Gå til innhold

Småprat om/rundt Warhammer Online


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Høyreklikk på snarveien og se hvor den peker...

 

Min tror jeg la seg på c:\WAR..

 

Forstår ingenting jeg. Normalt går jeg inn på f.eks EA på programfiler, og der ligger spillet installert med alt som finnes av filer og exe-er. Men her finner jeg ikke en dritt på programfiler, annet enn selve snarveien som ligger nederst, men ikke innpå en spesiell mappe.

 

Når jeg sjekket hvor mye plass WAR tar opp på harddisken med "legg til/fjern programmer" stod det at spillet var på ca. 50 GB! Men når jeg uinstallerte spillet ble det bare frigjort rundt 15 Gb.

 

Noen som kan hjelpe?

Hvis jeg høyreklikker blir jeg bare referrert til programfiler igjen. Se her

Mål: E:\Programfiler\warpatch.exe

Start i: E:\Programfiler

Endret av Jakoozie
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Min ligger på C:\Warhammer Online - Age of Reckoning. Det er i og for seg typisk Mythic å legge hele spillet i en mappe på systemdisken eller volum C. Fordelen er at du kan ta en backup av mappen og installere spillet oppå for å slippe endel patching. Dessuten kan du velge en annen disk og kjøre hele spillet fra den. EA filene ligger normalt pent spredt rundt i programfiler og users mapper :p. Merk at på noen maskiner må man installere en directX runtime greie. Den hadde jeg litt problemer med på en bærbar som en kamerat har. Måtte finne installasjons filen i utforsker og starte den manuellt.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Er på plukklisten nå håper å få det denne uken :) Skal spille Black Orc tror jeg. Hvilken server spiller folkene på da :D? Hadde vært fint med en server med mange norske.

Hva er dette om kredittkort svindel? Er jo flere tråden om dette. Med tanke på at EA står bak spiller er jo dette mer logisk >.<

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...