Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Tror jeg liker ei som er veldig mye mindre en meg=/


Gjest Anyonym

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Yoshi
Okei, sorry. Blei litt for ivrig her og antok. Og Yoshi, beklager. Ordla meg litt feil der ser jeg.. For ivrig..

Prøver bare å si at JEG syns det er feil.. Fordi jeg syns ikke de har noe meg hverandre å gjøre. Hun må få leve litt og finne ut hva hun virkelig vil, og om det er noe annet enn "kult" å være med denne eldre fyren. Drar litt med kammen her, men de fjortissene jeg kjenner tenker i allefall sånn. Jeg som forelder ville sittet og bekymret meg for datra mi, og om hun ble tvunget med på ting hun egentlig ellers ikke ville gjort, bare fordi han som er så "kul" spør om det.

 

Flott, vi er endelig enige. :wee:

 

Barn må passe seg for eldre mennesker. Jeg har vært vitne til en del situasjoner hvor eldre har brukt omvendt psykologi for å få seg et ligg. Det er av typen:

 

Gutt 20: Jeg forstår jo at du ikke er moden ennå, og slapp aav, sex er ikke så viktig for meg! Jeg har jo hatt sex før og jeg elsker det, men jeg klarer meg helt uten, for din skyld. Du må bare vente til du føler deg klar, det er det viktigste for meg!

Jente/gutt 15: Jammen, jeg er moden, jeg.

 

Og så vil jenta/gutten bevise at hun/han er modnere enn de er ved å ligge med han. Han får det som han vil og hun/han får seg en på trynet.

 

Men jeg har som sagt også sett ekte kjærlighet på tross av alder i så ung alder, og jeg vil aldri gjøre noe for å hindre det. (Ja, jeg er gammel nok til å vite hva ekte kjærlighet er. Jeg har bare aldri opplevd det selv, men det er en annen historie.)

Lenke til kommentar

blir for naivt å si at "det er ingen aldersgrense på kjærlighet". foreldre (og venner) har et ansvar for gitt 14-15åring, samme hvor uskyldig denne personen på 20+ framstår eller sier han/hun er. jeg hadde for min del sett på det som nedverdigende å bli sammen med ei på 14. og en annen ting, hvorfor er denne tråden postet under "seksualitet" ?

Lenke til kommentar

Problemet med stor aldersforskjell når dere er i den alderen, er vel det at hun er en god del mye barnsligere enn det du er. Hadde hun vært 3-4 år eldre hadde det jo ikke spilt noen som helst rolle i de fleste tilfeller. Jeg var sammen med en på 35 da jeg var 20, der merket man veldig lite til aldersforskjellen egentlig. Jeg var veldig voksen da jeg var 15, men det er jo ikke tilfelle med de fleste, fordi de prøver å komme seg ut av fjortisfasen sin. Og har hun masse fjortisvenner, så blir det overmye kakling av totalt uinteressante ting. Det kan du jo forsåvidt lære deg å filtrere bort :p

 

Er spørsmålet sex, så er det noe dere får ta mellom dere.

Lenke til kommentar

Nei, det finnes ikke noen unnskyldning på mangel av folk å henge med, så derfor henger man med fjortiser.. Har selv bodd i ett lite samfunn, og der hang de store gutta sammen med oss fordi vi forgudet dem og fikk dem til å føle seg kule osv.. Det fantes nok av damer på deres alder å være sammen med!

Lenke til kommentar
Gjest Yoshi

Nå er det samma visa igjen. Melisma klarer ikke å forstå at alle mennesker ikke er som henne selv og nekter å tro at noen kunne ha fått seg til å gjøre noe annet enn hun selv ville ha gjort. At det der hun vokste opp var sånn at alle på samme klassetrinn hang med hverandre og det ikke var noen steder der ungdom med et større spenn enn 13-17 traff hverandre på én gang, så kan det faen ikke ha skjedd noe sånt noe annet sted! Eller hva? ;)

 

Melisma, har du noensinne vært på en ungdomssklubb? Jeg er med i f.eks. Skeiv Ungdom og på SkU-arrangementer er det ungdom fra 13 til 30 år, i NU har jeg blitt kjent med mennesker som er 12 år og mennesker som er 25 år. På den lokale ungdomsklubben like utenfor her henger folk fra de går på barneskolen og til de går ut av ungdomsskolen. Mange av de som er der til vanlig fortsettere å være der i mange år etter at de har sluttet på ungdomsskolen fordi de har mange venner der som er opp til fem-seks år yngre enn dem selv.

 

Melisma, åpne de gjengrodde øynene dine!

Endret av Yoshi
Lenke til kommentar
Gjest Normalt?

Hei hei.

Dette er jo ikke noe galt syns jeg.

Jeg har vært ilag med min dama mi i snart 1 og halvt år og vi er fremdeles stormforelsket i hverandre.

Jeg må da nevne at jeg er 24 og hun er 16. Så hun var femten når vi ble ilag.

 

Foreldra hennes var ikke så ille å møte, e jo alltid litt "skummelt" å hilse på foreldra, nesten litt flaut siden man er så gammel. Men alt går jo over...

 

Siden jeg er så "gammel" så hadde jeg et motto at jeg skulle aldri rote med en dame på under 16, men når man liksom møter en man blir så utrulig glad i kan man nok ikke gjøre noe med det.

Jeg tenkte jo mange ganger at jeg ikke sku gjøre noe mere av "forholdet" men vi ble enig at vi sku satse enda vi visste at folk ville reagere pga alderen.

 

lykke til.

Lenke til kommentar
Jeg syntes det blir litt drøyt noen ganger når slikt som dette forekommer.

 

Oj! Mahaha...jammen det er kanskje uvanlig og sjeldent i Norge. I østen blir jo unge jenter giftet bort enda yngre. Men trådstarter trenger ikke nødvendig å gifte seg med jenta så snart. :p

 

Sex er kanskje litt vanskeligere å vente med? xD

Mens giftemål ja...neeh.

Lenke til kommentar

Jeg siterer Nikon fra en annet tråd på forumet. Fin "tommelfinger regel" for å matche alder/livserfaring osv siden det var en del som nevnte det tidligere i tråden

 

Det skal sies at i mine øyne har alder INGENTING å si så lenger man kommer overens. Om en 30 åring er ung i hodet kan han være sammen med ei på 20 som er voksen i hodet for min del. Hvis de har det bra og trives sammen ser ikke no galt i det.

 

Hvis du er usikker på hvor grensen for hva som er tillatt og ikke, tar jeg like gjerne på meg oppgaven:

 

Regelen er enkel: Din egen alder delt på to + 7

 

Er du 30 vil det se slik ut = 30/2 + 7 = 22 år

Er du 20 vil det se slik ut = 20/2 + 7 = 17 år

Er du 60 vil det se slik ut = 60/2 + 7 = 37 år

 

 

Minner om at den seksuelle lavalder i Norge er 16 år :)

Endret av Dj_Matsern
Lenke til kommentar
JA! La oss sette opp kjærlighet og følelser som regnestykker! Så enkelt og konsist er det jo!!

 

Greit å bare ta litt tall sånn ut fra løse luften :)

 

Poenget er at regnestykket ofte stemmer overens med folks mentale alder. Det er ikke tilfeldig at gutten ofte er den eldste i et forhold vettu.

Men selvsagt, folk er forskjellig og ei på 20 kan passe sammen med en på 50, men det skjer jo bortmot aldri :)

Lenke til kommentar

Syns ikke det regnestykket var så halvgalt. Det virker muligens teit å lage "regler" og slike ting, på akkurat det emne, men det kan gi en liten pekepinne liksom.

 

Men når man blir eldre, så gjør ikke aldersforskjeller like mye som når man har to personer, derav en av dem enda ikke er fullt utvokst, mentalt sett. Ok, jeg ser det mulig er veldig gal formulering å si at noen ikke er utvokst mentalt sett, men mindre livserfaringer? Andre perspektiver. En som er 20, har levd lengre.

Det nytter ikke si at det ligger likt mentalt sett, fordi det gjør de bare ikke. De har to helt forskjellige perspektiver på ting, livet - alt.

Lenke til kommentar
Nei, det finnes ikke noen unnskyldning på mangel av folk å henge med, så derfor henger man med fjortiser.. Har selv bodd i ett lite samfunn, og der hang de store gutta sammen med oss fordi vi forgudet dem og fikk dem til å føle seg kule osv.. Det fantes nok av damer på deres alder å være sammen med!

 

1) Blåbær sitt scenario er ganske troverdig. I hvert fall her på landet.

 

2) Du skrev nettop selv hvorfor eldre gutter gjerne vil dra på barnerov. Hva er det du lurer på egentlig?

 

En annen varriant der at en del jenter på u.skolen har fått det for seg at de er mye mer modne en guttene på samme alder. "Jammen, sykesøster sa jo at vi jenter ligger to år forran dere i puberteten!".

 

Så skal man ikke se bort ifra at det kan være tøft for ei jente med en type som har bil og kan stikke på polet.

Endret av J@cob
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...