Jump to content

andr3as

Medlemmer
 • Content Count

  397
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

106 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Det han skriver og mener er jo at han kommer til å akseptere budet ditt på fredag men ikke før.
 2. Kan det ha noe med personvern å gjøre? , folk som kaster mobiler , nettbrett, spillkonsoller og pc'er med harddisker som inneholder personlig informasjon forventer vell ikke at dette skal komme ut av søppelplassen igjen.
 3. Har alltid ment at vipps appen er fullstendig unødvendig , den samme funksjonaliteten burde jo ganske greit kunne bygges inn i nettbank appen til de enkelte bankene som står bak. Har i alle år fått beskjed om at bankene normalt kun overfører/bokfører på konto til faste tider mellom 09:00 og 14:00 mandag-fredag , men etter at vipps kom så er det plutselig ikke noe problem lenger å bokføre når som helst.
 4. Endless Space - Collection er gratis på humblebundle i 48 timer
 5. Hvis du jobber litt med holdningene dine først , så er det ganske mange forskjellige jobber for ufaglærte i service yrker som ikke krever bil eller førerkort. Noen av de kan også være ganske godt betalt med skifttillegg og helgetillegg osv
 6. Bruk denne linken hvis du ønsker å registre deg på GFK ConsumerScan https://www1.surveys.gfk.com/wix/7/p24090090.aspx?e=0026877 Hvis du bruker min link så får jeg 200 poeng som gir meg ca 30 kr Panelet går ut på å registrere det du kjøper av matvarer med butikk, pris, dato osv. Ta med kasselapp og bruk ca 2 minutter etter hver handletur. Har vært medlem i ca 2 år har fått omtrent 2000 kr i gavekort totalt for jobben De har i tillegg ofte konkurranser med verdifulle premier i fjor vant jeg en ting som jeg raskt solgte for 2500 kr på finn Hvis det er noe du lurer på så kommenter gjerne på tråden eller send pm
 7. andr3as

  Avslutte bsu?

  Jeg tror det skal være mulig å ta ut beløpet du har spart i inneværende år (2019) uten å bryte BSU avtalen og du kan da forsette å spare på et senere tidspunkt.
 8. Jeg syntes ikke den var verken lettere eller tyngre enn andre tilsvarende programmer å sette seg inn i
 9. Ja den er gratis kan lastes ned her https://obsproject.com/
 10. Ok hvis du har bare en skjerm så vil de med obs se det i begynnelsen at du bruker den for å starte streamen. Youtube chatten kan du jo eventuelt sjekke på mobilen istenden.
 11. Jeg har selv brukt OBS for å streame fra xbox appen til Youtube og det fungerer helt fint. Du bør da ha 2 skjermer på pc'en slik at du har xbox appen i fullscreen på den ene og verktøylinjen til windows , obs og youtube chat osv på den andre skjermen.
 12. Et raskt søk på finn viser tilsvarende liggende ute mellom 150 og 500 kr, hva folk faktisk får er kanskje noe annet da jeg ser noen av annonsene har ligget ute veldig lenge. Disse dunkene ble brukt for å gjære hjemmelaget vin kanskje også øl. Nye som er tilsalgs i butikkene i dag er stort sett laget i plast.
 13. De fleste spillene med noen få unntak for disse konsollene er verdt mellom 0 og 100 kr. Konsollene er vanligvis ikke verdt mer enn max noen få hundrelapper, det jeg har merket meg når jeg har solgt slik ting er at en veldig pen eske med komplett innhold sammen med en pen og lite brukt konsoll kan mer enn doble denne verdien. Antar din ps3 er en vanlig svart slim utgave siden den er fra 2014, er den derimot en spesiell farge så kan den være mer verdt eller hvis den hadde vært den eldre bakoverkompatible (60GB).
 14. GameGuru er gratis "Free to keep" på steam denne helgen https://store.steampowered.com/app/266310/GameGuru/
×
×
 • Create New...