Gå til innhold

Hva har skjedd med Alastor? - En dårlig påskekrim


Dotten

Anbefalte innlegg

"Følgende finner sted mellom onsdag 12.04 og tirsdag 18.04 påsken 2006"

 

logo6am.jpg

logo laget av Acolyt3

 

Diskusjon.no - en verden full av kunnskap og utfordringer, en verden skapt for kommunikasjon mellom fortapte og ikke fult så fortapte brukere. Med en hard, men rettferdig hånd, blir harmoni og rettferdighet opprettholdt. Ingen skal føle seg utenfor og alle er velkommen, så lenge man holder seg innenfor de hellige 17 bud. Lenge har freden rådet og brukerne gjør som de alltid gjør - chatter, spammer, ber om support og får support.

Men den tiden er med ett i fare for å ta slutt.

 

Intraforum, avdeling Forum - et lukket sted forbeholdt spesielt utvalgte. Moderatorene; håndplukkede brukere som er gitt spesielle krefter. Deres mål er å opprettholde lov og orden i diskusjon.no, harmoniens eksistens hviler på Deres skuldre. Deres ledere er administratorene - skaperne av dette univers. Med andre ord: Gudene.

 

En av de administratorene (eller gudene om man vil) har nå samlet en knippe moderatorer rundt seg. Hans navn er blacktower. Han har gruet seg til dette møtet. Men det er et møte som er nødvendig. Diskusjon.no er i fare og noe må gjøres med det.

 

"Venner og kollegaer, jeg har samlet dere her i dag for å bringe en sørgelig nyhet" Han tar en kort pause, hever blikket og registrerer om tilhørerne er oppmerksom. Noe de absolutt er, muligens med unntak av en fyllasyk B|Real. De fire moderatorene er ingen ringere enn veteranene B|Real og Psilocybe, samt deres mindre erfarne kollegaer Dotten og Orresnei.

"Saken er den.." Han leter febrilsk etter de riktige ordene, men bestemmer seg for at det er like greit å si det som det er. "Saken er den at Alastor er savnet. Vi frykter det verste".

 

Tre gisp og et gjesp går gjennom forsamlingen.

 

"Sorry, er litt trøtt"

B|Real ser litt skamfull ut der han gjør sitt for å kvele gjespen.

"Hva mener du med at han er savnet? Han kan nå ikke forsvinne uten videre?!? Hva er skjedd? Er han skadet? Eller verre er, er han...utestengt?"

 

Dotten er mildt sagt forvirret, en tilstand som ikke er helt fremmed for hans del.

 

"Han har vært savnet siden onsdag og nei han er ikke utestengt. Han har etterlatt seg en tråd på intraforum hvor han sier han drar på påskeferie. Men vi har grunn til å tro at tråden faktisk en kryptert melding hvor han ber om hjelp. Vår grammatikk ansvarlige kverulant @kd har de-kryptert førsteinnlegget og mener Alastor faktisk skriver "hjelp". Jeg vil på vegne av de hellige 8 be dere om å etterforske og finne ut hva som har skjedd med vår kjære Alastor"

"De hellige 8? Hvem i all verden er det?"

 

Dotten var som alltid uvitende.

 

"Det er forumstyret din forbannede n00b."

Den harde salven kommer fra Psilocybe, oppgitt over den unge uvitende moderatoren. Han har alltid vært skeptisk til nykomlingen, noe han stort sett er til alle som hverken har tatovering eller piercing.

"O Rly?" er det eneste svaret Dotten lirer fra seg. De andre kan ikke annet enn å himle oppgitt med øynene

 

B|Real liker overhodet ikke nyhetene blacktower kom med. Hvis ikke engang moderatorene er trygge i diskusjon.no, hvordan kan da brukerne være trygge?

 

"Greit, vi skal etterforske dette. Men hvorfor ikke dra inn Simen1, Wh1te og Snowdog_? Vi kan trenge all den hjelp og ekspertise vi kan få"

"Vi kan ikke la forumet stå ubevoktet. De trengs for å opprettholde fred og harmoni. Jeg stoler på at dere kommer til bunns i denne saken."

"Greit, vi skal gjøre vårt beste. Men har vi noen ledertråder?"

"Vi har et par tråder. Han var sist observert i tråden"Retur nektet. 2 år gammel DVD brenner". Og han modererte sist i tråden "100 000 på Netshop". De ledertrådene kan være til hjelp"

"Er trådene blitt stengt for etterforskning?"

Dotten bryter med ett inn;

"Jeg kan godt stenge dem og be Supermann vokte over tråden.."

 

Blacktower tenker langt og lenge.

"Det er nok best at den forblir åpen, for ikke å tipse av brukerne om hva som har skjedd."

"Ehh."

Orresnei er litt forundret

"Det er vel allerede for sent med tanke på brukerne. Denne historien er jo tross alt postet på forumet, så brukerne vet nok allerede..."

"Fordømt! Hvem pokker er det som har klart det mesterstykket å poste dette!"

Man kunne enkelt kokt pølser i sinnet til blacktower, der han ser strengt på sine tilhørere.

"Det er nok meg. Beklager"

"Dotten! Din fordømrandes idiot! Har du ikke bedre ting å ta deg til enn å poste slikt?!? Du har jo unger og dame for pokker, hvorfor ikke leke med de fremfor å kaste bort tiden på forumet?"

"Ungene er på besøk hos bestemoren sin, damen øvelseskjører med sin bror. Jeg kjedet meg..."

"Fanken! Jaja, gjort er gjort, vi får gjøre det beste ut av det. Tråden får stå åpen, vil ikke risikere et brukeropprør på grunn av en stengt tråd. Slikt er ikke populært."

 

"Har vi noen andre spor å gå etter?"

"Vi har noen, Psilocybe. Vi har laget en liste med mistenkte."

 

Moderatorene blir overgitt hver sin kopi.

 

"Bortsett fra hans siste aktive tråder, vet vi noe mer om hvor han sist ble sett?"

"Vi har fått tips om at han har vært på bar, i tillegg er han observert i PRS og musikkdelen av forumet"

"Hvilken bar da?"

"OT-Baren."

 

"PRS er mitt område" Proklamerer Dotten "jeg stikker og forhører meg litt der."

"Jeg tar OT-Baren, har uansett behov for å preike litt piss."

B|Real logger kjapt av intraforum og setter kursen mot baren.

"Jeg tar en titt innom musikk delen jeg"

Orresnei er blid og positiv som alltid, men den uttalelsen kan ikke Psilocybe få gå ubemerket.

"Er du gal? Du er ikke klar for den delen av forumet! Musikk er alt for farlig for deg, de vil ete deg levendes! Det er best jeg tar meg av den biten. Du får konsentrere deg om listen med mistenkte og ledertrådene våre"

Psilocybe er kontant i å avvise Orresnei. Han har over tiden opparbeidet en forkjærlighet for gutten og vil ikke se han komme til skade. Musikkdelen av forumet er en farlig plass. Før man vet ordet av det kan man risikere å bli spammet i hjel eller kraftig uthengt. Spesielt om man kommer med noe kritisk om black metal. Selv for en med moderatorkrefter kan det bli et farlig sted.

 

En etter en logger moderatorene av fra intraforum - avdeling Forum, og setter kursen mot diskusjon.no. Blacktower står ensom tilbake.

 

"Lykke til moderatorer - dere vil trenge det"

 

 

Vil våre mektige moderatorer lykkes i sin søken etter sannheten? Er virkelig Alastor blitt offer for en hevngjerrig bruker? Og i så fall hvem? Vil Psilocybe overleve i musikkdelen av forumet og vil Dotten makte å unngå å bli sittende fast i en evigvarende meta-diskusjon i PRS? Kan det være

Butleren som gjorde det? Hva tror du har skjedd? Følg med, fortsettelse følger. Muligens.....

 

Merk! Denne historien er et resultat av ytterst kjedsomhet og er et produkt som helt og holdent bygger på trådstarters hellers manglende fantasi. Alle brukere og moderatorer nevnt i denne fortelling gjør det uten samtykke og kan således få sitt navn fjernet om ønskelig ved å sende en pm. Denne dårlig formulerte fortelling er ment å være humoristisk (om enn dårlig humor) og ikke ment å henge ut noen brukere. Om man likevel føler seg truffet og tar seg selv veldig høytidelig så vil som nevnt trådstarter endre fortellingen i henhold til ønske fra berørte parter. Ingen dyr, brukere eller hardware-komponenter er blitt skadet i utformingen av denne fortelling.

 

Kapittel 2 kommer du til ved å trykke her.

Kapittel 3 er nå tilgjengelig ved å trykke her.

Kapittel 4 er nå tilgjengelig ved å trykke her.

Kapittel 5 er nå tilgjengelig ved å trykke her.

Kapittel 6 er nå tilgjengelig ved å trykke her.

Siste kapittel i sagaen finner du her.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Next on HHSmA (Hva Har Skjedd med Alastor?)

 

Orresnei må konfrontere en han absolutt ikke ønsker i denne saken her, B|Real avdekker en sjokkerende nyhet om SteffyBoy og en gammel ringrev på forumet kan holde på avgjørende innformasjon i mysteriet rundt Alastor. Og hva har Jessica Alba med saken å gjøre? Følg med i neste kapittel i mysteriet.

 

Coming to a forum near you this easter.

Lenke til kommentar

Next on HHSmA (Hva Har Skjedd med Alastor?)

 

Orresnei må konfrontere en han absolutt ikke ønsker i denne saken her, B|Real avdekker en sjokkerende nyhet om SteffyBoy og en gammel ringrev på forumet kan holde på avgjørende innformasjon i mysteriet rundt Alastor. Og hva har Jessica Alba med saken å gjøre? Følg med i neste kapittel i mysteriet.

 

Coming to a forum near you this easter.

5919695[/snapback]

Shit! Dette slår både Prison Break og LOST i spennning.

 

 

 

Noen som vet om det er noen episoder ute allerde på torrent eller DC++?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...