Jump to content

andr3as

Medlemmer
 • Content Count

  405
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

110 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

5721 profile views
 1. andr3as

  Hva gjøre med sprit

  Hvis du skal flytte så kanskje du trenger hjelp av naboer eller venner til å f.eks bære, vaske, male eller passe katten/ungene osv så hva passer vell bedre enn å gi en flaske som takk for hjelpen.
 2. Bare for å sjekke så søkte jeg på Pytonslange drepte barn, og det er jo tydeligvis mange titalls historier fra rundt omkring i verden der noens kjæledyr kommer inn i naboens leilighet om natten og kveler ungene.
 3. Forskjellen mellom Bogmål og Norsk bokmål er vell omtrent like stor som mellom Engelsk og Amerikansk engelsk. Da mener jeg skriftlig (ikke muntlig) og jeg tror jeg skulle klart å lære meg de fleste forskjellene på noen få timer. Jeg vil si det er jo mer enn 90 % samme språket , Nynorsk har jo egentlig samme opprinnelse det også 85 % vil jeg si. Det nærmeste vi kommer et opprinnelig Norsk språk før den danske okkupasjonen er vell kanskje det som blir brukt på Island i dag. Nytteverdien av å lære de to skriftspråkene vi har i Norge er vell omtrent like liten, totalt ubrukelig utenfor Norge og om 100 år så kanskje vi snakker noe helt annet. Mulig at Engelsk får mer betydning eller kanskje vi alle snakker Mandarin og at alt annet er utryddet. Til de som ikke vil ha mangfold tenk hvor mye enklere det var hvis det var bare en religion i midtøsten og bare et politisk parti i USA da hadde vi sluppet å lært oss disse vanskelige ubrukelige forskjellene (ironi) 😀 Så konklusjonen på hvorfor vi har Nynorsk er mangfold
 4. Blir ikke Nynorskbrukerne pushet på Norsk Bokmål på samme måte , er det noe bedre for de enn for oss andre?
 5. Både Nynorsk og Norsk Bokmål er vell versjoner av det danske språket (Bogmål) som har blitt tilpasset hendholdsvis vestlands- og østlandsdialekt gjennom de siste 150 årene. Hvorfor ikke bare kvittet oss med begge de Danske språkene og f.eks ha Engelsk som nasjonalt språk også kan vi kvitte oss med flagget med korset i samme slengen.
 6. At staten tjener penger på avgiftene er bare en myte , de økte helse kostnadene er mange ganger så mye.
 7. I slike situasjoner tenker jeg det er det lov å ta en hvit løgn og si at man ikke har penger.
 8. andr3as

  Sigaresker

  Har disse gamle sigareskene , har noen noe som helst informasjon om disse så kommenter gjerne.
 9. Det han skriver og mener er jo at han kommer til å akseptere budet ditt på fredag men ikke før.
 10. Kan det ha noe med personvern å gjøre? , folk som kaster mobiler , nettbrett, spillkonsoller og pc'er med harddisker som inneholder personlig informasjon forventer vell ikke at dette skal komme ut av søppelplassen igjen.
 11. Har alltid ment at vipps appen er fullstendig unødvendig , den samme funksjonaliteten burde jo ganske greit kunne bygges inn i nettbank appen til de enkelte bankene som står bak. Har i alle år fått beskjed om at bankene normalt kun overfører/bokfører på konto til faste tider mellom 09:00 og 14:00 mandag-fredag , men etter at vipps kom så er det plutselig ikke noe problem lenger å bokføre når som helst.
 12. Endless Space - Collection er gratis på humblebundle i 48 timer
 13. Hvis du jobber litt med holdningene dine først , så er det ganske mange forskjellige jobber for ufaglærte i service yrker som ikke krever bil eller førerkort. Noen av de kan også være ganske godt betalt med skifttillegg og helgetillegg osv
 14. Bruk denne linken hvis du ønsker å registre deg på GFK ConsumerScan https://www1.surveys.gfk.com/wix/7/p24090090.aspx?e=0026877 Hvis du bruker min link så får jeg 200 poeng som gir meg ca 30 kr Panelet går ut på å registrere det du kjøper av matvarer med butikk, pris, dato osv. Ta med kasselapp og bruk ca 2 minutter etter hver handletur. Har vært medlem i ca 2 år har fått omtrent 2000 kr i gavekort totalt for jobben De har i tillegg ofte konkurranser med verdifulle premier i fjor vant jeg en ting som jeg raskt solgte for 2500 kr på finn Hvis det er noe du lurer på så kommenter gjerne på tråden eller send pm
×
×
 • Create New...