Gå til innhold

Den store Elefantdebatten (Tags: Max Hermansen)


Anbefalte innlegg

Max Hermansen har definitivt fått kjørt seg i media i det siste. Han er blitt kalt rasist. nazist og han har også mistet en vikariat stilling grunnet sine holdninger. De fleste kaster seg direkte på mobbetoget uten i det hele tatt å sette seg inn i saken. Hermansen vil ha en debatt om Elefanten i rommet. Når er folk klar til å slutte å være politisk korrekt å ta denne debatten? Jeg starter denne tråden for å åpne for Elefantdebatten, og kom over dette innlegget i en annet diskusjonsfora som jeg føler passer bra som innledning. God lesning og velkommen med innspill.



"Hvordan er prosentutviklingen av muslimer i Norge? Hvis den er stadig økende i et visst tempo, så kan det jo fort bli et problem.



Jeg tror ingen er redd for muslimer en og en, men de er redd for hva som skjer hvis de blir så mange at de kan forene seg og ha innflytelse i politikk. 2-4 prosent er ikke mye, men hvis tallet skulle øke til 10-15 prosent om noen år, så har vi en gruppe mennesker som, hvis de blir en gruppe, kan ha innvirkning på en del ting.


Og det er det som er det store spørsmålet. Hva skjer om de blir så mange? Vil de forene seg, eller vil de fordele seg likt på de andre partiene som alle andre? Vi har allerede sett hvilken påvirkningskraft enkelte imaner og andre har. Vi husker alle da muslimer kuppet hele valget til APs bystyre, hvor muslimer langt nede på listen ble stemt oppover på listen fordi muslimske velgere hadde fått beskjed om hva de skulle stemme på. Det er ikke mye demokratisk, og egentlig ganske skremmende hvordan en knippe mennesker kan kontrollere en så stor mengde at de kan kuppe et valg på den måten. Og hvis de kan det allerede nå, og de blir flere, hva skjer da ved et valg? Vi kan jo risikere at det dannes et muslimsk parti og hvor 10-15 prosent av befolkningen får beskjed om å stemme på dette, ukritisk til hva de egentlig støtter.



Hvis vi får en situasjon der den vanlige muslim i Norge får valget mellom å stå på etniske nordmenns styresett og et eventuelt muslimsk styre etter hvert, hva velger de? Har vi noen fra den muslimske delen i ryggen, eller vil de en etter en kue etter og godta hva de høyere makter bestemmer?



Ja, det er en stund frem i tid. Ja, det er bare ren gjetting fra min side, men, om noen dro tilbake i tid til 70- og 80-tallet og fortalte om hvordan situasjonen er i dag, med ghettotilstander flere steder i Oslo, økende kriminalitet, voldtekter, narkotika, IS-krigere som får kjendisstatus omtrent og alt det andre, de ville sagt at dette var tøv og tullprat da også. Det vil si, Carl I Hagen nevnte det vel så smått i denne retningen og ble fremstilt som en fremmedfiendtlig tåpe den gang.


Har jeg noe i mot muslimer generelt? Nei. Jeg frykter dem kun som en gruppe OM de skulle forene seg. Vi ser jo fra muslimske land at det nesten ikke er en fredelig flekk i de landene. Og mange av de som kommer hit som flyktninger tar ofte med problemene sine hit. De har et mer aggresiv lynne og hevnlysten er der nesten med en gang. De skal drepe og brenne flagg for den minste ting jamfør bilder fra muslimske land. Det er ikke snakk om små grupper, men massive folkemengder som fyrer hverandre opp.



Jeg mener at hele innvandringspolitikken er en vits, fordi vi hjelper noen få promille av de som trenger hjelp. Vi gir noen få et fantastisk liv med mange muligheter her i Norge, mens det sitter fremdeles millioner å venter på hjelp. Vi kan ikke hente alle hit til en bedre fremtid. Derfor mener jeg at vi burde satse mye mer på å hjelpe folk der de er. Det vil komme mange fler til livs, vi slipper kulturproblemene og integreringsproblemene som oppstår når altfor mange innvandrere kommer hit.


Vi er et lite land, vi har ikke kapasitet til å ta imot så mange som vi gjør. Derfor får ikke hver og en av dem oppfølgningen de trenger for å integrere seg heller. Det igjen skaper en skille mellom oss og dem, som gjør at de kan leve hele livet parallelt med oss, men aldri med oss. Flere av dem kommer ikke engang til å lære seg språket fordi de får penger fra NAV og har mange andre innvandrere rundt seg som snakker samme språk som dem.



Norge og andre land burde bistå med å hjelpe ett og ett land, fremfor å prøve å redde alle samtidig. Om ett land fikk opp standarden og demokrati på beina, så ville kanskje flere land innse at dette er veien å gå. Større velferd gjør, i følge Bill Gates, at det blir født færre barn. Det igjen vil gjøre at befolkningspressen minker, det blir flere jobber tilgjengelig, det blir mer mat tilgjengelig og landene vil etter hvert klare seg selv.



Vi må slutte å være altfor snille og slippe inn stadig flere innvandrere enn de vi klarer å integrere. Se til Sverige, hvor de har bydeler selv politiet ikke tør å kjøre inn i. Danmark sliter med det samme. Deler av nordre Paris er ghettoer, og i byer som Luton så begynner det å bli så mange muslimer og moskeer at den opprinnelige befolkningen snart er på vei ut. Flere steder har det blitt innført lokale sharia-lover også.



Hvis det skjer så nært som i Sverige, kan vi være enig om at det også kan skje i Norge? Eller skal vi sitte her med skylappene og vente til vi sitter dypt i det?


Problemet i Norge er at nesten alle skal være så politiske korrekte, at de holder inne det de mener og heller kladder på noe som er opplest og vedtatt politiske korrekt som sine meninger for å ikke stikke seg ut og kanskje bli sett på rasist. For rasist, det er blir man veldig fort her i landet. Om vi en gang for alle kunne sett på realitetene i dette landet, og si at "Ja, vi har et innvandringsproblem, fordi altfor mange ikke integreres", så kanskje vi kunne få bukt med problemet før det er for sent, for hver eneste dag kommer det nye innvandrere som ikke interegreres.



Hadde vi fått alle kortene på bordet en gang for alle, så ville vi kunne ha en åpen diskusjon om dette. I tillegg ville noen myter blitt bekreftet, og andre ikke. Så hadde vi alle kunne gjøre opp en mening om dette en gang for alle, og gjerne knyttet dette opp mot en folkeavstemning. Men, når media og SSB stadig kommer med tall som er diffuse, så får vi aldri den debatten. Jeg har aldri sett noen meningsmåling som omhandler ikke-vestlig innvandring. Det er alltid innvandring generelt som inkluderer svensker. Da er det ikke rart mange av tallene ser mer positive ut, blant annet når det kommer til arbeidsledighet. Tipper nesten hundre prosent av svenskene i dette landet er i jobb, det er derfor de har kommet hit, og de er den største gruppen. Da drar de opp snittet veldig."


Endret av Borger___
  • Liker 4
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det blir ingen debatt fordi Ola Nordmann er livredd for å bli kalt rasist og nekter å se på fakta (litt som religiøse), uansett hvor mye fakta-underlagte argumenter du kommer med vil Ola Nordmann kommer tilbake med noe om asyl-barna og bilder av de og spørre om du ønsker å halshugge de. Og uansett hva du da svarer, vil det tolkes som om du vil halshugge de.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

"Hvordan er prosentutviklingen av muslimer i Norge? Hvis den er stadig økende i et visst tempo, så kan det jo fort bli et problem."

 

Nå har vi ingen nøyaktige statistikker over antall som tilhører ulike trosretninger i Norge, da vi liker å tro at vår tro er en privatsak. Kirkesamfunnene, også de muslimske, må derimot godta kontroll for å få statsstøtte.

 

Men en brukbar indikasjon på utviklingen i denne befolkningen får vi ved å se på tallene for de landene som har en muslimsk majoritet. Det gir ikke helt riktige totalsummer, dels fordi flere av disse landene ikke har 90-100& muslimsk befolkning, og vi ikke vet om de som flytter til Norge er muslimer.

 

Men vi kan anta at den feilkilden er noenlunde konstant, og at summen av innvandrere og deres norskfødte barn fra disse landene gir oss en pekepinn om utviklingen. Jeg har derfor med SSB som kilde tatt ut en statistikk over alle med innvandringsbakgrunn fra alle land som har en vesentlig muslimsk befolkning og summert disse. Og da får vi følgende diagram:

 

post-52698-0-98577600-1422269129_thumb.png

 

Som vi ser er kurven siden år 2000 relativt lineær. Den muslimske befolkningen øker jevnt og trutt i absolutte tall. Den prosentvise økningen har dermed sunket siden toppen rundt år 2000-2003, som det framgår av neste diagram:

 

post-52698-0-56125000-1422269688_thumb.png

 

Den muslimske befolkning vokser altså for tiden med ca 6% pr. år. De høye tallene for 10-15 år siden var drevet av ekstraordinære asyltall. Det kan selvsagt skje igjen, men om det ikke gjør det vil denne delen av befolkningsøkningen bli prosentvis lavere etterhvert, selv med samme innvandringstakt i absolutte tall. (5000 nye innvandrere er en mindre prosentandel av 200 000 enn av 100 000.)

 

Og da gjenstår fødlselstallene, som vi vet er synkende blant annen-generasjons innvandrere.

 

Det er umulig å spå om fremtiden, men fortsetter utviklingen som idag, så vil den muslimske befolkningen ikke vokse eksponensielt, men tvert om i synkende takt, prosentvist.

 

Edit:

 

Større velferd gjør, i følge Bill Gates, at det blir født færre barn.

 

 

Nettopp, og det er det som skjer med muslimene i Norge.

 

Geir :)

Endret av tom waits for alice
  • Liker 4
Lenke til kommentar

Det blir ingen debatt fordi Ola Nordmann er livredd for å bli kalt rasist og nekter å se på fakta (litt som religiøse), uansett hvor mye fakta-underlagte argumenter du kommer med vil Ola Nordmann kommer tilbake med noe om asyl-barna og bilder av de og spørre om du ønsker å halshugge de. Og uansett hva du da svarer, vil det tolkes som om du vil halshugge de.

Mener du at det blir bedre hvis rasister ikke holder kjeft? Bedre å innrømme fremmedfrykten og overdrive problemer?
Lenke til kommentar

 

Det blir ingen debatt fordi Ola Nordmann er livredd for å bli kalt rasist og nekter å se på fakta (litt som religiøse), uansett hvor mye fakta-underlagte argumenter du kommer med vil Ola Nordmann kommer tilbake med noe om asyl-barna og bilder av de og spørre om du ønsker å halshugge de. Og uansett hva du da svarer, vil det tolkes som om du vil halshugge de.

Mener du at det blir bedre hvis rasister ikke holder kjeft? Bedre å innrømme fremmedfrykten og overdrive problemer?

 

 

Her viser du jo et prakteksempel på hvorfor det er så vanskelig å få en debatt.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Det blir ingen debatt fordi Ola Nordmann er livredd for å bli kalt rasist og nekter å se på fakta (litt som religiøse), uansett hvor mye fakta-underlagte argumenter du kommer med vil Ola Nordmann kommer tilbake med noe om asyl-barna og bilder av de og spørre om du ønsker å halshugge de. Og uansett hva du da svarer, vil det tolkes som om du vil halshugge de.

 

Kan vi ikke slippe dette offerrolle-maset? Man har gigantiske skylapper på om man går rundt og innbiller seg at ola nordmann ikke tør å debattere muslimer, har du lest debatt i det hele tatt det siste tiåret?

 

AtW

  • Liker 4
Lenke til kommentar

 

Her viser du jo et prakteksempel på hvorfor det er så vanskelig å få en debatt.

 

Eller kanskje det blir vanskelig å få en debatt fordi vi kaster bort tiden på å diskutere hvorfor det er vanskelig å få en debatt, istedet for faktisk å debattere?

 

Geir :)

 

 

Helt klart, men jeg syns det blir tungt når slike utspill er det man i stor grad blir møtt med. En påklistret merkelapp, folk tillegger meninger og ytringer man ikke har.

 

Rasisme og fremmedfryktanklagene har så stor plass i mediebildet i disse diskusjonene at det blir helt latterlig.

 

Likevel, det beste er kanskje å fortsette med argumenter og ignorere akkurat dette uansett hva, men det er vanskelig og ikke blir provosert syns nå jeg :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg har aldri sett noen meningsmåling som omhandler ikke-vestlig innvandring. Det er alltid innvandring generelt som inkluderer svensker. Da er det ikke rart mange av tallene ser mer positive ut, blant annet når det kommer til arbeidsledighet. Tipper nesten hundre prosent av svenskene i dette landet er i jobb, det er derfor de har kommet hit, og de er den største gruppen. Da drar de opp snittet veldig."

 

Men det er da ikke vanskelig å finne slike tall i det hele tatt, om man forsøker. Det tok meg under et minutt å gå inn på SSB og finne denne tabellen:

 

post-52698-0-17749000-1422271724_thumb.png

 

Et minutt til, og så hadde jeg denne:

 

post-52698-0-92087800-1422271845_thumb.png

 

Nå skal det sies at jeg vet hvordan man finner frem på SSB. Det gjør sikkert ikke alle, men tallene er der.

 

Geir :)

  • Liker 3
Lenke til kommentar

 

Det blir ingen debatt fordi Ola Nordmann er livredd for å bli kalt rasist og nekter å se på fakta (litt som religiøse), uansett hvor mye fakta-underlagte argumenter du kommer med vil Ola Nordmann kommer tilbake med noe om asyl-barna og bilder av de og spørre om du ønsker å halshugge de. Og uansett hva du da svarer, vil det tolkes som om du vil halshugge de.

Mener du at det blir bedre hvis rasister ikke holder kjeft? Bedre å innrømme fremmedfrykten og overdrive problemer?

 

Hæ? Jeg skjønner ikke hva du mener.

 

 

Det blir ingen debatt fordi Ola Nordmann er livredd for å bli kalt rasist og nekter å se på fakta (litt som religiøse), uansett hvor mye fakta-underlagte argumenter du kommer med ...

Kom gjerne med fakta. Så ser vi fort om det blir noen debatt...

 

Geir :)

 

Vel, hvis vi inkluderer vestlige innvandrere kan jo se på noen tall fra SSB, norge har omkring 12% innvandrere i befolkningen http://www.ssb.no/innvandring-og-innvandrere/nokkeltall

 

Det vil si at Nordmenn tar opp 4 523 351 av befolkningen, altså 88%

 

http://www.ssb.no/befolkning/nokkeltall

 

Burde ikke da disse tallene reflekteres i fengselsbeholdningen våres?

 

Vel, slik er det ikke. De står for 33% av fengseslbefolkningen http://www.nrk.no/fordypning/okning-av-utenlanske-innsatte-1.11966820

 

Egentlig drastisk høyt over hvor mange det er av de i befolkningen.

De respekterer ikke Norske lover og regler i mye større grad en Nordmenn, er er tydeligvis mindre fornøyd med lovene våres (eller så er det i deres natur å være kriminelle) og har desto større grunn til å ønske seg politisk makt i Norge.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9871234

Hermansen vil ha en debatt om Elefanten i rommet. Når er folk klar til å slutte å være politisk korrekt å ta denne debatten? Jeg starter denne tråden for å åpne for Elefantdebatten, og kom over dette innlegget i en annet diskusjonsfora som jeg føler passer bra som innledning. God lesning og velkommen med innspill.

 

Men hva med ham selv som ikke vil møte elefanten til diskusjon når han møter elefanten ansikt til ansikt

 

Se også denne posten i monster tråden der Hermansen stadig nevnes.

 

Hermansen sa ja til å møte i dagsnytt 18.00, men nei da han fikk vite at det skulle bli en debatt.

Endret av Slettet+9871234
Lenke til kommentar

Spørsmålet for min del er først og fremst hva positivt vi får ut av dette? Å introdusere Islam som maktfaktor i Norge vil ikke velte samfunnet, det vil heller ikke den relativt sett økte kriminaliteten, de store utgiftene eller utryggheten. Men det vil unektelig endre samfunnet og legge grobunn for mer konflikt i fremtiden når vi ikke har råd til å stagge hissigproppene på alle sider av debatten med velferdsgoder. For meg ser ikke fordelene ut til å være i nærheten av å veie opp for ulempene og de potensielle risikoene, særlig med tanke på at de fordelene vi får i liten grad er avhengig av en så liberal innvandringspolitikk som vi har ført.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Vel, hvis vi inkluderer vestlige innvandrere kan jo se på noen tall fra SSB, norge har omkring 12% innvandrere i befolkningen http://www.ssb.no/innvandring-og-innvandrere/nokkeltall

 

Det vil si at Nordmenn tar opp 4 523 351 av befolkningen, altså 88%

 

http://www.ssb.no/befolkning/nokkeltall

 

Burde ikke da disse tallene reflekteres i fengselsbeholdningen våres?

 

Vel, slik er det ikke. De står for 33% av fengseslbefolkningen http://www.nrk.no/fordypning/okning-av-utenlanske-innsatte-1.11966820

 

Egentlig drastisk høyt over hvor mange det er av de i befolkningen.

De respekterer ikke Norske lover og regler i mye større grad en Nordmenn, er er tydeligvis mindre fornøyd med lovene våres (eller så er det i deres natur å være kriminelle) og har desto større grunn til å ønske seg politisk makt i Norge.

Har du justert for viktige demografiske forskjeller mellom gruppene, så som inntekt, utdanningsnivå mv? Jeg har dessverre ikke slike tall (det kan hende noen andre har dem), men jeg mistenker at de vil vise at forskjellen slettes ikke er så stor som det du prøver å få det til å se ut osm i ditt innlegg.

 

I tillegg kommer velkjente kriminologiske/rettssosiologiske problemstillinger som at dommere gang på gang viser seg mindre vennligstilt overfor dem som ikke ligner på seg, med det til følge at de oftere blir dømt, og ikke minst at de i snitt får lengre straffer for samme forbrytelser.

 

I det hele tatt er det morsomt å sammenligne konklusjonene som dras ut av denne diskrepansen i Norge med de som dras av tilsvarende tall i USA. Her er det slik at de jævla innvandrerne ikke har noen respekt for vårt rettssystem, og vi derfor må passe på så de ikke bruker sine demokratiske rettigheter til å endre samfunnet de er en del av (gud forby). I USA spør man seg om kanskje det er noen maktstrukturer som er rigget til fordel for det hvite flertallet. Jeg må innrømme jeg har mer tro på sistnevnte som en konstruktiv problemstilling.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Burde ikke da disse tallene reflekteres i fengselsbeholdningen våres?

 

Jo, det burde de. Dersom forholdene ellers var de samme.

 

Men her er noen forbehold å tygge på:

 

1. Krimstatstikkene viser ikke innvandrere, de viser utenlandske statsborgere. Det vil si to grupper: Innvandrere som ennå ikke er blitt statsborgere, og tilreisende. Om fordelingen blant disse sier din egen kilde:

 

"Utenlandske statsborgere som er bosatt eller har oppholdstillatelse i Norge utgjør en liten del av de som blir fengslet. 7 av 10 har ifølge Kriminalomsorgen liten eller ingen tilknytning til Norge. De var oppført uten adresse, jobb eller pårørende i Norge."

 

Det er altså ikke innvandrere som utgjør majoriteten av disse 33%. Det er tilreisende banditter. Hvis 7 av 10 ikke er bosatt i Norge, så betyr det at bare 3 av 10 er det. Det vil si 11%. Så må vi legge til de innvandrerne som har norsk statsborgerskap. Det har flertallet, 63% ifølge SSB. Og dermed er vi tilsynelatende tilbake på 30-tallet. Men det forusetter at kriminalitet er uavhengig av botid og integrering. Man kan vel tenke seg at de som bodd her lenge og blitt statsborgere er mer lovlydige enn de nyankomne. Men her kan altså statistikken ikke gi oss fasiten.

 

Min tommelfingerregel er at innvandrere som gruppe er 2-3 ganger så ofte kriminelle som etniske nordmenn. Jeg uthever dette, så ikke noen påstår at jeg hevder noe annet.

 

2. Men innvandrere er heller ikke noen entydig gruppe. Det er ikke "elefanten i rommet" - det vil si muslimene - som er mest kriminelle. Det er østeuropeere, fra katolske land. Deretter afrikanere, uavhengig av religion. Afrikanere utgjør under 10% av de fengslede, og asiater under 5%. Ikke-norske eruopeere utgjør altså nær 20%, tilsammen 33%.

 

Når vi vet at asiatene er flere enn østeuropeerne, og over dobbet så mange som afrikanerne, så viser det seg at de faktisk er lite kriminelle. Hvorfor? Det har noe med botid og sosiale forhold å gjøre. De er mer etablert. Se neste punkt.

 

3. Det er nemlig to viktige faktorer som skiller disse gruppene fra hverandre, og det er sosioøkonomiske og demografiske forhold.

 

a. Vi vet at blant de tilreisende østeuropeiske arbeidsinnvandrerne så er unge menn overrepresentert. Og unge menn er overrepresentert blant kriminelle i alle grupper, også blant etnisk norske.

 

b. Vi vet at innvandrere, og spesielt de nevnte besøkende uten tilknytning til Norge, kommer fra dårlige sosiale og økonomiske kår. Det påvirker også sannsynligheten for at de tyr til kriminalitet.

 

Dermed vet vi ikke uten å regne på disse faktorene hvor overrepresentert innvandrere faktisk er. Det vi vet, er at med innvandring følger på kort sikt øket kriminalitet. Men det er vanskeligere å si noe fornuftig om hvorfor.

 

Det vi vet, er at om vi snakker om alvorlig kriminalitet så er 2-3 av 1000 etniske nordmenn kriminelle, mens 7-8 av 1000 innvandrere er det. Om vi tar med mindre alvorlige lovbrudd, som utgjør storparten, så kan vi gange med rundt 10 i begge grupper. Som jeg har sagt i andre tråder: Det betyr at 998 av 1000 etniske nordmenn og 993 av 1000 innvandrere ikke er "alvorlig" kriminelle, altså over 99% i begge grupper. Og at 97% av etniske nordmenn og 93% av innvandrerne er rene som nysnø.

 

Den jevne nordmann, uansett etnisk opprinnelse, er rett og slett en lovlydig person.

 

Geir :)

Endret av tom waits for alice
  • Liker 5
Lenke til kommentar

 

 

 

Det blir ingen debatt fordi Ola Nordmann er livredd for å bli kalt rasist og nekter å se på fakta (litt som religiøse), uansett hvor mye fakta-underlagte argumenter du kommer med vil Ola Nordmann kommer tilbake med noe om asyl-barna og bilder av de og spørre om du ønsker å halshugge de. Og uansett hva du da svarer, vil det tolkes som om du vil halshugge de.

Mener du at det blir bedre hvis rasister ikke holder kjeft? Bedre å innrømme fremmedfrykten og overdrive problemer?

Her viser du jo et prakteksempel på hvorfor det er så vanskelig å få en debatt.

En åpen debatt krever at alle får sjansen til å uttrykke deres meninger, selv de med ubehagelige meninger. Slik jeg forstår det er det mange som klager på at debatten er ensidig. Hvis du åpner debattenhelt må du tåle at flere rasister deltar også

Jeg påstår ikke at en må være rasist hvis man er imot innvandring, men jeg ville påstå at de fleste som er rasister er imot innvandring og en må tåle de som er i åpen debatt

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9871234

Så lenge debatten er sivilisert bør alle få delta etter mitt syn. Problemet blir da:

  1. Vi er uenige om hva som er sivilisert? Er det for eksempel sivilisert å kalle meg Stalin, stalinist eller sosialist når jeg selv definerer meg som liberal sosialdemokrat?
  2. Vi alle har fordommer i en eller annen form.
  3. Innerst inne i ens bevisst og ubevissthet er der alltid noe subjektivt.

I USA som jeg antar du er fra bruker man programvare til å dømme mennesker. To eksempler som jeg har fått føle konkret på kroppen. Andre ville gitt opp sine nettsteder for mindre:

  1. The true face of a global monopoly finally shows up.
  2. Google og twitter nettets selvoppnevnte politi.
Endret av Slettet+9871234
Lenke til kommentar

 

Hermansen vil ha en debatt om Elefanten i rommet. Når er folk klar til å slutte å være politisk korrekt å ta denne debatten?

 

Frp har kaklet om disse tingene i årevis, det er tullprat å late som innvandring, muslimer, og islam ikke har vært diskutert. Det er debattert opp & ned til det kjedsommelige.

 

"Elefanten i rommet" befinner seg tvertimot inne i hodet på Hermansen og resten av pasientene.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

 

Frp har kaklet om disse tingene i årevis

 

Bare her viser du klart å tydeligvis at du ikke er interessert i en saklig debatt rundt dette, og at du har gjort deg opp en mening om emnet fra før. Vet du hva som utløste dette for Hermansen? Har du i det hele tatt lest det innledningsvise innlegget i denne tråden? Mener du at det overhode ikke eksisterer problemstillinger rundt eller tilknyttet til isam i Norge?

Endret av Borger___
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...