Jump to content

ChrML

Medlemmer
 • Content Count

  1842
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

150 :)

About ChrML

 • Birthday 06/06/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Sjekk ut PowerTech Engineering. Vi har utviklet svært gode og sømløse løsninger på problemene som beskrives i et overordnet toppsystem med åpne API-er og brukerne i sentrum.
 2. 3-4x. Men kan være svekket av rutinemessig overbelastning i mange år, som er vanskelig å overvåke.
 3. Dette er bare tull. Hypoerloop er både teoretisk forsvarlig og praktisk fullt gjennomførlig, og ikke noe fantasiprosjekt - selv om det godt kan være at det aldri blir realisert i stor skala. Det er et interessant konsept som fortjener å bli testet (selv tviler jeg på om det blir kommersielt lønnsomt, ikke bare fordi det nok blir dyrere enn antatt, men også fordi jeg er usikker på komforten og om nok er villig til å være rørpost). Og jeg fatter ikke hva som er vitsen med å være negativ til at noen vil teste ny teknologi (det er ikke engang snakk om å bruke våre skattepenger), men er glad det ikke er så mange slike som deg, for da ville ikke verden gått framover. Nei den er ikke forsvarlig og ikke gjennomførbar i noe praktisk måte. Det er ingen fysiske lover som brytes. Hva gjør Hyperloop mindre forsvarlig enn gigantiske flygende metallrør som detter ned ved den minste feil, som man fyller 200 mennesker i?
 4. Husk at alle spørsmålene trenger ikke å være besvart når man begynner første pilotprosjektet. Jeg kan vise til prosjekter hatt mange flere ubesvarte spørsmålet enn det her. Feks det Wright-brødrene startet på for litt over 100 år siden. Husk at dette var lenge før datamaskiner. Jeg tror selv ikke Wright-brødrene kunne sett for seg at 40-70 år senere at det ville bli 1000-vis av fly i luften til enhver tid. Selv de mest hardbarka visjonære på den tid synes dette var galskap, farlig og helt utenkelig. Hva hvis en motor svikter, eller en vinge løsner? Hyperloop er veldig løsbart og barnemat i forhold.
 5. Det er store visjoner og en evne til å dele store utfordringer inn i mange mindre problemer som kan løses separat og iterativt som skyver verden fremover. Din tankegang er ganske klassisk, og har blitt en felle som mange etablerte selskaper går i. Hvis alle hadde hatt så snever tankemåte, så hadde verden stått stille for nye oppfinnelser.
 6. Hvis elbilen skulle kostet 18 500 kr i året, betyr det at du kjører 100 000 km i året. Er ikke det latterlig mye for de fleste? Min Tesla ligger på rundt 5000 kr i året for 20 000 km, målt energiforbruk. Fiks tallene please.
×
×
 • Create New...