Jump to content

Sarcoex - Gnålern

Medlemmer
 • Content Count

  4180
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1119 :)

2 Followers

About Sarcoex - Gnålern

 • Birthday 12/29/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

28469 profile views
 1. Blir spennende. Skal se på dem med foreldrene mine, og min tvillingbror. Har nærmest vokst opp med i se på blant annet Schumacher i Formel 1 (spesielt i Ferrari).
 2. Jeg kan droppe PS5 og grafikkort, så kan da også spleise.
 3. Jeg bruker selv Hori Split Pad Pro. Fornøyd med den ^^
 4. Endel zombiefilmer kan ihvertfall være grei hjernedød underholdning.
 5. George Floyd var holdt i bakken, ingen trussel da.
 6. Burde egentlig vært obligatorisk, og ikke bare et valgfag på videregående.
 7. Mass Effect: Andromeda. Liker det spillet egentlig ganske godt. Synd det ikke kom historieoppdateringer.
 8. Alt for mye angst og gjenopplevelser. Holder på å bli sprø. Føles ut som at hodet og brystet skal eksplodere. Jeg hater meg selv Jeg har snudd døgnet fullstendig på hodet, har skyvet folk, og ansatte i boligen, fullstendig unna. Jeg isolerer meg igjen, og spiller meg «til døde» på diverse dataspill og mobilspill.
 9. Man dytter aldri borti folk og presser seg fram.
 10. Fortsatt ingen grunn å oppføre seg som en dust og presse seg fram. Er høflig pirk på skulderen og spørre på en rolig og hyggelig måte om man kan komme forbi er mye bedre for alle involverte. Evt bare vente til man er på toppen. Ett stykk rulletrapp er da aldri himla lang. Edit: Og under den nåværende pandemien så er det ekstra viktig å holde avstand uansett. Tålmodighet er en dyd.
 11. Kan også hende at folk gjør det ubevisst og ikke tenker noe særlig over det?!
 12. Var det virkelig bare 2 runder i regn forrige Søndag? Så ikke noe vits å se på reprisa på F1TV?
 13. Noen som har prøvd Craftopia? Virker som den nåværende versjonen er en direkte port av pc builden. Alt av keybindings og hint referer kun til tastatur og mus. Og selveste gui'et er smått som pokker. 😤 Men likte det lille jeg orket å spille. Har lastet den ned på pcn også, så får kanskje prøve litt der. Har den via Game Pass.
 14. Høst = skjæremating. 😊 De er kameraskye. Men klarte ett lite snikbilde (på avstand) mens en av de var opptatt med matbollen sin. Og den andre stirra meg i senk mens den venta på tur. Var vel rundt 7-8 skjærer der før jeg tok bildet. Venta til de 2 som er tryggest på meg var igjen. De pleier som regel å kikke på pc-skjermen (kikker forbi meg) mens jeg spiller eller noe sånt. 😁 Og når jeg er ute, så hender det at de lander på et gjerde, eller ei busk, rett ved siden av meg. Kan nesten ta på dem da. Litt dårlig bilde siden jeg sto på avstand og "zoomet" inn (digitalt).
×
×
 • Create New...