Gå til innhold

Diablo 3 - Diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har på HDD atm og opplever også denne periodiske stutteringen. Jeg hadde dog D3 på SSD før men byttet det ut med battlefield, kanskje bytte tilbake nå og se om det hjelper noe.

 

Edit: Husker hvertfall at jeg flyttet det til SSD fordi jeg alltid hadde major frame-issues når jeg startet et nytt game, dette løste seg hvertfall etter jeg flyttet det til SSD.

Endret av Feh
Lenke til kommentar
Som igjen blir salvaged tilbake til 1 stk glitrende forgotten soul fordi den er KOMPLETT ubrukelig... :p

 

Hehe, har en følelse av at det kommer til å bli smertefullt å finne det "perfekte" gear, men det er jo tross alt det spillet handler om. Endte faktisk opp med å salvage en legendary 1h, som jeg kastet bort millioner av gull og utallige forgotten souls på å enchante en socket. Gav til slutt opp da det virket som en umulig oppgave når det var 14 mulige ting jeg kunne ende opp med, og prisen ble stadig høyere.

 

Ellers er jeg litt småfrustrert i min søken etter å crafte gear. Har plenty med mats, men ingenting å bruke det på. Har kun funnet 2 recipies så langt. Den første var, ikke overraskende, Reapers Wraps, men der er det fint lite vits å farme etter Reapers Fear for tiden. Den andre var da smart drop i praksis, nemlig en legendary crossbow. Akkurat det jeg trengte til barben min :)

 

Men på den mer posivite siden så har jeg et brukbart snitt på legendary drops, og fikk også gleden av å se noe av det jeg kjøpte fra Kadala bli grønt.

Lenke til kommentar

Likar i grunnen konseptet med at ein kan fokusere på enkelte grupper fiendar for å få noko til å lage ein spesifikk gjenstand, men når det berre er ein enkelt sjeldan super unique som kan droppe noko blir det raskt kjedeleg. Tørr uansett ikkje å bruke noko særlig tid på slikt før det har gått ei stund, berre så eg slepp å kaste vekk tid på noko som viser seg å vere bugga.

Lenke til kommentar

1. Start questet med å drepe azmodan

2. Løp helt frem til portalen inn til Azmo

3. Teleport tilbake slik at du får waypoint der

4. Sett til Torment VI eller så høyt du klarer (skal ikke drepe noen)

5. Løp fra portalen til Azmodan tilbake mot starten av core of arreat

6. Åpne alle kister og demonic-boksene

7. Loot legendaries

8. Dø på furnace

9. Spawn i byen

 

Rinse and repeat 5-9

Lenke til kommentar

Verdt å merke er at Alkaizer bruker en legendary som gjør alle items indestructible, derfor løper han ikke helt tilbake til waypointet, men dør på furnacen istedet for å klippe noen sekunder av runnet.

 

Alkaizer farmer etter en Skorn (uten at jeg helt vet hvorfor) samt Shard of Hate.

Endret av Feh
Lenke til kommentar

Core of Arreat er bare ett lvl. Du tenker på Arreat Crater lvl 1 og 2.

 

Testet det med en wiz på T4 nå. No leg etter ca. 20 runs. Barb er nok bedre pga WW som gjør at han aldri blir boxed in av monstre som skjedde meg noen ganger når hele skjermen var full av de edderkoppjævlene.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...