Gå til innhold

True Blood - Alle sesonger (USA-sendetid)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Haha, leste artikklen på nytt. For noe latterlig greier. VG beviser igjen at de ikke kan anmelde tv-serier, eneste som er i nærheten til å gjøre dette greit i Norge er vel Filmpolitiet på P3.

 

Haha, har lest mange negative anmeldelser for sesong 4 av True Blood, men denne tar helt kaka. Nytt lavmål VG, nytt lavmål. Hitfix gir sesongstarten c-.

 

Uansett så er noe TB bedre enn null TB. Hvertfall til Bon Tempe blir nuka av en atombombe...

Endret av Maury
Lenke til kommentar

SITAT VG diskutant
"Unnskyld meg, men har VG veldig lite å drive med om dagen?? Går jo ikke ann å dømme en hel sesong av en serie, etter å ha sett en 8 minutters teaser fra episode 1!!? Blir jo det samme som at jeg skal åpne dagens papirutgave av VG, lese to setninger av første avsnitt og si "Meeh, møkka avis som bare skriver svada!"

 

Veeeel.... I VG sitt tilfelle vil jo dette stemme. Så helt det samme er det ikke.

Lenke til kommentar

Jeg likte sesongstarten bedre enn forventa. Jeg var redd den skulle suge enda mer for å si det slik enn det den gjorde. Spesielt på grunn av denne fe-verden og det, men heldigvis var det egentlig det eneste jeg ikke likte ved sesongfinale, ved unntak av Bill-greiene. Å tidsreisingen tenkte jeg ikke kom til å komme, men den gjorde det og fungerte.

 

Var noen plot-utfall som jeg egentlig ikke likte.

 

Det at Sophie-Ann ble defeated av Bill, eller så er alternativt at Bill og Sophie-Ann er gift, derfor er Bill konge. Liker ikke at Alan Ball tar slik twister på egenhånd siden han ♥ Bill Compton, selv om det kan vise seg at Sophie-Ann fremdeles lever. Hvis noen skulle vært konge, så er det Eric. Ikke Bill.

 

Jason blir plutselig over et år etterpå kidnappet av disse slemmingene fra Hotshot, selv om han har hjulpet byen gangske lenge?

 

Hehe, Tommy ble skutt i beinet av Sam og er nå "sønnen" til morra til Hoyt.

 

Gøy å se at de bruker settet til Treme i serien og.

 

Liker å se skuespillerne som spiller Jesus, Nan og Alcide satt opp til hovedskuespilere i den nye sesongen(basert på intro`en). Litt synd at de også introduserte Cary Cole som Grandaddy Stackhouse. En skuespiller jeg liker veldig godt etter hans roller i Entourage og The West Wing. Å selvfølgelig filmen Office Space. Ellers også greie nye skuespillere som Fiona Shaw(Harry Potter), Coutrney Ford(Dexter) blant annet i sesongstarten.

Endret av Maury
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...