Gå til innhold

Blizzard islegger nettside (PC)


Anbefalte innlegg

Ja, selvom jeg er mest fan av Warcraft-serien (ikke WoW) av alle Bliz sine produkter, håper jeg på Diablo selv... Diablo-fansen har ventet lengst (jeg er en Diablo-fan selv, såklart), og etter åtte år på pinebenken, er det de som burde få sitt spill først. Men uansett, dere kan være VELDIG sikre på at Diablo III vil komme ut en gang, slevom det ikke nødvendigvis vil bli det spillet Bliz annonserer i morgen ;)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Magefølelsen min sier at det er ett splitter nytt lost vikings spill frosset under isen! ;O Som faktisk kan bli riktig bra..

og forresten, jeg tror ikke at spillutviklere sitter å konspirerer og finner på masse tull for å hinte til hva som er på gang. Er helt utrolig hva folk kan grave ut av ingenting., hehe.

Endret av akerlian
Lenke til kommentar
Åh, det har jeg visst lenge... gadd ikke nevne det, syntes det var så opplagt :p

 

Hehe, ja. Alt er så opplagt. Så blir det spennende å se om alle våre teorier som vi selv tenker er så opplagt, når vi på forskjellig basis har funnet fram til hint som gjør oss overbeviste tidligere enn andre. Og det i seg selv er også temmelig opplagt.

 

Ekstremt.

Lenke til kommentar

Uansett hva som skjer så er det en ting som er sikkert: Blizzard VET hvor store forventninger det er om at Diablo III skal bli annonsert denne helgen, de vet hvor skuffet folk blir om det her gjelder noe som helst annet enn Diablo III.

 

Bare tenk om annonseringen er f.eks Lost Vikings til Wii, da er det bare å begynne å grine.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...