Gå til innhold

Hva har skjedd med Alastor? - En dårlig påskekrim


Dotten

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Se, se, Dotten skriver!

Vel Dotten, nå ser vi fram til avslutningen. Har gledet meg i hele dag. Og slik jeg forstod den siste posten din, blir det en avslutning av historien.

Men hva med neste år, eller julekrim? Sommerkrim er vist også veldig vanlig. Du gir vel ut det og!?

Endret av The_Fire
Lenke til kommentar

"Følgende finner sted mellom onsdag 12.04 og tirsdag 18.04 påsken 2006"

 

Året 1986 er for mange blitt kjent som et trist år. Romfergen Challenger eksploderte, Olof Palme ble myrdet og i Kamerun ble 1500 mennesker kvalt i hjel da giftig gass steg opp av en vulkan. Tidenes største kjernefysiske ulykke, den grusomme Tsjernobyl ulykken fant sted den 26. April. Nøyaktig den samme dag som brukeren Bundy ble født. 1986 gikk virkelig ned i historien som en trist dag.

 

Nå, snart 20 år senere, vil 2006 bli regnet som et langt lystigere år. Bundy, kjent som SO4’s konge, i hvert fall i sine egne øyne, leder sine tropper i kampen mot moderatorene. Bundy ender sine dager på diskusjon.no med å bli permbannet av B|Real, som attpåtil maktet dette uten tastatur. Bundy vil nok aldri få noen skriftlig forklaring på hvorfor han ble permbannet, så om ikke annet så kan han nå klage avgjørelsen inn for de 8 store.

 

En mann nyter virkelig synet av SO mobben som febrilsk forsøker å spamme i hjel forumet, slik at de mektige moderatorene aldri vil få anledning til å stenge SO4. Så langt holder mobben stand, men rekkene slites raskt. PepSico, Agressive, phax, Loeve og Skarstad må alle bøte med å bli bannet. Mannen, en trønder av værste sort, der han sitter i "den store treningstråden!, i den ikke fult så muskuløse kroppen som han tror et par push-ups kan hjelpe. Han er virkelig fornøyd med seg selv nå. Med en merkverdig grimase som går ut på å prøve å se attraktiv ut mens han snører sammen leppene til en latterlig form for trutmunn, sender han et slengskyss til Darkness| som kommer vandrende forbi på veien til “Crawford's store Sex Tråd!”, hva hun har der å gjøre skal vi ikke gå nærmere inn på her.

 

”Hva syntes du Haltan, er det ikke vakkert? Nazi-mods mot drittungene. Kodak moment.”

”Moahehehehe. Genialt”

” Idioter hele gjengen.”

”Haha, historisk”

”Du sier ikke stort fornuftig”.

”Hold kjeften på deg.”

”Saklig.. ”fjorten f”#ckings tegn”

 

De to brukerne får ikke nytt sin idylliske tilværelse så alt for lenge.

 

”LarsP! Vennligst følg med meg. Du har litt av hvert å forklare.”

 

Orresnei sitt inntog overrasker LarsP litt.

 

”Er ikke du i feil kategori? Kampen foregår i OT-Baren”

”Bare bli med meg du. På tide å få slutt på dette tullet.”

 

Haltan skyter inn

”Får jeg være med?”

”Nei, du kan likeså godt ta deg en ferie. Du er nå vant til å være utestengt.”

 

Orresnei kaster ikke bort tiden og tar en naziavgjørelse og pælmer Haltan ut. Det gir en god følelse.

 

“Du er utestengt fordi du er en spammer av verste sort som har brutt #1, #2, #3, #7 og nettikettens første avsnitt, linje fem. I tillegg liker jeg deg ikke. 30 dagers ferie”

 

Slik lød grunnen til at The_Fire fikk sin ferie innvilget. Nok en av mobben er vekke, denne gangen signert El-Asso som i grevens tid har slått følge med sine moderator kollegaer. Han vender tilbake til rapporteringslisten for å finne neste som skal få kjenne hans vrede. 322 ubehandlete rapporter, halvparten signert @kd. Vil det ingen ende ta? Man skulle nesten tro SO4 var stengt, så mye som mobben har tatt til å spamme forumet. Selv denne tråden her er blitt offer.

 

“Dotten! Kan du se å få stengt den helsikens SO4 tråden nå?”

“Ehh, må jeg virkelig? Har ikke lyst…”

“Du må! Tenk på Alastor!”

“Men, jeg vil jo bli upopulær om jeg stenger den. Liker ikke tanken på å bli upopulær…”

“Skjerp deg nå! Steng den! Vi drukner i rapporter, avslutt denne kampen en gang for alle!”

 

Dotten vet det ikke er noen annen vei å gå. Han entrer SO4, og velger “close topic”. Han dveler et sekund og så gjør han det. Han stenger SO4.

 

“Stopp! Ikke steng tråden!”

 

Orresnei kommer stormende til. Men for sent, tråden er stengt. SO4 er en saga blott.

 

“Nei! Hva har du gjort!”

“Det måtte gjøres. Vi må redde Alastor.”

“Men skjønner du ikke at du er blitt lurt? Du er offer for et komplott. Vi er alle offer for et komplott!”

“Hva? Men… Tråden er stengt. Det er for sent. Jeg fikk siste ordet, tråden vil for alltid være stengt, det er ikke noe å gjøre med det! :woot::cool::fun::dremel:

“Men… Kan du ikke bare åpne den igjen?”

“Ehh. Jo. Jeg kan vel det.”

“Så åpne den igjen og møt meg i “Hva har skjedd med Alastor” tråden. Det er på tide å oppklare dette mysteriet slik at Påsken kan bli avsluttet.”

 

Dotten åpner tråden igjen, litt skuffet over å ikke få det siste ordet. Diskusjon.no er reddet. Intil videre. Men hva er det som har skjedd med Alastor? Hva er det Orresnei har funnet ut?

 

Alle er de samlet i “Hva har skjedd med Alastor - En dårlig påskekrim”. Dotten, Jblack, Snekker’n, @kd, Steffyboy, fredrikrb, Rome, Psilocybe, Tom waits for Alice, Ueland, Pricks, Jessica Alba, en fyllesyk B|Real og Øyvind Dahle. I midten står Orresnei. I god gammel påskekrim vil han nå avsløre mysteriene.

 

“God kveld venner. Jeg har samlet dere her i dag for å endelig avslutte denne krimmen. Endelig skal vi få svar på hva vi alle lurer på.”

“Endelig skal vi få vite hvem den andre som har 5 cm penis er!”

 

Fredrikrb utbryter det i ekstase. Han ønsker ikke være alene i klubben.

 

“Nei din amøbe. Vi snakker om hva som er skjedd med Alastor!”

“Ahh. Det ja. Kunne ikke brydd meg mindre.”

“Åh? Er du så sikker på det? Vi kan jo begynne med deg, mr rb.”

“Meg? Tror du jeg har noe med saken å gjøre?”

“Nei. Ville bare skremme deg litt. Du er fri til å gå til SO4 og fortsette spammingen din og hobbymodereringen din.”

 

Orresnei sender blikket sitt videre. Det stopper på Jessica Alba. Mer korrekt på brystene til Jessica Alba. Han sukker fornøyd og lar blikket fortsette før det stopper på Ueland.

 

“Ueland, Ueland. Så var det deg da, O’ store Gud”

 

Selvfølgelig stormer PRS brukeren inn

 

“Blasfemi! *Rapportert*”

“Herregud. Er det ikke mulig med et eneste kapittel uten at du kommer stormendes inn?”

“Blasfemi igjen. Usaklighet. Uforskammethet. Brudd på #1 og #2. *rapportert x4*"

 

Enden kommer til og drar med seg idioten etter ørene.

 

“Så var det oss igjen Ueland. Du har en hemmelighet. En dyp hemmelighet.

“Min munn er lukket. Jeg vil aldri si hva den er.”

“Nei, det er klart. Men problemet ditt er at hemmeligheten slapp ut, i SO2. I et febrilsk forsøk på å skjule den fikk du SO2 slettet.”

“Det der er spekulasjoner og ingenting annet. Du kan ikke dokumentere det. Det er vrøvl!”

“Spar meg for PRS preiket ditt. Du kan bare holde på hemmeligheten din. For det er en annen her inne som vet den. Nei, ikke LarsP. Ikke engang TWFA eller Øyvind Dahle. Det er en annen. Han har faktisk allerede fortalt den til en moderator i et tidligere kapittel!”

 

13 gisp og et gjesp går gjennom forsamlingen.

En skamfull B|Real er uten mulighet til å beklage. Hans tastatur er fortsatt savnet, tilstanden er uviss.

 

“Det er en forbryter blant oss. Et forbrytergeni. Helt fra første kapittel har han planlagt hendelsene i denne fortellingen. Det var nesten perfekt. Men et sted glapp han, og det var i kapittel 6. Svikeren jeg snakker om er deg!”

 

Med et peker han på mannen som sitter i hjørnet. Han reagerer knapt. Tilhørerne ser forskrekket på han.

 

“Ja nettopp deg Psilocybe! Det er du som presset Rome til å lure B|Real inn i en felle, slik at du kunne slå han ned. Det er du som samarbeidet med LarsP for å få Dotten til å stenge SO4.”

Den beskylde moderatoren ser opp og sender et iskaldt blikk til sin kollega.

“Jeg? For noe sprøyt.”

 

Psilocybe fortsetter å være uanfektet av beskyldningene. Tilhørerne er fortsatt forskrekket. Med unntak av Dahle, som sikler på brystene til Jessica Alba. Som er smått forstyrrende, siden hun er død...

 

“Jo, det er du! Fra første stund, da du gjorde alt for at jeg ikke skulle dra inn i musikk-kategorien. Vel vitende om at LarsP var der inne, du var redd for at jeg skulle støte på LarsP som da befant seg der, og få han til å avsløre alt . Jeg tenkte ikke særlig over det med engang, men det var merkelig at du ikke ville ha meg inn der i tillegg til at jeg ikke så snurten på deg mens jeg var der og snakket med min far.”

“Pøh. Det der beviser ingenting. Ta deg en bolle.”

“Ikke avbryt meg. Jeg er ikke ferdig! For som sagt, du avslørte deg virkelig i kapittel 6. På spørsmål fra Dotten om @kd sa noe mer til deg så svarte du nei… Tre punktum, en klar løgn! For @kd sa virkelig mer til deg. Han avslørte hele hemmeligheten. En hemmelighet han fant i sin leten i de gamle hemmelige arkivene til Ueland. Et arkiv ingen gidder ta seg bryet å gå gjennom, med unntak da av @kd, som febrilsk lette etter skrivefeil å påpeke. Han kom over hemmeligheten. Og han fortalte den til deg. Han ønsket å hjelpe, men du ville ikke vite av den. Den ville ødelegge planene dine! B|Real måtte du få unna, ettersom SO4 tross alt er hans barn. Han ville aldri latt stengingen finne sted uten å skrive en protest. Igjen gjorde du en glipp ved å bringe han tilbake til Intraforum, avdeling forum. For kun en moderator har tilgang der, kun en moderator kunne bragt han tilbake!

“Og hva var så de planene?”

“Å skape full konfrontasjon mellom moderatorene og SO4 mobben. Med hjelp av LarsP og den gamle SO mobben, The flaming team from hell, ønsket dere å sørge for at moderatorene permbannet alle dagens SO4 medlemmer, slik at den gamle gjengen igjen kunne entre OT-Baren uten å bli spammet i hjel av dagens fjortisser (og wannabe fjortisser).”

“Okey okey, jeg innrømmer det. Men jeg er ikke flau over det jeg har gjort! Det er på tide å bli kvitt denne banden!”

“Du kan gjerne levere tastaturet til B|Real tilbake.”

“Nei, helst ikke. Orker ikke lese pisspreiket hans.”

 

B|Real sender et sint blikk til Psilocybe. Han ønsker helt klart å skrive noe, men det er ikke lett i hans tilstand. Stakkaren kan risikere å være handikapet resten av livet.

 

“Men jeg hadde ingenting med Alastor sin forsvinning å gjøre!”

“Nei, mon ami. Det har du helt rett i. Du har ingenting med den å gjøre. For saken er den, Alastor har aldri forsvunnet. Han er på ferie, muligens han har misbrukt sin moderatorstatus til å lure med seg et par kvinnelige brukere til en helaftens orgie..”

“Now your talking! Noen som har bilder?”

 

Øyvind Dahle er tydeligvis i ekstase over den muligheten. Ingenting vil glede han mer enn en orgie som involverer brukere på forumet.

 

Mushi kommer stormende inn og undrer;

“Men hva med den de-krypterte meldingen? Den hvor han sa han var i fare?”

 

 

“Den sa aldri at han var i fare. Den sa “Hjelp, hemmeligheten er i fare”. Han hadde funnet ut at @kd visste om hemmeligheten. Han ville advare Ueland. Løsningen har ligget rett foran nesen på oss. Hva gjør forresten du her?”

“Jeg ville bare være med i historien. Stikker nå.”

 

“Men hvorfor ikke bare sende Ueland en pm?”

Denne gangen er det The Strategy Player som kommer stormende inn og lurer.

 

“Fordi det ville vært for enkelt. I tillegg var Ueland for opptatt med å svare på en lang tilbakemelding fra deg på kontoret sitt. Slik går det når du stjeler tiden hans”

“Ahh. (Fjorten forpulte tegn skal her være.)”

 

TWFA undret litt ved denne nyheten. Noe stemte ikke helt.

 

“Men hvorfor i all verden kalle denne historien for “Hva har skjedd med Alastor?”

“Der, min venn, rører du med en veldig viktig faktor. For vi har en synder blant oss. En sviker. En mann ønsket å lure oss.”

“Hvem, hvem kan få oss til å kaste bort tiden vår med å lese dette?”

“Hvem tror du? Dotten såklart.”

 

13 gisp og et gjesp (ja vi vet alle hvem) går gjennom forsamlingen.

 

“Ja, Dotten. Steffyboy var faktisk tidlig ute med å påpeke dette her. Øyvind Dahle påpekte det til og med i kapittel 5. Dotten er ute etter status! En genial plan, lage en påskekrim hvor han involverer brukerne på forumet. Vil jo helt klart bli en suksess, det vil gi han en status han eller bare kan drømme om. Når han så tråden til Alastor på intraforum fant han sitt påskudd. Tilfeldigvis samme innlegg som inneholdt den krypterte meldingen. Imens benyttet Psilocybe, LarsP og the flaming team from hell anledningen til å lure Dotten. Selv BBC lurte han, egentlig var han på lag med K-Dog og resten av #hw.no hele tiden. Dotten ble selv lurt ved å prøve å lure oss! Han kunne ha sluppet unna med det også, men selv han gjorde en feil. Han ventet en dag for lenge med å komme med siste kapittel, for de som er oppmerksomme vil se at Alastor faktisk har vært innlogget idag!”

“Nå er jeg forvirret”

“Klart det kan være forvirrendes, men det er så genialt enkelt egentlig! Er bare å lese en gang til. LarsP, Psilocybe, #hw.no. Alle jobbet de sammen. "

 

Dotten sitter skamfull i et hjørne. Han er avslørt. Men enda verre er det å innse at BBC har lurt han, et svik det er vanskelig å komme over. Men han burde ha skjønt det, BBC heter tross alt Jan Ove et typisk kriminelt navn. I tillegg er han trønder. Og med det er det hele avsluttet. Hemmeligheten er ute, hva som skjedde med Alastor er avklart og SO4 og dens brukere er fortsatt aktiv. Freden kan igjen senke seg i diskusjon.no. Intill videre…

 

"Vent!"

 

Det er fredrikrb som bryter inn.

 

"Hva er den store hemmeligheten?!?"

"Den store hemmeligheten?"

 

Dotten svarer. Han hviler litt på ordene.

 

"Det er noe som hører en annen historie til. Det kommer altid en ny påske. Det kommer alltid dårlige oppfølgere, også til denne historien. Muligens....

 

 

Avsluttende ord fra forfatter

Jeg vil benytte denne anledning til å takke for alle de flotte tilbakemeldinger og komme med noen avsluttende ord (nei, jeg har ikke tenkt å ta livet mitt.) Enkelt og greit  ønsker jeg bare å fortsette å skrive litt og hale ut tiden, ettersom jeg ser at mobben bedriver og spammer tråden i påvente av dette kapittelet. Jeg vil takke Acolyt3 for logoen. Jeg vil også takke Hippie-Erlend for et kreativt innspill. Videre vil jeg takke alle brukere som er her inne og som gjør det så lett å komme på historier. Jeg skulle gjerne brukt mer tid på å finpusse kapitlene før de ble "gitt ut" og gjerne dratt inn flere brukere i historien. Men tiden strekker bare så som så til for en familiefar, i tillegg er det moderering som må gjøres, da ikke alle er så flink til å følge de hellige 17 bud ;) Jeg håper dere har kost dere med historien, om enn med litt feil her og der. Jeg påpeker at ironi er en veldig viktig del av denne historien, ingenting som er skrevet er ment til å henge ut noen eller såre noen. De brukerene som er tatt med er blitt det nettopp fordi de alle er spesielle på sine måter, noe som fortjener en liten hyllest. Som sagt kunne jeg benyttet meg av langt flere av dere, men alt har dessverre sine begrensninger.

Takk for meg.

 

 

 

Merk! Denne historien er et resultat av ytterst kjedsomhet og er helt og fult et produkt som helt og holdent bygger på trådstarters hellers manglende fantasi. Alle brukere og moderatorer nevnt i denne fortelling gjør det uten samtykke og kan således få sitt navn fjernet om ønskelig ved å sende en pm. Denne dårlig formulerte fortelling er ment å være humoristisk (om enn dårlig humor) og ikke ment å henge ut noen brukere. Om man likevel føler seg truffet og tar seg selv veldig høytidelig så vil som nevnt trådstarter endre fortellingen i henhold til ønske fra berørte parter. Ingen dyr, brukere eller hardware komponenter er blitt skadet i utformelsen av denne fortelling. Dog er et tastatur ødelagt, Jblack sin mus defekt og en alv og et troll er drept i tillegg til fem babes. Tastaturet til B|Real er også stjålet, tilstanden på det er uviss. Hva som virkelig skjedde med Alastor? Vel, merk av under og du vil få se.

 

Kort tid etter avslutningen, i utkanten av Bærumstråden;

Butleren er endelig ferdig med å grave. En tung grå sekk blir slengt ned i hullet, han begynner møysommelig å dekke det til med jord. På kanten av hullet står en ung mann. I en splitter ny Armani dress overvåker han butleren som dekker til sekken og dens innhold. Han dekker halsen til ekstra godt med det som for de fleste ser ut som en skjerf. Men denne brukeren vet bedre, det rette navnet er sjal. De to kvinnelige brukerne kommer mot han.

“Fikk dere det?” Spør han dem.

“Jada. Han stønnet det ut under orgien. Passordet til brukeren hans er “5cm”.

“Glimrende! Takk skal dere ha jenter, nå er det bare for meg å logge meg på som han”.

 

Med et smil om munnen vender brukeren vekk fra hullet som Butleren dekker til. Eller et mer riktig navn er vel graven.

Graven til Alastor.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...