i det.
 7. Blir kanskje en av disse 3070'ene på meg: MSI GeForce RTX 3070 GAMING X TRIO MSI GeForce RTX 3070 VENTUS 2X OC. Mitt gamle var et MSI GTX Armor 2x OC 970 (eller hva den het). Var et MSI kort så kun derfor jeg heller litt mot dem. 😛 Evt referansekortet til nVidia fra nettbutikken deres. På den pcn jeg har nå, så har jeg 2 ASUS Strix GeForce GTX 980 Ti, så kan bli ASUS også. Har også hatt Zotac og Gainward kort før, samt et Asus Radeon HD 5850 for endel år siden. Som jeg har vært ganske så fornøyd med. Så er mildt sagt usikker hvilket merke jeg skal gå for i Oktober..
 8. Selvsagt. Ops. Tenkte litt feil i farten. 😶
 9. Trodde det bare var bøker det ikke var toll på jeg.
 10. Virker som det blir et RTX 3070 på meg i Oktober.
 11. https://www.quora.com/How-many-weeks-are-in-a-month-in-your-opinion En liten start.
 12. Får prøve meg litt på spillet da, med OnAir programmet. 😮 Har egentlig flyskrekk, men håper spillet kan kurere det etterhvert. 😛
 13. Enig i det. Føler det har gått endel over styr med hjemmefester og diverse andre type fester.
 14. Maur skremmer meg. Etter den ene MacGyver episoden med intelligente maur..
×
×
 • Create New...