Gå til innhold

Gouldfan

Medlemmer
  • Innlegg

    16 800
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    2

Gouldfan vant dagen sist 16. januar 2023

Gouldfan hadde mest likt innhold!

3 følgere

Om Gouldfan

  • Bursdag 06. juni 1976

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

29 139 profilvisninger

Gouldfan sine prestasjoner

6,3k

Nettsamfunnsomdømme

  1. https://www.nettavisen.no/historiens-saftigste-borskarameller/s/12-95-1553373 Kronen har kollapset selvom oljeprisen er høy. Det er usikkert i det globale markedet som gjør at folk satser og investerer i trygg valuta og gull. Dvs Dollar, Euro, gull og faktisk bitcoin.
  2. Og prisene er så høye fordi vi har så mye penger, rikdom... Samt at byggingen ikke holder tritt med markedet. Boligprisene har vært høye lenge, nesten like lenge som vår velferd.... Etter 80 krakket
  3. Hva tror du skjer med den gjelda om renta skyter i taket? Vanlige folk med gjennomsnittlig inntekt for ikke lån om rentene skyter i taket... Det er allerede tendenser til at vanlige folk ikke får nok lån, foreldre pleier å skyte inn eller kausjonist. Særlig hos førstegangs kjøpere/ungdom etc
  4. Vanlige folk får ikke lån, det er allerede litt sånn. De rikeste er ikke mange nok i dårligere tider til å holde markedet i gang. Om rentene flyr i taket så har det nesten ikke noe å si hvor mye verdien synker. Jeg synes det er en fin ide at alle nordmenn skal ha egen bolig, men det er ikke rett tid å gjøre den jobben nå, og man er farlig dum i nøtta om man tror at regjeringen eller politikere har skyld i dette, dvs Ukraina, covid, Gaza, Israel Iran etc..
  5. I Kina var det et skikkelig krakk, som dere kanskje har hørt om som påvirket verdens børser også. Begynner å bli noen måneder siden nå, men synes Ukraina og alt har skjedd så fort. Uansett i Kina og Malaysia der vi skryter av at alle eier et kott, dvs i Kommunist diktatur Kina der står en hel spøkelses by med skyskrapere tom. Der tror jeg ikke engang narkomane kan bo i høyden, fordi det er for langt til mat vann og narkotika... Tror det var dette, 6-7 måneder siden..
  6. Om prisene og renta går drastisk i været så har vi masse tomme hus som blir okkupert av narkomane istedenfor......
  7. Nei det er jo staten som bygger, og da går inflasjon opp, og folk kjøper enda mer boliger. Det er aldri lurt for en Stat å satse store penger i inflasjon og dyrtid. Det er det dummeste man kan gjøre, og det vet de, det står i skoleboka i økonomi... Det har ikke filla å si at polakker eller rumenere bygger, det er pengene som investeres det handler om. Temperaturen i økonomien stiger og prisene på mat og varer øker, og da øker renta drastisk også fordi Norges Bank prøver å få ned inflasjon. Men det er som å pisse i buksa når det har blitt for kaldt, istedenfor å være føre var og kle seg godt..
  8. Det er ikke noe Regjering kan gjøre nå, da penger inn vil ødelegge for inflasjon. Det er upopulært, men er mer fornuftig om stat og kommune satser når inflasjonen går ned... Om de satser full Ap bolig reform kommunisme nå så går inflasjon og renta opp i taket, og da hadde folk blitt forbanna fordi lånene ble for dyre å ha... Da ville/kunne vi fått boligkrakk og gjeldslaver.....
  9. Det er ikke en menneskerett å eie en villa i Oslo. Ikke nå lenger iallefall. Jeg synes ideen er god, men de gamle boligblokkene som var AP politikk er ikke like idyllisk lenger.... Det er fordeler og ulemper med kommunisme aktige bygg og mer markedsbasert slik det er nå. Boligprisene i Norge er særlig høye nettopp pga AP politikk og Husbanken som gjør at flere normale folk kjøper boliger, kanskje ikke så mye i Oslo sentrum men litt utenfor. Om AP skrur på full guffe så blir det noe alla drabantby blokkene, litt annerledes bare/mere moderne boliglag/rekkehus. Det er ikke så enkelt å bygge nytt, det gjøres når det er lønnsomt nok, og bygger man for mye så går prisene ned. Boligprisene i Norge nå er høye, men det er krisetider og inflasjon, ikke den beste tiden å kjøpe hus på...
  10. Han hadde pengene, han og familien "faren" jobbet som byggherrer. Det er lukrativ bransje. Det var en rønne før, nå ser det ut som et palass.
  11. Naboen kjøpte tomta for 10 mill for å bo der, eneste spekulasjon blir i såfall av arvingene…
  12. Det er beliggenheten du betaler for, viktig som jeg har sagt tidligere, hva man kjøper. Tomt er ikke bare tomt. Tomta ligger på Frogner både sentralt og nær marka. Nabo tomta rev de også alt bortsett fra muren utvendig, drenerte tre omganger og byttet alt nytt tak og alt annet osv 10 000000 gikk den tomta for, i lille Strømstad Sverige.
  13. Vanskelig å si da jeg ikke hat sett takst eller hus. innvendig er det ikke noe problem å bytte kjøkken. Hvordan det står til med tak og vegger skal stå i papirene.
×
×
  • Opprett ny...