Gå til innhold

Diablo 3 - Diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvis du gidder så er de store pengene i kjøp og salg av utstyr. Men først må du farme utstyr for å få gull.

Hvis du setter deg inn i priser så er det en god del å tjene på AH, men det er jo kjedelig.

Farme utstyr er da det greieste og mest interessante.

 

Ser ut som Brimstones er veldig lav i kurs nå. Kanskje på tide å invester i det? :-)

Lenke til kommentar

Vel, det er ikke så mange interessante oppskrifter som trenger Brimstones da. Når jeg fikk 5 legendaries på et run i går, så sier det seg selv at det er mange som har Brimstones for salg. Håper deg kommer nye oppskrifter med neste patch...

De nye oppskriftene var litt i overkant enkle å få tak i til å være så god.

Lenke til kommentar

500 brimstones. 100 gems. Jada slikt blir det jo litt penger av, men å selge et sverd for 10k når man finner 10k i 3-4 hauger i løpet av 20 sek.

Misforstod deg sikkert. Trodde du siktet til FeH sin (nevnte) metode for å skaffe seg penger via kjøp av legendaries.

Skal si meg enig forsåvidt, er en treg metode å tjene penger på om man skal selge items for så lav verdi. men samtidig, hvis man ikke har noe å legge ut, så hvorfor ikke?

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

ias på gear (unntatt våpen) fungerer men på våpen er den hastigheten som står på som gjelder og bare for det våpnet, her er EF unntaket som gjelder for begge våpnene (om du DW).

 

Synes det virker som en utrolig positiv følelse når jeg leser D3 forumet nå med mange forandringer som de skriver om. Bare og håpe på det blir bra som de hinter om.

Lenke til kommentar

Åh.. er det mere forandringer på vei?... Etter lang pause har jeg holdt på noen uker, og absolutt fått oppgradert litt utstyr osv, men blir fremdeles fort kjedelig å farme items og paragon levels.. Selv "kicket" ved en legendary drop har fort blitt vannet ut da 90% (?) av legendaries kun er egnet til salvage.. samtidig som at man vasser i en gjørme av ubrukelige rares... Ville heller ha funnet færre items som generelt var verdt mer.

Lenke til kommentar

Ganske overbevist om at det ville blitt mer givende å farme hvis det droppet 1/10, kanskje 1/20 del så mange rares som nå, men at stats variation ble satt høyere opp for større sjanse til brukbare items. Samme med legendaries. I D2 så var jo et item greit nok nesten uansett hva slags stats, det var bare snakk om low, mid, high og perf roll, men uansett useable. Nå er det jo 10 grader til under low med crap, og "useless piece of shit" som den mest vanlige før man er oppe på stats som er brukbare.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...