Gå til innhold

Hva er dine tanker vedrørende Diskusjon.no/Innlegg.no?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vel er jo bra at forumet blir større og at vi får flere brukere osv. Samtidig merker jeg at jeg er litt usikker. Jeg synes det er ganske koselig at man på en måte vet sånn halvveis hvem veldig mange av brukerne på forumet er. Selv om man nødvendigvis ikke kjenner dem så er det liksom litt små koselig når man ser avataren og navne til noen "kjente" :) Men, verden går jo fremover da og forumet må utvikle seg og det er jo bare naturlig at det kommer flere brukere. Får bare håpe det ikke blir noe "kultur" krasj som folk har nevnt tidligere i tråden. Ser for meg hvordan det hadde gått om Catchgamer og Diskusjon hadde slått seg sammen, grøsss :ph34r:

Endret av Carlgutt
  • Liker 2
Lenke til kommentar

... noe som gjør at samme argument gjerne gjentas mange ganger i samme tråd av ulike brukere ettersom de ikke får lest hele tråden.

Personlig har jeg ingenting imot å høre et godt argument flere ganger. Det at flere tenker det samme, er jo med på å underbygge argumentet. Det løser jo uansett gjerne seg selv - tråder med et kort spørsmål og et enkelt svar blir gjerne ikke så lange, mens tråder som innbyr til diskusjon med fordel kan tåle å høre samme argument flere ganger.

Lenke til kommentar

Er veldig for sammenslåing. Har ikke tid og muligheter til å få rota meg til å bruke to forum for øyeblikket og vil nok tro at en stor andel av brukerne på innlegg.no har vært borti diskusjon.no fra før. Spillkategorien ble jo enkelt og greit flyttet fra diskusjon.no til Innlegg.no når Gamer forsvant, så det er en brukermasse jeg gjerne vil ha tilbake.

 

Men på en annen side så skjønner jeg jo at de på deres side vil fortsette med "Bygdekultur" kontra vår "Storby".

Lenke til kommentar

Jeg stemmer for. La oss redde våre emigranter.

 

Edit: Vi trenger en poll.

Dere kan godt få en poll, men nå kommer ikke den til å bli avgjørende på noen som helst måte. Det er våre eiere som tar avgjørelsen, og for dem er argumentene viktigere enn prosentene.

 

Kommer denne prosessen til å skje før eller etter jul?

Skal jeg tippe blir det nok over nyttår. En fusjon er en formell prosess som skal godkjennes av myndigheter og de respektive styrer, og hastverk er lastverk i slike saker. Men vi har ingen offisiell timeplan, så dette blir bare spekulasjoner.

 

Geir :)

Lenke til kommentar

Som en veldig aktiv bruker på Innlegg synes jeg ikke noe særlig om fusjonen i det hele tatt. Hvis Gamer, Teknofil og Mobilen (som forøvrig går direkte inn i Spillverket, Tek, HW og Amobil) begynner å integrere seg med Diskusjon vil Innlegg miste betydelige diskuteringsgrunnlag, og til slutt er det bare vårt svar på forumkaféen som står igjen. Jeg er en av dem som fulgte med Gamer.no og ble veldig, veldig aktiv på Innlegg tidlig 2009, og føler at samfunnet jeg og alle de andre som gjorde som meg har vært med på å skape og forme vil knekke sammen.

Det føles nesten litt som et personlig nederlag, å måtte "komme tilbake" med halen i mellom beina. Jeg er veldig glad i Diskusjon, men jeg er enda litt gladere i Innlegg og dets hjemmekoslige preg. Rent teknisk og i lengden ser jeg at det kan være lønnsomt både for Edda Media, A-pressen og forumene, men her og nå føler jeg at fusjoneringen ikke gjør stort annet enn å ta bort alternativer. Tek.no og HW.no er bortimot de samme sidene som Teknofil er; skal de gå inn i hverandre? Mobilen og Amobil? Spillverket og Gamer? Hvis forumene skal samles er det for dumt å drive to klin like nettsteder, og det er neppe særlig positivt for brukerene av noen av sidene.

 

Dette er såklart satt litt på spissen, men jeg tror de fleste skjønner hva jeg prøver å si. Jeg sier nei til en fusjonering, og ja til at de forskjellige mediehusene kan leve ved siden av hverandre.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Mine tanker er at dette er utelukkende positivt. Nå bruker jeg ingen av søstersidene til Gamer.no - bare Gamer.no, men en fusjonering mellom Spillverket (som forøvrig holder høyere nivå enn jeg fryktet etter delingen) og Gamer.no tror jeg blir veldig bra. Blir fint å få tilbake mange av de gode, gamle brukerene som fulgte Gamer.no :-)

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9871234

Jeg tror mange brukere tok et valg når delingen fant sted, så det å "tvinge" de tilbake med en fusjon virker i mine øyne som en tåpelig ting å gjøre.

Om en evnetuell fusjonering også f.eks. vil gå på bekostning av innholdet, da med tanke på diskusjon.nos uhorvelig store mengde med brukere som strengt tatt bare småsnakker og går off topic, tror jeg det er like greit å holde forumene adskilt. :)

Lenke til kommentar

For min del så er det det samme hva som kommer inn nytt fra Innlegg.no ved en evt. sammenslåing, men ser helst at det ikke skjer store endringer av det vi allerede har her nå.

 

 

Hva er det du vil vi skal fjerne/endre? Og hvorfor?

 

Geir :)

 

Hvis man tar turen rundt på forumet så ser finner man veldig mye bra, veldig mange som sitter med mye kunnskap og evnen til å diskutere saklig. Evnen til å svare på spørsmål og viljen til å hjelpe andre finne løsninger på deres problemer. Jeg vil si at dette er sant for alle forum kategoriene som hører til en av nettsidene. Kanskje noe dårligere i spillkategorien, men ikke noe veldig mye.

 

Så tar man turen til "Samfunn" delen, dette er en del som jeg mener har mye potensiale og mange av underkategoriene er temaer som jeg intreserer meg for, problemet er bare at diskusjonene her ofte har et mye lavere nivå enn resten av forumet. Både når det kommer til saklighet og kunnskap.

 

Et eksempel på dette er nå under valgkampen Politikk delen ble kapret av DLF tilhengere som var der kun for å høste stemmer ved hjelp av dårlige argumenter og tullete retorikk. Alle burde få lov til å mene hva de vil her på forumet, men enkelte nekter å høre på andres argumenter, kommer med usannheter og setter alt på spissen.

 

Likte innlegget ditt, det er nok sånn det hadde vert i en ideell kommuniststat som Jens Stoltenberg og Kristin Halvorsen drømmer om.

 

Som jeg sa burde alle få lov til å mene det de vil, stemme på det de vil og tenke det de vil. Det folk ikke burde gjøre er å komme med slike usaklige utsagn som ikke har noe med virkeligheten å gjøre. Dessverre så er det så alt for mange som gjør det, politikk delen er ikke et sted der man kan diskutere politikk og dele meninger det er et sted der man kan krangle. Der folk lyver og spammer samme driten hele dagen lang.

 

La oss vandre vider til videnskap delen, her burde man forvente å finne diskusjoner som omhandler videnskap og alt det den tar for seg. Det finner man, men man finner også en mange innlegg i denne duren

 

Gud skapte verden på seks dager, og tok seg en hvil den syvende dagen. De aller fleste, kristne eller ei, vet at dette er symbolikk. Vitenskapsfolk vet i tillegg at det var et symbolsk eventyr som skulle gi et bilde av verden, en "forklaring" og moral.

 

Så folkens, motstandere av Darwins teorier og tilhengere av skapelsesprosessen, hvordan forklarer dere at både mennesker og dyr gjesper?

 

Enda et prakt eksempel

 

Hei.

 

Er det virkelig sant at et menneske plutselig kan brenne opp?

 

Tenker selvsagt ikke på når en tenner på seg selv eller lignende, men bare brenne opp fra løse lufta..

 

 

Videnskapens delen brukes i stor del til å spørre dumme spørsmål og krangle med kristen. Ting som ikke har veldig mye med videnskapen å gjøre i det hele tatt. Jeg sier ikke at det ikke skal være lov til å spørre om ting, jeg sier ikke at alle spørsmål skal være super smarte, men folk burde tenke seg litt om før de poster. Man burde også klare å skille mellom videnskap og religion, da disse to ikke har noe å gjøre med hver andre.

 

Når vi først snakker om religion så kan vi jo se på religion delen. Den er jo rett og slett ikke noe som helst annet en en eneste stor krigssone mellom Richard Dawkins -ateist-fanboys og kristene. Der det å akseptere andre for det de er og hva de mener tydeligvis ikke går ann.

 

Så kan vi jo snakke om samliv og relasjoner og seksualitet delene. To deler jeg holder meg så mye unna jeg kan. Samliv og relasjoner er noe bedre enn seksualitet, den sist nevnte burde fjernes helt og den første burde modereres kraftig.

 

 

Nå maler jeg kanskje blide litt svartere enn det det er, men det er min menig at noe burde gjøres med denne delen av forumet.

 

 

Enig i at diskusjonen i Vitenskapsforumet burde være på et annet nivå. Men når det gjelder Religion så er det i manges øyne en primitiv form for vitenskap, eller et alternativ til vitenskap. De fleste religionene uttaler seg om verdens opprinnelse, hvordan verden fungerer og hvordan alt skal ende. Der er vitenskapen absolutt relevant. Resten er diskusjoner rundt filosofi og moral, eller spesifikke tekster.

 

Hvorfor mener du at Seksualitet-forumet bør fjernes? Hva er det som er så galt med det? Jeg er ikke inne i hver tråd der selv, men det virker som om det er mange som har nytte av også det forumet.

Endret av KarlRoger
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...