Gå til innhold

Trumf-idioti! Emnetittel-idioti også


Dragavon

Anbefalte innlegg

Akkurat kommet hjem fra butikken, handlet inn til helga.

 

Der sto eg i kø bak en dame som hadde handlet noe småtterier, tilsammen 159,50. Ho betalte med 200kr.

 

Etter å ha betalt, så kom ho plutselig på Trumf-kortet sitt. Men handelen var jo avsluttet, så da gikk det ikkje å få det registrert på kortet automatisk. Men dama mente at det kunne ordnest ved å fylle ut noen papirer, det hadde ho gjort før.

 

Så det ble ringt på hjelp, mens eg stod og ventet. Og ventet.

 

Så til slutt sa eg at eg kan vel ihvertfall få betale eg, eg ville ikkje stå og vente på at dette skulle bli ordnet opp i. Så dama gikk til side sammen med en ansatt så eg fikk betale. Varene mine ble registrert, eg betalte og ventet på vekslepenger. Da ser eg at i myntveksleren ligger der kr 40,50, som dama hadde gått ifra, fordi ho var så opptatt av å få registrert kr 1,60 på trumfkortet sitt. Helt fantastisk at det går ann å bli så tett. :roll:

 

Tok pengene og gikk eg. Syntest faen ikkje ho fortjente de :devil:

 

PS: Emnertitler må altså være mere enn to ord.....

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har ikkje dårlig sammvttighet i det hele tatt. Når ett menneske er så tett at man kaster vekk 5 minutter for å få godskrevet kr 1,60 i trumfbonus, og i tillegg er så opptatt av det at man går ifra vekslepengene, så burde de vore sterilisert så vi ble kvitt genene deres :evil:

Lenke til kommentar

Emnetittelen i denne tråden er lite beskrivende for trådens innhold og det er derfor ingen god emnetittel. Jo bedre og mer beskrivende emnetittelen er, jo lettere er det for andre å skjønne trådens innhold og det vil være lettere å treffe den riktige forumbrukeren med det rette svaret. Ber deg derfor om å endre emnetittel slik at du unngår at en moderator stenger tråden. Vennligst forsøk å tenk på dette neste gang du starter en tråd, og orienter deg om hva vår nettikette sier om dårlig bruk av emnetitler.

Bruk p_edit.gif-knappen i første post for å endre emnetittelen.

 

Tråden bryter også med tre-ords-regelen.

 

(Dette innlegget vil bli fjernet ved endring av emnetittel. Ikke kommenter dette innlegget, men ta gjerne og p_report.gif dette innlegget når tittelen er endret, så vil det bli fjernet.)

Lenke til kommentar
Tyveri er straffbart. Håper de har deg på film.

 

Men er det egentlig tyveri da?

Har selv tatt, faktisk 40kr. Men da var det ingen kunder og han/hun som hadde glemt pengene hadde tydligvis gått. Jeg kunne jo ha gitt dem til den som sto bak disken, men enten hadde han stappa de i sin egen lomme, eller så hadde han lagt dem i kassa igjen, og 40kr butikken egentlig ikke skal ha, trenger de ikke heller. Hadde jeg sett personen som glemte pengene hadde jeg selvfølgelig sagt ifra.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...