Gå til innhold

Diablo 3 - Diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

Husker i season 2 hadde jeg full firebird i paragon 100, nu måtte jeg grinde meg til 170 for å få full talrasha (full og full men 6set med ring). Kombinerer talrasha med slowtime 4set, nokså syk dips med 6set <3

 

men det må jeg si, har de nerfed follower items? har ikke fått en eneste...

 

Fant også ut igår at slow time skillen proccer talrasha meteor og det er basert på +% elemental dmg, har du fire høyest så proccer den fire meteor når du bruker slow time... viste faktisk ikke dette før i går.

Endret av nagina
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tar sin tid å få den rette. Er bare 1/6 sjanse for å få den du faktisk trenger (cannot die). Jeg har bare funnet til Scoundrel enn så lenge, men skulle helst hatt til enchantress eller templar.

 

Husker i season 2 hadde jeg full firebird i paragon 100, nu måtte jeg grinde meg til 170 for å få full talrasha (full og full men 6set med ring). Kombinerer talrasha med slowtime 4set, nokså syk dips med 6set <3

 

Fant også ut igår at slow time skillen proccer talrasha meteor og det er basert på +% elemental dmg, har du fire høyest så proccer den fire meteor når du bruker slow time... viste faktisk ikke dette før i går.

 

Det er et nesten uendelig antall forskjellig gear-skillsetup til Wizard nå. Spes. i forhold til T6 har man mye å gå på. 6set tals+2set/4set(rorg) delsere's er et godt alternativ, men for å maxe ut dmg til Tal's er det ikke plass til flere set ettersom man må bruke meteor boots (Nilfur's). Det beste er at man kan slippe unna med hvilken som helst ancient one-hander og klare grift 40+ easymode med ellers greit gear. Det er også ganske mange 1h som er gode (bedre enn generic) og tillater forskjellige ting:

 

BiS blir vel som følger:

 

- Serpent Sparker (hydra dmg) eller Sunkeeper for greater rift pushing.

- Aether Walker (fjerner cooldown på teleport) for t6 speed rifts / speed greater rifts ~35+.

 

For både T6 og GR før man finner en av de tre er det dog mange alternativer som er veldig gode, men de må nesten være ancient: (ca. prioritert rekkefølge)

 

- Thunderfury/Shard of Hate/Fulminator/Rimeheart/Azurewrath

- In-Geom

- Crafted våpen med +% elemental damage (Utar's Roar eller Devastator)

 

For Delsere's 6pc blir det i prinsippet det samme, bare at man ikke trenger serpent sparker, og kan f.eks bytte den ut med ancient gesture of orpheus for både T6 og GR. Aether Walker eller In-Geom gjelder fortsatt for speed, og er i prinsippet de to eneste våpnene som egner seg til speed. Aether Walker er å foretrekke siden den er mer forutsigbar og bare går på resource management. In-Geom er litt vanskeligere å bruke ettersom du må hoppe mellom elites og drite i alt annet.

 

 

Jeg sa før season at jeg skulle bruke Delsere's, men desverre har jeg ikke funnet noen gode items til dette settet, så derfor er Tal's primary nå. Jeg har bare fått shitrolls på delsere's piecene, mangler gift til en ancient gesture of orpheus jeg fant og jeg mangler focus+restraint. I tillegg mangler jeg en god dmg (main/crit/crit/socket) amulet.

Lenke til kommentar

Gikk tom for souls da jeg rollet :p Har noen andre prioriteringer som gir større upgrade enn det. Skulle gjerne hatt et par hundre souls og en 5-6 gifts for å teste gear :p Vet ikke hvor du så, men både in-game og spesielt i armory på siden tar det eksepsjonelt lang tid før gear oppdateres om dagen så gearet reflekteres ikke alltid slik det er. Slik det ser ut nå er vel det jeg har kjørt med en stund: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Feh-1783/hero/58424710Foruten at jeg egentlig ikke bruker hellcat (kun for speed keyfarming i går kveld).

 

Mangler +skill dmg i både chest, boots og shoulder, så mye å gå på fortsatt.

Lenke til kommentar

Prøvde å pushe i går jeg og, endte opp på 42 i en rift som var rene marerittet (masse archers og de hoppende lacuni jævlene). 43 ble ikke noe bedre med nesten bare ranged mobs + archers og lacunis og endte i ragequit :p

 

Har testet meelee buildet med halo of arlyse også. Har ikke unity så prøvde en 36 grift. Det går, men dør for ofte uten unity og dmg er jo under halvparten av ranged buildet. Ekstremt vanskelig å manøvrere var det også så tror jeg bare fortsetter på ranged, spesielt siden jeg mangler 2x unity.

 

Fant en In-geom for en stund siden som jeg prøvde i går. Non-ancient 2000 dps uten socket og fungerer alikevel strålende til T6 speedrift. Får så sykt mye dmg bonus fra F+R at det ikke spiller noen rolle. En ancient versjon tror jeg faktisk vil være veldig nærme raiment monks med litt ekstra CDR på gear og para siden man praktisk talt kan teleporte uendelig uten resource cost. Fordelen med In-Geom er at teleport er gratis og det er sjeldent jeg hadde nedetid mellom packs.

Lenke til kommentar

Nei i prinsippet ikke. Men to ting er viktigere enn alt annet: Group play og 6-set bonuser! Det første for å komme seg dit, det andre for å klare seg der. Såvidt jeg husker holdt jeg og mine medsammensvorne på i T6 allerede søndag ettermiddag og vi var ikke av de raskeste selv om vi startet hissig med lvl 70 ~5 timer etter season startet.

 

Litt gear/build-knowledge skader heller ikke. Vite hvilke skills som fungerer og ikke fungerer, hva du skal se etter i items osv. osv.

 

Edit: Tok en titt på profilen din. En ting som hvertfall ikke hjelper er å starte to to forskjellige characters, lvle de til lvl 70 og så starte på enda en. Bestem deg for en class. Fokuser på denne, få den opp på T6 farming og videre til greater rift farming. For hver nye character du starter taper du bare masse tid du kunne brukt på noe mer matnyttig.

 

Protip: Vent med å lage alts til et godt stykke ut i season. Season 3 skal vare i minst 4 måneder, og du har allerede startet på 50% av classene etter én uke. Du får mye mer igjen for å ha fokus på main characteren og heller starte alts senere. Selve protipet er at nå som bloodshard capen blir økt basert på høyeste grift cleared kan du f.eks prøve etter hvert å uppe shardcapen din til 1000. Deretter farmer du shards på main, men bytter char når du er full og gambler etter gear.

 

Du har allerede en DH med 4pc marauder. Fortsett med denne til du har 6pc. Da feier du ned T6 som en dårlig vits. Hvis du hater DH gjør det uansett, så bruker du den til å skaffe shards som du gambler på en av altene dine intill de er brukbare i T6.

Endret av Feh
  • Liker 1
Lenke til kommentar

vil bare legge til at det å få BS capen til 1000 krever litt innsats og veldig bra gear, du må nemlig klare en GR lvl 50 solo.

 

men så fort du får fullt marauder set og de rette skillsa så vil du klare 30-40 ganske greit.

 

men det er lurt å bruke den beste charen til å samle BS for så å rulle items på den klassa du helst vil spille.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...