Jump to content

Substitute

Medlemmer
 • Content Count

  1346
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

352 :)
 1. 1. Jeg kunne tenkt meg en 2-1 maskin som jeg også kan bruke som tegnebrett. Noen som har prøvd dette? 2. Jeg bruker den hovedsakelig til Lightroom og Photoshop og ønsker minimum 16GB Ram helst 32GB og min 512GB SSD. Noen gode forslag?
 2. Halloween by Håkon Kjøllmoen, Norway, on Flickr Autumn in Kiel, Germany by Håkon Kjøllmoen, Norway, on Flickr Laboe Naval Memorial by Håkon Kjøllmoen, Norway, on Flickr
 3. Ok, jeg er ikke så begeistret for mac. Finnes det ferdigkonfigurert windows pc med tilsvarende oppløsning.
 4. Var bøssebærer i dag. Ikke børsebærer .-)
 5. Takk for det. Jeg ba modellen om å sminke seg litt og sette på et ekstra horn før photo shooten, men han ville ha et naturlig look. Duste elg. Ja jeg hadde med meg en ekspert som sa at det var veldig nedgang på elg nå i jaktsesongen. Ikke rart jeg har lett forgjeves. Nope. Det blir ikke mer elgbilder herfra på en stund. Hvis ikke det står en stor jævel i hagen og roper etter å bli tatt bilde av. 4 dager leting og et noenlunde brukende bilde er relativt dårlig uttelling. Men veldig fornøyd at jeg fikk en før jeg gav opp. Ikke mye kristenmannsblod her i gården, såg ikke ut som elgen bad bordbønn får han åt han heller.
 6. Hattebildet var herlig. For et utrykk på han selgeren. Flotte farger. My home is my castle er et fyrverkeri av et bildet. Mange flotte detaljer uten å være for mye. God komposisjon og ekstra spennende med katten som en prikk over i en. Kjempeflott. Agios Poulos var også fint, med god dybde og fin komposisjon. Du må være litt forsiktig med strømlinjer og sånn. De går på kryss og tvers og kan forstyrre et ellers fint bilde ganske mye. Men hei. De er jo over alt! Den gule blomsten var flott. Jeg likte godt de sterke fargene og den fine skyggen av den som gav en ekstra dybde i bildet. Mantisen er nydelig. Fine detaljer og flott lys og farger. Jeg digger disse vesene. Du har fått til en fin skarphet. Jeg kunne tenkte meg et litt annet perspektiv av insektet. Ikke dårlig dette her. keep up T good work.
 7. Bilde 6 er et spennende bilde. Fin komposisjon og flott releksjoner og fine farger. Kreativt med god balanse i bildet. Den gule blomsten likte jeg også godt med flotte sterke farger og fin DoF. Gode detaljer og flott lys.
 8. Sauebildet ble veldig stilig. Fine farger og god komposisjon. Hestebildet ble nært og fint selv om jeg føler at fokus ikke sitter helt 100. Bildet av bladet har nydelig DoF og flotte farger. Liker det. De bærene har fokus som er spot on. God dybde og fine farger. Veldig fin kontrast. Godt at du har klart å tatt vare på både skygger og høylys. Jeg ville hær klippet bort det halve bæret eller hva det nå er som forstyrrer litt i toppen. Fin behagelig bokeh. Bildet av syngedama har god atmosfære og flott dybde og skarphet. Timingen er veldig god og det får en til å smile litt. Den amerikanske bilen var veldig flott. Her har du klippet helt perfekt. Bildet gir noen flotte detaljer men lar fantasien løpe litt løpsk. Liker veldig godt detaljen med flagget i lakken. Et profft bilde! LSK 2014 er spennende og god atmosfære. Bokeh er nydelig det er fargene ogs, men her er det litt uklarheter i pokalen. Jeg kunne tenkt meg den litt skarpere. Magisk bro. Spennende komposisjon og flotte farger. Fine linjer og alt er på plass. Jeg synes du med fordel kunne gått ned på ISO for å fått enda bedre farger og mindre støy i bildet, men det er bare pirk. Bildet er en hit. Du har masse spennende bilder. God variasjon!
 9. 4. Oktober: Veldig flott mystikk. God komposisjon med fin refleksjon og fine farger. 5. oktober: Bildet er helt wow. Utrolig flott lys og fine farger god mystisk komposisjon. Digger det. 6. okober: Utrolig spennende lys. Bokeh er veldig gøy å leke seg med. Her har du fått til veldig mye rikitig. Liker det. 7. oktober: Jeg liker enkeltheten. Fine detaljer og døren forteller nesten en historie alene. Får i hvert fall tankene til å fly. 8. oktober. Spennende dybde og fine detaljer. Godt lys og fine farger. 9. oktober. Fine refleksjoner og fine linjer, men bildet sa meg ikke så mye. 10. oktober. En fantastisk spennende lek med lys og skygger. Veldig flott dybde i bildet. Lys og kontrast er toppklasse. Brilliant og spennende. 11. oktober: Flott lys og fine solstråler. Jeg liker kontrasten mellom de små båtene og den store himmelen. Veldig smart crop. 12. oktober: Jeg har ofte lurt på å ta stjernebilder. Det er skikkelig vanskelig å få til. Det var bra du drog opp linjene fordi ellers ville det vært vanskelig å sett. 13. oktober. Kjempestilig. Jeg liker minimalismen. God kontrast og fin komposisjon. Det ser nesten ut som horisonten er litt skjev ;-) Du har veldig flott variasjon i bildene dine. En spennende og kreativ samling.
 10. 7. oktober likte jeg aller best. Spennende bilde. God komposisjon og flott DoF. God refleks og fint lys. Bra!
 11. 5. oktober: Flotte farger og fin DoF. God komposisjon. 7. oktober: Veldig spennende komposisjon. Bra sett. Flotte farger og fin DoF. Flott dybde og veldig fin symmetri i bildet. 10. oktober: Første spoilerbildet likte jeg best her: Veldig stilig. Flotte farger og fin dybde. God komposisjon.
 12. Det bildet du tok i går var helt nydelig. Skikkelig majestetisk der han står og skuer utover. Litt sånn Simba i løvenes konge. Fin skarphet og godt lys. Spesielt i øynene. Vakkert skinn i øyne og pelsen. Du har gjort veldig mye riktig her som jeg har savnet i de andre bildene. Hunden står frem og skiller seg godt fra terrenget mens hunden er skarp så er bakgrunnen fin og blurry. Perspektivet er veldig flott. Du har et lavt perspektiv som gjør at jeg føler jeg får historien fortalt fra hans. DoF i bildet er kjempeflott. Fokus er akkurat der det skal være. Jeg synes også at Tassen har en riktig størrelse i bildeflaten. Så bra klippet. 8. oktober var også bra, men dette var klart finest.
 13. Jeg likte veldig godt bildet du tok 5-7. oktober. Det var flotte linjer og fine farger. God komposisjon og jeg likte enkeltheten. Dybden og alt er flott. Dette kunne jeg hatt i stua. Spoilerbildet var ikke i nærheten så stiligt.
×
×
 • Create New...