Gå til innhold

Gouldfan

Medlemmer
  • Innlegg

    16 820
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    2

Gouldfan vant dagen sist 16. januar 2023

Gouldfan hadde mest likt innhold!

3 følgere

Om Gouldfan

  • Bursdag 06. juni 1976

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

29 205 profilvisninger

Gouldfan sine prestasjoner

6,3k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Bare spurte for Marvel var samtale emne. Ser spennende ut den nye krigs filmen.
  2. Hva mener du? Den nye filmen eller Marvel filmen?
  3. Det neste store her nå er Dune 2 som jeg også gjerne skulle rukket på kino. Bestiller den på 4k
  4. At systemet er slik er da ikke Somaliers feil, de bare utnytter det som finnes. Vi må enten endre regelverket eller ta imot færre asylsøkere og innvandrere. Finland har nesten ikke tatt imot en eneste ikke vestlig, det sier statistikken. Spennende eksperiment å se om de vinner på dette i fremtiden mens Norge og Sverige har tatt imot mange.
  5. Det er ikke det han sier, han sier vi har valg mellom muslimer eller mexicanske kristne katolske. Mexico sliter mer enn Sverige med kriminalitet ultra vold som får de svenske gjengene til å virke pusete. Så han er litt på tur, men jeg ser poenget hans. Det er barnefødsler. Men meg bekjent så får også muslimene 1-2:barn etter de kommer hit og etablerer seg. Mormor og de 8 ungene er kun de nyeste og før de kommer inn i samfunnet.
  6. Jeg er ikke negativ til innvandring eller så, men det er problemer i Sverige ser vi nå, og noe smitter over til Norge. Jeg tror arbeidsledighet og utenforskap i ghettoer og tendens til kriminalitet er problematisk. Om det ikke var slike problemer så hadde ikke jeg hatt noen formening om dette, jeg liker de araberne jeg kjenner og alle de er helt ok. Men samtidig lyver ikke statistikken. Om det ikke var katastrofe i Sverige og litt Norge så hadde ikke jeg brydd meg
  7. Greia med muslimske akkurat som konservative kristne er at kona er hjemme og ikke jobber, og mennene hos de med utenlandsk muslimsk bakgrunn,havner også ofte på evig sosial trygd eller ufør.
  8. Det er bare til å se på statistikken for folk i arbeid og folk som er kriminelle i Norge. Denne fyren her har gitt ut bok om dette, og er forfatter.
  9. Nei jeg tror ikke Afrikanere har det problem, det er mer kultur forskjellene som er problem for disse. Vest afrikanere er ofte mer smilende og sosiale enn Thailendere, og de er ofte i jobb.. Derimot muslimer med stammekultur sliter med dette. Typ Pakistan, Irak etc
  10. Isåfall er det kun et slagord men jeg tviler på om de bruker dette? Her er et kart politisk fra 2015 som ikke nok er mye ulik Idag, jeg legger ved linken hvor jeg fant kartet også. Høyre er ikke Konservative, vet du hvorfor? Norge sitt system Idag er jo sterkt sosialdemokratisk preget, det norske hus osv.. Om Høyre skulle vært konservativt i Norge Idag så hadde de vel vært sosialdemokratiske. De var Konservative i gamle dager før AP tok over, da også med kultur, religiøse spørsmål etc. Høyre har alltid vært markeds liberale, men før var de også verdi konservative, dette har nå SP og KrF som feks begge er mot søndags åpne butikker, og dette er bla årsak til at Norge for det meste er stengt Søndag, fordi disse er opptatt av Søndags fri, og Ap er for helligdag kun fordi dette er i favør LO og arbeiderne, hint betalt fridag. Veldig merkelig for meg som bor i Sverige der alt er åpent, å reise gjennom Norge på Søndag.. http://geirknappen.blogspot.com/2015/09/forsk-pa-gjre-meg-forstatt-som-velger.html
  11. Det er ikke min mening, men dette er juridiske poeng… Jeg kan ikke så mye jus her men vi har en moderator som er Jus ekspert så å si. Kanskje de kan melde istedenfor meg? Jeg mener det er formildende om det er affekt og også formildende om noen har provosert med ord og oppførsel, eller brent bok som betyr mye for andre. Jeg bryr meg ikke med dette, men jusen tror jeg vurderer slik. Jeg tror hun og mulig også passasjer blir dømt relativt strengt, men de kunne bli dømt strengere om dette ikke hadde skjedd i forveien.
  12. Dette er bare for overlagt drap. Drap som skjer i Affekt som riktignok er mindre straffbart om man kan si er ikke mindre alvorlige eller meningsløse. Baneheia drapene i affekt uansett hvem det var, var vel ikke overlagt i den forstand at de ikke var planlagt. Affekt er like grusomt uansett, dette er bare juridisk diskusjon for å få mindre straff etc. Det er formildende at de har brent Koranen og sagt negative ting. Samtidig må folk få lov til å mene ting og også brenne bøker uten at noen forsøker å drepe de eller krasje de av veien. Jeg er mot at folk brenner bøker da, men jeg er også mot de som vil skade de som brenner Koranen.
  13. Høyre er ikke konservative lenger, de er høyre liberale.. KrF og Sp er mer konservative enn Høyre. I gamle dager var Høyre konservative.
  14. Ikke i det siste, har ikke noe å opprette for, liker bare at ting oppdaterer seg uten at jeg har noe å poste, mer liv på Facebook tråder virker det som. Jeg poster jeg også da, om jeg har noe å poste.
×
×
  • Opprett ny...