Jump to content

hvo91

Medlemmer
 • Content Count

  1554
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 :)

About hvo91

 • Birthday 10/11/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. http://www.youtube.com/watch?v=jtH3Nl0awek
 2. Det er sju NPCer som kan flytte inn hos deg, og alle kommer etter at du har gjort forskjellige diverse ting. Mer om NPCs her.
 3. Overførte hukommelse hans til seg selv så han ikke husket noe om blant annet Clark.
 4. Det er vel til å vente når du bruker et så "vanlig" nick. Brukere fra Diskusjon.no har også nick prioritet som du sikkert vet.
 5. Ettersom det er innlegg.no som flytter til diskusjon.no så vil nickene på diskusjon.no ha prioritert, og hvis det allerede er noen som har nicket ditt så må du mest sannsynlig endre det.
 6. Hmm jeg liker hvor denne episoden går, fikk frysninger av siste scenen
 7. Når Clark tar på seg supermann drakten og blir kjent som Supermann, det er da serien i teorien skal slutte. Slutter serier midt i sesongen? Nei det gjør de ikke vettu . Ikke forvent at Clark skal ta på seg drakten med det første, da kommer du bare til å bli skuffet uke for uke for uke. Vil du se Superman gå å se på Supermans Adventures eller noe sånn, for denne serien dreier seg ikke om det.
 8. Søknad om byggetillatelse =) Brukernavn: Bizarro_Fenix Lenge han/hun har spilt Minecraft: Jeg begynte å spille Minecraft mot slutten av juli. Din erfaring innen Minecraft: Jeg kan det meste av crafting, men har bare basiskunnskaper med å bruke redstone. Hvordan han/hun fant serveren: Jeg fikk en ny bølge med Minecraft feber nå nylig og begynte å lete etter en ny server på dette forumet. Hvorfor han vil spille på denne serveren: Jeg vil ha en server som tar skikkelig tak mot griefere og har tiltak som gjør sånt umulig, noe som Hardwork.no ser ut til å ha. Mistet forøvrig kjeven i gulvet når jeg så kartet av serveren også Hva er din beste styrke? Jeg er som regel alltid positiv når jeg spiller Minecraft. Når det kommer til bygging så liker jeg å bygge høye hus og jobbe i høyden. Har lest Reglene? Ja
 9. http://www.youtube.com/watch?v=IpFczHd7Aqw
 10. Vil tro de aller fleste spiller på Bloodstorm PvP server. Hvis du går på en PvP server så må du forbrede deg på å bli knust av høye lvls innimellom. Men det er verdt det i forhold til hvor gøy open world pvp er imo =).
×
×
 • Create New...