Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hva er det ulovligste du gjorde som barn?


Anbefalte innlegg

Gjest skjerpings

Seriøst, dere som gjør så mye faenskap, hva driver dere? Har dere ikke noe bedre å finne på? Begynn med en aktivitet av et eller annet slag, og ikke bare driv med pøbelstreker:)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Og hvis du har en som kan kjøre truck rundt deg på jobb, og du har avtale at din kjøring er "opplæring", så er ikke det ulovlig heller om jeg husker riktig. ;)

For og kunne kjøre under opplæring, så skal du vel ha ett sikkerhetskurs først om jeg ikke husker helt feil, så er ikke helt lovlig tror jeg :)

 

Man trenger kun trafikalt grunnkurs og en fin rød "L" hvis man er 16.

Siden når måtte man ha trafikalt grunnkurs for å kjøre truck inne på et lager?

 

Har heller aldri hørt om/sett en liten rød L på en truck.

Lenke til kommentar

Jeg og kameraten min gjorde ufattelig mye morsomt når vi var små, var vel 6-10 år.Kan liste opp:

1.Pappaen hans hadde en buss. Som funket. Han sa "Vi tuller litt med den da! Vi får lov så!" Vi knuste rutene, brakk nøkkelen, kasta hestesko så hele bussen ble ødelagt.

2. Pappaen hans hadde også en rød cabriolet (Sånn bil uten tak...) Som vistnok var fra 1960-1970. Han sa som alltid "Vi får lov, vi tuller med den da!" Så det endte med at han ga meg et brekkjern og han tok en slegge, og vi knuste bilen til faren hans :(

3. En gang kverket jeg ringeklokka dems...

4. Jeg slo til faren hans med en tennis rackert når han kjefta på meg...

 

Dette var NOE av det vi gjorde... Vi var som sagt ikke gamle, var fra 6-10 års alderen dette skjedde :p Ja vi fikk kjeft :( Men når jeg tenker tilbake så var det litt artig :wee:

Lenke til kommentar

Rævkjørte vinduene på brakkene på den nedlagte skolen vår. Lite visste vi om at disse skulle flyttes og brukes en annen plass. I tillegg så pågikk det såpass lenge at onkel politi rakk å ta en visitt. Vi var 6 stykker, og ble jakta på av 3 politibiler (politiet i Trondheim har ikke så mye å gjøre, gitt). 3 ble tatt, 2 stakk av, og jeg satt bak en busk i nærheten å fulgte med på hva som skjedde med de som var tatt. Etterhvert begynte foreldre å dukke opp, og jeg skjønte jo at de kom til å finne ut hvem jeg var sooner or later uansett, så jeg hoppet ut av busken med hendene i været, og ropte "Please, don't shoot! I surrender!". Vel, det skjedde vel ikke akuratt sånn :whistle:

Lenke til kommentar

Hehe morsom tråd :p

Her er noe av det jeg gjorde før jeg fylte 18. Nå skal det sies at det er mye jeg ikke er spesielt stolt av i ettertid, men på den tiden var det jo adrenalinkicket jeg higet etter i enkelte tilfeller ;)

 

- Begynte som 2 åring med å stjele fra butikker. Da putta jeg gulost under jakka mi^^ Dessverre ble jeg avhengig av å stjele igjen da jeg var 15, og stjal alt mulig rart på butikkene hver eneste dag. Alt fra godteri, sminke, og andre "billige" artikler, til PSP med spill osv. For ikke å nevne de rundt 30 ciderene jeg stjal fra en bygdebutikk for så å feste på klassetur. Den sekken ble tung å bære på :p

 

- Var med på å låne en bil uten lov sammen med vennegjengen da jeg var 15 :p Den tilhørte faren til en kompis av meg, og det hele endte med at vi fikk motorstopp og blokkerte hele veien... :blush:

 

- Stjal nøkkelen til det lokale fotballagets klubbhus og laga stor fyllefest for alle kidza i nabolaget, dette var også da jeg var 15. Det tok faktisk ganske lang tid før snuten fikk høre hva vi holdt på med hehe^^

 

- Kjørte i fylla uten lappen på en viss highway i statene fordi min "designated driver" hadde plutselig blitt betydelig mye fullere enn meg (han som ikke skulle drekke i det hele tatt.. :hrm: ) Skummel tur! Etter 45 minutters kjøring endte det med at vi gikk tom for bensin, bare 10 minutter hjemmefra...

 

- Har selvfølgelig sneket meg inn diverse steder. Det handler jo bare om å late som om det du gjør ikke er galt :whistle:

 

- Var med et par kompiser og brøt meg inn i tre biler for å stjele CD-spillere og andre ting vi kunne komme over av verdier. Stjelinga angrer jeg mye på at jeg drev med, bare så det er sagt..

 

Husker dessverre ingen sjarmerende barnestreker jeg har begått hehe men bidro med litt da:)

Dessuten var jeg alltid ei veldig ordentlig og snill jente som aldri gjorde noe galt, og ble heller aldri tatt for noen ting da jeg begynte :tease:

Lenke til kommentar

Det gikk alt i fra stjeling til havari med biler :p

Masse epleslang rundt nabolaget, kasta stikkelsbær på bilene, og den ene gangen overreagerte sjåføren og sa vi kasta stein og bilen ble bulka minst 20 cm inn den høyredøra ikke førerdøren og vi kasta jo stikkelsbær haha, for en dust :p. Vi fikk faktisk regning i posten men den ble ikke betalt fordi vi vant i rettsaken ahhahahahaha

 

- Ding på spring...

- Lekte i hagene til folk til langt utpå natten, helt til 5.00, vi hylte og bare løp rundt som en galen gjeng med ADHD :p

- Jeg slåss mot faren i nabohuset jeg lille meg på 14 år skulle dryle han altså, situasjonen startet likksom jeg hadde kjørt på en med sykkel og jeg hadde " likksom kvelt" han, og han som gjorde dette bare feika som faen, det var eller han jeg skulle bankt opp

- Krangla mot faren på nedsiden der jeg bor, på landet :p

 

Men den gang ei, gode gamle barndommen min!!

Endret av Toman85
Lenke til kommentar

Har egentlig vært snill hele tiden :D

 

Men har knust lyktene på en bil, med en skrustresker. Broren min og en venn var med på det. Eiern av bilen (Volvo, ingen liker gamle volvoer) var også utleieren av huset vi bodde i. Var kanskje 4 år når jeg gjorde dette. Jeg så ikke på dette som galt på den alderen.

 

Eneste jeg har stjålet, er gjennom Internett. Det er ikke fysisk så det teller ikke. Er som en stjele en tanke :p Uansett jeg kjøper alt av spill og film som jeg liker etter jeg har lastet det som regel.

 

Har prøvd snus i en alder av 7-9 år gammel.

 

Kjørte traktor også i en alder av 4, rev ned et helt gjerde blant annet. Var ikke meningen, men det skjedde.

Endret av Lubben
Lenke til kommentar
Uff, som barn var jeg en ramp.. Men ærlig talt når man har foreldre som stadig kjefter på deg, forskjellsbehandler deg og dine andre søsken blir det som det blir. Og i tilegg gir deg skylda for nesten alt galt som ble gjort og som også er på parti med og forsvarer din "kjære" søster er utfallet nødt til å bli dårlig.

 

Barn tror jeg faktisk blir som de blir behandlet...

 

Fantestreker og ulovligheter:

 

I barnehagen:

- Jeg stjal en kniv av "pappa" en gang som jeg tok med i barnehagen en gang. Den brukte jeg til å skjære ned de leke-tau-stigene som hang overalt, hakke hull i veggen, spikke på greiner og tøffe meg med før de slemme barnehagetantene tok den fra meg.. :evil:

 

- Jeg og en annen snørrunge tettet igjen flest mulig doer og lagde oversvømmelser av brunt dass-vann.. :D

- Jeg klatret og noen ganger over gjerdet og gikk hjem.. (noe barnehagetantene fikk god kondis av siden de selvsagt måtte prøve å finne meg igjen..).

 

- Jeg rappet alltid majones-tuber..

- Og siden jeg var litt kraftigere enn de andre klarte jeg alltid å ta den beste trehjulssykkelen..

 

I barnehagen var jeg nok en skikkelig bølle.. :dontgetit:

 

På barneskolen og ellers i den alderen:

- Jeg stappet doene fulle av de hvite posene som hang på veggen så det ble oversvømmelse og vannskade..

- Tyveri av alt fra melk til kontorrekvisita.. Jeg rappet f.eks. alt krittet jeg fikk tak i på barneskolen, la det i en blank metallboks og gjemte den i skogen..

- Jeg rappet i senere tid så mye melk jeg klarte å bære.. Melken ga jeg så til "mamma".. :yes:

 

- Jeg kortsluttet sikringer for kanskje et par hundre kroner og fikk det til å se ut som det var den dumme chileneren i klassa mi i stedetfor..

- Knusing av ruter i dører og glasset i et bilde.

 

- Oversvømmelse av gymsalen.. 10 cm med vann oppover veggen.. :blush:

- Generelt hærverk. Av fotballmål, baller, takstein faktisk + litt annet diverse brask.

- Tyveri av mat fra skolekjøkkenet..

 

- Full kræsj av alle datamaskiner på skolen.. Kort fortalt så hadde jeg en gang med meg to CD-er med spill på og ifølge "dataeksperten" på skolen var disse blitt infisert med virus fra en datamaskin på skolen der min søster hadde brukt CD-ene før.. Dette var bare tull selvsagt! Nå i senere tid vet jeg at det var kun skjermoppløsningen som fucket seg skikkelig på de aktuelle maskinene. Men, for noen idioter av noen lærere..

 

- Ekstremt med nasking i butikker. Det gikk i godteri, som regel mye smågodt.

- Panteflasketyveri. Man er raskt inne og henter panteflasker som man selvsagt panter igjen. Et par ganger prøvde jeg også å pante flasker fra butikken (som selvsagt ikke var tomme..). Dette ble jeg alltid tatt for og resultatet var kjeft.. :)

 

- På 17. mai, på skolen, drakk jeg og en kompis opp noe av brusen på lageret..

- På skoleavslutningen i 7. klasse startet jeg og en kompis en gedigen gressbrann siden av en barnehage.. Vi klarte såvidt å få trampet den ihel selvsagt, men læreren min skjønte det nok siden jeg antagelig luktet veldig røyk..

 

 

Og til slutt det desidert verste som jeg aldri har fått luftet for noen: Jeg og en nær kompis utførte et godt planlagt innbrudd midt på natta inn i en klubb der vi både knuste ruter, stjal for kanskje en tusenlapp og til slutt utførte grovt hærverk(!). :eek:

 

Politiet etterforsket saken i flere uker, men de fant aldri ut hvem som hadde gjort det.. Både jeg og kompisen var pissredde for å bli tatt. Selv fikk jeg søvnvansker i 3 måneder etterpå og en enorm frykt- og skyldfølelse, og om jeg bare så en politibil ble jeg livredd.

 

Vi var en stund bekymret for fingeravtrykk og at vi kanskje hadde etterlatt DNA via hårstrå f.eks. på åstedet. Vi var og en stund redde for at Politiet skulle dukke opp når som helst og begynne å samle inn DNA + fingeravtrykk, men siden vi brukte hansker og lue følte vi oss ganske sikre.

 

Dette er nå godt over 10 år siden, men det hender en gang iblant at jeg tenker på det.. I den alderen der lever man i nuet. Man ser ikke konsekvenser av det man gjør... Tid er en forholdsvis ukjent faktor..

 

 

Ellers har det senere vært:

 

- Fotomanipulasjon av noen i 9, klasse, på ungdomsskolen. Ei jente opprinnelig fra Pakistan begynte og grine så ble det selvsagt baluba..

 

- To år med ulovlig mopedkjøring. Og en gang ble jeg anmeldt, men drittkjærringa som anmeldte meg så ikke ansiktet mitt fordi jeg vridde meg vekk.. Hvorfor hun ikke så på skiltet vet jeg ikke.

- Piratkopiering.

 

- Noe hacking her og der. Jeg tok over noen inaktive lærerkontoer en gang og var på veg til å ta over resten, men av en eller annen grunn la jeg det hele på hylla..

 

- Jeg og en kompis lurte oss en gang inn på en fabrikk i en fellesferie når vi kjørte forbi på moped.. Vi så oss rundt i hele fabrikken, men det var ikke noe spennende der..

 

Og vi skulle til å stikke da vi så kontrollpanelet med en masse brytere og lys.. Så fikk jeg en dum ide: jeg begynte å trykke på bryterne.. :yes: og tror du faen med ikke at hele fabrikken begynte å starte!? Alle samlebånd begynte, alle motorer her og der begynte, alle lys kom på... så vi friiket ut og stakk!

 

Men fem minutter etterpå skjønte vi at vi ikke bare kunne stikke av uten videre.. så vi stakk tilbake og fikk skrudd av alt vi startet.. :)

 

Man lærer mye i barndommen gitt.. Det man har gjort tar man med seg videre og former en forhåpentligvis til det bedre.

 

Jeg har lært mye, og jeg er ikke slik nå som jeg var da. Jeg holder fartsgrensen når jeg kjører bil, jeg er høflig og hyggelig, jeg gjør ikke hærverk lenger og jeg gjør selvsagt ikke innbrudd.

 

Jeg betaler faktisk skatt (vel, ikke akkurat nå for nå er jeg privatist på heltid, men senere igjen) og prøver å være en god borger. :thumbup:

 

SYKT SYKT :!:

 

Har også jort mye ulovlig opp gjennom tidene, gidder ikke ramse opp :D

 

Den gangen jeg var mest redd tror jeg var når jeg å 2 andre ringte på te en ungdom, å gjemte over en stor garasje så klarte han se oss, så skrek han NÅ BLIR DET PRYL! Å da sprang vi som faen, da vi trodde vi hadde mista han kom han springende rett bak oss, gjemte oss i en hage etter på. Bare flaks vi slapp unna :p

Lenke til kommentar
Vel, når jeg var 8 år så tok jeg og ett par jevnaldrende kamerater turen ned til det lokale strømhuset i bygda. Husker ikke helt hva vi gjorde. Tror vi brukte en laser eller en lommelykt (lenge siden) og lyste opp i ett punkt slik att lyset gikk i alle lysstolpene i hele bygda. Var rimelig morro. :)

 

Gjorde jeg og i fjerde klasse, bare jeg kasta stein på en slags sender med strømhuset :D

Lenke til kommentar
Vel, når jeg var 8 år så tok jeg og ett par jevnaldrende kamerater turen ned til det lokale strømhuset i bygda. Husker ikke helt hva vi gjorde. Tror vi brukte en laser eller en lommelykt (lenge siden) og lyste opp i ett punkt slik att lyset gikk i alle lysstolpene i hele bygda. Var rimelig morro. :)

Det har vi gjordt og, bare å lyse på fotocella utapå de boksene som forsyner lyktestolpene med strøm ca i et halvt minutt det, så slukkes lysa for et par minutter før de kommer på igjen. Da tror fotocella det har blitt dag :).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...